PO-PiS :)
Senator Janusz Sepioł twierdzi nawet, że możliwa jest koalicja Platforma Obywatelska Prawo i Sprawiedliwość.
- Będzie na dniach kongres programowy PO; ma przedstawić nową PO w nowej Polsce. Liczymy się z tym, że Kukiz zabiera elektorat PO i PiS. Projekt pana Petru zabiera elektorat PO. W tej sytuacji nasza pozycja jest trudniejsza. PiS jest na fali. Wygrali pierwsze wybory od 7 lat. W Niemczech pomysł na to jest taki. Jak są partie o charakterze skrajnym to zawiera się wielkie koalicje. W Polsce na to pewnie nie ma pola. Zobaczymy co zrobi nowy prezydent. Ma przed sobą 5 lat.
PO-PiS - dzisiaj trudno to sobie wyobrazić. Wiele rzeczy jednak ciężko było sobie wyobrazić. Upadek Związku Radzieckiego ciężko było sobie wyobrazić a się wydarzył - podkreśla senator Platformy Obywatelskiej.
Nie wykluczam tego. PO nie ma Tuska. PiS lideruje bez Kaczyńskiego - dodaje Sepioł. Polityk twierdzi, że z Beatą Szydło jako szefową rządu byłoby to możliwe. Beata Szydło kiedyś chciała wstąpić do PO . Może trzeba o tym porozmawiać?
The author has edited this post (w 09.06.2015)
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
- Będzie na dniach kongres programowy PO; ma przedstawić nową PO w nowej Polsce. Liczymy się z tym, że Kukiz zabiera elektorat PO i PiS. Projekt pana Petru zabiera elektorat PO. W tej sytuacji nasza pozycja jest trudniejsza. PiS jest na fali. Wygrali pierwsze wybory od 7 lat. W Niemczech pomysł na to jest taki. Jak są partie o charakterze skrajnym to zawiera się wielkie koalicje. W Polsce na to pewnie nie ma pola. Zobaczymy co zrobi nowy prezydent. Ma przed sobą 5 lat.
PO-PiS - dzisiaj trudno to sobie wyobrazić. Wiele rzeczy jednak ciężko było sobie wyobrazić. Upadek Związku Radzieckiego ciężko było sobie wyobrazić a się wydarzył - podkreśla senator Platformy Obywatelskiej.
Nie wykluczam tego. PO nie ma Tuska. PiS lideruje bez Kaczyńskiego - dodaje Sepioł. Polityk twierdzi, że z Beatą Szydło jako szefową rządu byłoby to możliwe. Beata Szydło kiedyś chciała wstąpić do PO . Może trzeba o tym porozmawiać?
The author has edited this post (w 09.06.2015)
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Teraz w tomacie PO interesuje mnie tylko jedno - wypalić do ziemi, zalać niegaszonym wapnem, zasypać solą i odprawić egzorcyzmy. To, co z PO zostanie nie ma prawa do pracy w służbie państwowej nawet na etacie stróża.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
To się chyba nie godzi, nespa?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
My tu na nieobecnych całą winę zwalim, a tak siebie i resztę rodzeństwa ocalim
http://www.radiokrakow.pl/rozmowy/janusz-sepiol-nie-wykluczam-wielkiej-koalicji-platforma-pis/
Rzęte pierdy słuchał rano na żywo, aż mnie wszczęsło i musiałem parę słów od siebie dodać.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
czy los zezwala na dalsze kopiowanie np na fejsa?
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
( i michnikoidów)
"Donalda Tuska od marszałka Józefa Piłsudskiego odróżnia bezmiar cierpliwości i taktu dla obrażających go nikczemników".
Zaćwierkał wytrwały szermierz POPISu w styczniu 2011.
W grudniu 2012
S
enator Platformy Obywatelskiej Janusz Sepioł, został nagrodzony w Moskwie „Za wybitne zasługi w dziele wzajemnego zrozumienia i zbliżenia społeczeństw Polski i Rosji”.
Pamiątkowe dyplomy wręczyli ministrowie spraw zagranicznych Polski i Rosji Radosław Sikorski i Siergiej Ławrow. Oprócz Sepioła dyplom otrzymała także deputowana do Rady Federacji Zgromadzenia Federalnego Federacji Rosyjskiej Larissa Ponomariowa. Wyróżnieni są organizatorami Forum Regionów Polska – Rosja i współprzewodniczącymi senackiej grupy współpracy.
- Ta nagroda dla nas jest dostrzeżeniem tej naszej wspólnej pracy. Jestem przekonany, że jest to znak, iż w strategii stosunków Polska – Rosja 2020 współpraca regionów i miast będzie stanowić niezwykle ważny rozdział. Przyjmuję więc to wyróżnienie jako dar, który w istocie jest zadaniem
– mówił o otrzymaniu dyplomu senator Janusz Sepioł.
Osobiście dodam, że zawsze na widok wyróznionego w Moskwie miałem ochotę co najmniej splunąć.
https://pl-pl.facebook.com/MistrzowskiFanpejdz
Level, mniej więcej, pani Rózi Tuńczykowej, ew. Ligii Krajewskiej.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
jest teraz traktowane wyraźnie grzeczniej - dzienni....rwy nie szydzą z polityków PiS, a do kopania pod nimi dołków zakładają nawet białe rękawiczki
symptomatyczne było zachowanie Stokrotki wobec Andrzeja Dudy po debacie , od tego momentu wszystko się zmieniło