Skip to content

Humer

15354565859456

Komentarz

• Autentyk z forum PO
    Niesamowita szkoda, że tak wielka postac jak p. Kopacz zrezygnowała z kandydowania na szefa PO! Oprocz p. Kopacz nie widzę nikogo lepszego. Może p. Gromkiewicz by sprostała temu trudnemu wyzwanu? Oprocz p. Kopacz nie widzę nikogo kto by swoją haryzmą poderwał elektorat do pracy dla dobra kraju, oraz co by wywołał entuzjazm w PO.
  • Pani Terenia ma chyba większą postać niż P. Kopacz, więc mogłaby poderwać elektorat dla dobra kraju, nieprawdaż?
  • No i Stefan.
  • Z forum PO
    Ja jeżeli jeszcze głosowałem na PO, to tylko z powodu p. Kopacz. Bez p. Kopacz, bez jej energi i determinacji PO nie istnieje. Działacze PO (tzw spasłe koty) utracili zdolnosc do jakejkolwiek działalnosci publicznej w miejscu zamieszkania. Tylko jedyna p. Kopacz wykazywała się chęcią działania.
    ,
    Dotychczas PO zajmowała się tylko rządzeniem krajem i to PO potrafi naprawdę robic wzorowo czy wręcz idealnie. Ale z tego powodu PO zaniedbywała pracę informacyjną i propagandową. Pod względem propagandowym pis goruje nad PO, wręcz PO jest przy pisie jak bezradne dziecko. Ale za to pis zupełnie nie potrafi kierowac krajem. Jednak teraz gdy PO już utraciła władzę, to może zacznie działac wsrod ludzi, może teraz PO nauczy się sztuki propagandy i docierania do narodu ze swoim programem? Jestem pewien, że p. Kopacz i teraz poradziła by sobie wzorowo jako przywodca parti opozycyjnej. Szkoda że p. Kopacz zrezygnowała
  • Losie, to jest mało śmieszne. To jest tragiczne...
    Dlaczego to robisz?
  • los napisal(a):
    Z forum PO
    Ja jeżeli jeszcze głosowałem na PO, to tylko z powodu p. Kopacz. Bez p. Kopacz, bez jej energi i determinacji PO nie istnieje. Działacze PO (tzw spasłe koty) utracili zdolnosc do jakejkolwiek działalnosci publicznej w miejscu zamieszkania. Tylko jedyna p. Kopacz wykazywała się chęcią działania.
    ,
    Dotychczas PO zajmowała się tylko rządzeniem krajem i to PO potrafi naprawdę robic wzorowo czy wręcz idealnie. Ale z tego powodu PO zaniedbywała pracę informacyjną i propagandową. Pod względem propagandowym pis goruje nad PO, wręcz PO jest przy pisie jak bezradne dziecko. Ale za to pis zupełnie nie potrafi kierowac krajem. Jednak teraz gdy PO już utraciła władzę, to może zacznie działac wsrod ludzi, może teraz PO nauczy się sztuki propagandy i docierania do narodu ze swoim programem? Jestem pewien, że p. Kopacz i teraz poradziła by sobie wzorowo jako przywodca parti opozycyjnej. Szkoda że p. Kopacz zrezygnowała
    To się chyba bardziej nadaje do tematu "Psychiatryk".

• Nie pisze się "haryzma" tylko "haremza".
  • edytowano November 2015
    charamza albo chorezm
  • Eduardo
  • p.Kopacz ma charyzme mokrego mopa
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Nie pisze się "haryzma" tylko "haremza".
    Śp. Teresa Haremza?
    image

• Mariusz Pietrasik w TVPInfo przed chwilą: Jak można realizować ten program, skoro eksperci, na przykład Ryszard Petru, oceniają go jako nierealny?
    Kurwa!
  • 1. Odzyskać publiczne media

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• To wszystko nic. Nadchodzi wojna żydowsko polska.

Dziadek Waldemar (Kuczyński) planuje ruch oporu przeciwko PiS. 8-X
  • Jak to szło? Zapora z gówna nie zatrzyma tsunami?
  • Zeszedł do podziemia zakopując się saperką?
  • Nareszcie właściwa wojna!(vide wpis Mani). Uch, wyrżnie się w pysk pewnego nadredaktora! Tak, to jest nawoływanie do przemocy, wysoki sondzie.
  • Potężne uderzenie Europy w Państwo Islamskie!!!!!!

Kibice będą śpiewać Marsyliankę: http://wpolityce.pl/sport/272416-marsylianka-przed-kazdym-meczem-angielskiej-ekstraklasy
  • LIS
    Podlizuch PiS prof. Śpiewak tłumaczy zamach na TK - to polityka. Nie, to tchórzostwo Śpiewaka, który chce zachować stanowisko dyr. ŻIH.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.