Wiecie, po tym jak już było wiadomo, ze no ten pełny win jak by nie patrzył to..
Wszedłem na GWno i niemrawo jakoś. Chciałem się ponapawać bezsilną wściekłością ale nie znalazłem nic fajnego. Raptem garstka komentów tak po 4-6 pod artykuł. Przy czym 1/3 nasze a reszta to takie bez jadu no wypalone, czuć przegranym frajerem (już kac?? tak wcześnie??). No i wreszcie znajomy mi podrzucił:
Ryłem przy tym. Niby wiedziałem, że ułom ale to jest najwyższa liga jednak. Totalna nędza. Hue.
– Kaczyńskiego zawsze oskarżałem za nieróbstwo, populizm i demagogię. W ostatnich latach jednak sporo popracował. Dlatego przez najbliższe pół roku nie będę nic na niego wyciągał. Poczekam i zobaczę, w jakim kierunku to pójdzie. Jeśli w dobrym – będę zadowolony
Tadeusz "Nadchodzi drugi Wielki Kryzys! Inwestujcie w srebro!" Zakrzewski zdemaskował potężny spisek: napompowali Zandberga i Razem, by ZLew nie wszedł i PiS rządził samodzielnie, bo to był dla nich bezpieczniejszy wariant, niż PiS zależny od Kukiza
Na razie znalazłem tyle, z wywiadu z Dudą w okolicach wyborów: "Może to trochę osobiste pytanie, ale dla wielu Polaków to ważny temat: modli się pan przy podpisie ważnej decyzji politycznej?".
extraneus napisal(a): Tadeusz "Nadchodzi drugi Wielki Kryzys! Inwestujcie w srebro!" Zakrzewski zdemaskował potężny spisek: napompowali Zandberga i Razem, by ZLew nie wszedł i PiS rządził samodzielnie, bo to był dla nich bezpieczniejszy wariant, niż PiS zależny od Kukiza
W w/w kwestii, od dłuższego czasu nie dają mi spać następujące pytania: 1) co pali kol. tzakrzewski? 2) gdzie i... 3) za ile można kupić ten towar?
extraneus napisal(a): Tadeusz "Nadchodzi drugi Wielki Kryzys! Inwestujcie w srebro!" Zakrzewski zdemaskował potężny spisek: napompowali Zandberga i Razem, by ZLew nie wszedł i PiS rządził samodzielnie, bo to był dla nich bezpieczniejszy wariant, niż PiS zależny od Kukiza
W w/w kwestii, od dłuższego czasu nie dają mi spać następujące pytania: 1) co pali kol. tzakrzewski? 2) gdzie i... 3) za ile można kupić ten towar?
Wow, Kolega to ma problemy Dla mnie Tadzik może być najwyżej powodem poprawienia humoru przy śniadaniu.
Komentarz
Wszedłem na GWno i niemrawo jakoś. Chciałem się ponapawać bezsilną wściekłością ale nie znalazłem nic fajnego. Raptem garstka komentów tak po 4-6 pod artykuł. Przy czym 1/3 nasze a reszta to takie bez jadu no wypalone, czuć przegranym frajerem (już kac?? tak wcześnie??). No i wreszcie znajomy mi podrzucił:
Ryłem przy tym. Niby wiedziałem, że ułom ale to jest najwyższa liga jednak. Totalna nędza. Hue.
EDIT: zmiana linku bo kasują
JORGE>
ten, tego,...oplułam monitor ...
Oglądamy do końca
1) co pali kol. tzakrzewski?
2) gdzie i...
3) za ile można kupić ten towar?
Dla mnie Tadzik może być najwyżej powodem poprawienia humoru przy śniadaniu.
Utworzyć dział PSYCHIATRYK !
=D>
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
za @samueljrp