Skip to content

Humer

15051535556456

Komentarz

• Ciekawe, czy PiS wyda Polanskyego?
  • extraneus napisal(a):
    Ciekawe, czy PiS wyda Polanskyego?
    Na wszelki wypadek pewnie nie przyjedzie do naszego umęczonego kraju, co samo w sobie stanowi okoliczność nader pozytywną.
  • edytowano October 2015
    Wiecie, po tym jak już było wiadomo, ze no ten pełny win jak by nie patrzył to..

Wszedłem na GWno i niemrawo jakoś. Chciałem się ponapawać bezsilną wściekłością ale nie znalazłem nic fajnego. Raptem garstka komentów tak po 4-6 pod artykuł. Przy czym 1/3 nasze a reszta to takie bez jadu no wypalone, czuć przegranym frajerem (już kac?? tak wcześnie??). No i wreszcie znajomy mi podrzucił:

Ryłem przy tym. Niby wiedziałem, że ułom ale to jest najwyższa liga jednak. Totalna nędza. Hue.

EDIT: zmiana linku bo kasują
  • Uuuuuuuuu, he, he Ale urwał !

JORGE>
  • Bardziej nienawidza SLD niż PiSu?
  • edytowano October 2015
    image
  • edytowano October 2015
    los
    The Zandberg equation

7,55 + 3,62 = 0
    :)
  • BOLEK
    – Kaczyńskiego zawsze oskarżałem za nieróbstwo, populizm i demagogię. W ostatnich latach jednak sporo popracował. Dlatego przez najbliższe pół roku nie będę nic na niego wyciągał. Poczekam i zobaczę, w jakim kierunku to pójdzie. Jeśli w dobrym – będę zadowolony
    Trzymajcie mnie ludzie... :)
  • A co on ma do wyciągnięcia jeszcze?
  • Byle nie przy ludziach.
  • edytowano October 2015
    Bolek też powinien się już wybierać, śladem Milera, do archiwum.
  • los napisal(a):
    Byle nie przy ludziach.
    :))
    ten, tego,...oplułam monitor ...

• Oglądamy do końca :)
  • Tadeusz "Nadchodzi drugi Wielki Kryzys! Inwestujcie w srebro!" Zakrzewski zdemaskował potężny spisek: napompowali Zandberga i Razem, by ZLew nie wszedł i PiS rządził samodzielnie, bo to był dla nich bezpieczniejszy wariant, niż PiS zależny od Kukiza :)

• przemk0 napisal(a):
    image
    To się działo naprawdę, czy kawał? :D
  • Na razie znalazłem tyle, z wywiadu z Dudą w okolicach wyborów: "Może to trochę osobiste pytanie, ale dla wielu Polaków to ważny temat: modli się pan przy podpisie ważnej decyzji politycznej?".
  • extraneus napisal(a):
    Tadeusz "Nadchodzi drugi Wielki Kryzys! Inwestujcie w srebro!" Zakrzewski zdemaskował potężny spisek: napompowali Zandberga i Razem, by ZLew nie wszedł i PiS rządził samodzielnie, bo to był dla nich bezpieczniejszy wariant, niż PiS zależny od Kukiza :)

W w/w kwestii, od dłuższego czasu nie dają mi spać następujące pytania:
    1) co pali kol. tzakrzewski?
    2) gdzie i...
    3) za ile można kupić ten towar?
  • Przy tzakrzewskim i Pereirze fiknęłam =))
  • P. Duda tak nie odpowiedział
  • ombretta napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    Tadeusz "Nadchodzi drugi Wielki Kryzys! Inwestujcie w srebro!" Zakrzewski zdemaskował potężny spisek: napompowali Zandberga i Razem, by ZLew nie wszedł i PiS rządził samodzielnie, bo to był dla nich bezpieczniejszy wariant, niż PiS zależny od Kukiza :)

W w/w kwestii, od dłuższego czasu nie dają mi spać następujące pytania:
    1) co pali kol. tzakrzewski?
    2) gdzie i...
    3) za ile można kupić ten towar?
    Wow, Kolega to ma problemy ;)
    Dla mnie Tadzik może być najwyżej powodem poprawienia humoru przy śniadaniu.
  • extraneus napisal(a):

Kolega pomylił wątki. to do "Psychiatryka"

Utworzyć dział PSYCHIATRYK !
    :)
  • Cięta riposta.
    =D>

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• edytowano October 2015
    Tomasz LIS, nasz człowiek, jeszcze w 2005 r. twierdził, że żyjemy w PRLu! ;)
    image

za @samueljrp
  • moje 11letnie dziecko polubiło na Fejsie... ZUS
  • Miszcz Bareya antycypował...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.