Skip to content

Humer

15253555758456

Komentarz

• Uwaga! Misio gryzie! Zachłanny z niego ssacz.
  • Zazu napisal(a):
    Uwaga! Misio gryzie! Zachłanny z niego ssacz.
    Miś Julian, jak żywy.
  • Jedyny na świecie egzemplarz łysego misia. Powinno się go trzymać ws zoo, na wybiegu, coby jakiś przeciwnik dzikiej przyrody go nie uszkodził. :@)
    W emotikach jest tylko świnia, ale czy to aż tak daleko od tegoż misiaczka? :@)
  • edytowano November 2015
    image
    Budyń (@Karnkowski) jest moim fanem!
    "Ja-ro-sław Ja-ro-sław!" skandują w centrum Warszawy wyborcy PiS rozczarowani pominięciem Jarosława Gowina przy obsadzie kierownictwa MON.
  • MIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po prostu zazdroszczę Panu AM stylu. Też bym tak chciał umieć!
    image
  • dyzio napisal(a):
    image
    kurde, właśnie miałem to samo wkleić :)
  • i w sumie to zrobiłem...
  • Ten obrazek pachnie rumuńskimi Niemcami :-w
  • starybelf napisal(a):
    Ten obrazek pachnie rumuńskimi Niemcami :-w
    I do tego nieprawdę pisze :(
    Chrześcijańska Demokracja III Rzeczpospolitej została reaktywowana. Jak podaje Gazeta Wyborcza, Lech Wałęsa spotkał się ze współpracownikami i na nowo powołał chadecką partię. Gazeta Wyborcza informuje, że były prezydent powołał już dwóch wiceprzewodniczących. Będą nimi Piotr Dwornicki i Adam Zalewski. Rzecznikiem ugrupowania został Adam Domiński. Będzie także odpowiadał z struktury partii w województwie pomorskim.
    https://www.radiogdansk.pl/index.php/wydarzenia/item/31447-lech-walesa-przywraca-do-zycia-swoja-partie-cel-start-w-wyborach-samorzadowych-i-parlamentarnych.html
  • Domiński, zięć Lecha W., byłego prezydenta ;)
  • Chrześcijańska Demokracja III Rzeczpospolitej, czyli PO nr 3 <:-P
  • Bolek mógłby wskrzesić BBWR. Mieli najładniejsze logo ze wszystkich partii zarejestrowanych w Polsce.
  • Twory bolkowe mają krótki żywot. Ten także.

• "Jo myślała że co inne..."
    "Naiwne to. I niewinne"

:))
  • Jajca jajcami, ale choć wykonanie fatalne (nazwa, lider, brak struktur itd.), to sam pomysł z ich punktu widzenia rozsądny. Jeśli PO spisano na straty, a jest liberalny wyciągacz, to powinien być też konserwatywny / chadecki. No i jakaś alternatywa dla konserwatywnych wyborców, którzy jednak nie chcą PiS, kiedyś chwalili się "prawym skrzydłem" PO, które teraz jest całkowicie wycięte, kropka jest bardzo liberalna obyczajowo itd. Możemy się tylko cieszyć, że to takie siermiężne będzie.
  • Pomysł tej pseudochadecji postplatfusowej może niezły, ale sponsor kompromitujący. Gwarantuje klapę. I dobrze.
  • rozum.von.keikobad napisal(a):
    Jajca jajcami, ale choć wykonanie fatalne (nazwa, lider, brak struktur itd.), to sam pomysł z ich punktu widzenia rozsądny. Jeśli PO spisano na straty, a jest liberalny wyciągacz, to powinien być też konserwatywny / chadecki. No i jakaś alternatywa dla konserwatywnych wyborców, którzy jednak nie chcą PiS, kiedyś chwalili się "prawym skrzydłem" PO, które teraz jest całkowicie wycięte, kropka jest bardzo liberalna obyczajowo itd. Możemy się tylko cieszyć, że to takie siermiężne będzie.
    A PiS nie jest czymś takim?
  • Pamiętam, gdy uruchamiał ten projekt po raz pierwszy, mówił że ma pomysł na "małą sprytną partię" i mrugał w tym momencie swoimi małymi sprytnymi oczkami ;-)
  • los napisal(a):
    rozum.von.keikobad napisal(a):
    Jajca jajcami, ale choć wykonanie fatalne (nazwa, lider, brak struktur itd.), to sam pomysł z ich punktu widzenia rozsądny. Jeśli PO spisano na straty, a jest liberalny wyciągacz, to powinien być też konserwatywny / chadecki. No i jakaś alternatywa dla konserwatywnych wyborców, którzy jednak nie chcą PiS, kiedyś chwalili się "prawym skrzydłem" PO, które teraz jest całkowicie wycięte, kropka jest bardzo liberalna obyczajowo itd. Możemy się tylko cieszyć, że to takie siermiężne będzie.
    A PiS nie jest czymś takim?
    Czym "takim"?
    Główną osią sporu nie jest w Polsce czy ma być bardziej gejowo czy chrześcijańsko, to nie USA. Osią sporu jest ciągle my - oni. Ale ponieważ w Polsce ciągle są ludzie - po obu stronach - przywiązani do takich czy innych poglądów. Więc w interesie onych jest przedstawiać różnorodną ofertę.
  • Gupie pitanie:

Na ten przykład koledzy Yanusson i Extraneus wpisują takie cuś:

image

O cocomeon? Że jak cosik nie łapię lub nie dowidzę? No bo co śmisznego jest we wpisie: "image" ?

A może coś mi nie bangla w pececie?

• fatuswombatus napisal(a):
    A może coś mi nie bangla w pececie?

Coś mi nie bangla w pececie.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.