Skip to content

Debata- runda pierwsza

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Jakieś prognozy?
bo mnie grzanie nastroju bardzo niepokoi, albo mają jakąś podłość albo, jak to wojskowi mają we zwyczaju, przygotowują się do poprzedniej wojny, czyli Komorowski dał radę Kaczyńskiemu 5 lat temu to i dzisiaj da radę Dudzie.
Pytanie czy Duda będzie stremowany?
«13

Komentarz

• Niestety jest stremowany
    :(

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Wyłączyłam telewizor. Czego oczekiwałam? Komorowski jakiś obkuty i jedzie propagandą.
    The author has edited this post (w 17.05.2015)
  • Jest nieźle, solidny remis.
  • Nie wytrzymałam i oglądam dalej. Duda chyba się uspokoił i ja się mniej denerwuję.
  • Duda naprawdę nie może zadać prostych pytań, w rodzaju: dlaczego każe Pan Polakom pracować do 67 lat, dlaczego podniósł Pan podatki, dlaczego wprowadził GMO? Dlaczego jako miejsce pracy wskazuje Polakom malowanie płotów w Norwegii? Czy ma prowizję za polenie kredytów? Czy kilkaset mialiardów długów, które zrobiło jego PO nie wystarczy?
  • może, ale w trzeciej częśći
  • Jest coraz lepiej, Bronek zapomniał o instrukcjach i już wkracza na swoje własne tory. Zgoda na 80 min. to duży błąd sztabu Komorowskiego
  • Końcówka 2 rundy zdecydowanie dla Dudy(Polacy nie chcą pracować do śmierci). Remis ze wskazaniem dla Dudy.
  • nie mam mozliwosci ogladu: ilu ziewnikarzy prowadzi debate?

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • Dwoje
  • dzieki i czekam na dalsze relacje:))

Pan Jezus
  • leobulero
    może, ale w trzeciej częśći
    bredzisław do tej zasady się nie stosuje...
  • Brąk jest cham. Wyłączyłem.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Brąk jest cham. Wyłączyłem.
    Ja też, znowu. Nie moę słuchać buraka.
  • Wygrał?

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Eeee, ja nie włączyłam;) Winc ten tego - nie wyłączajcie i piszcie...
  • Nie mogłam patrzeć na tego nadętego buca i słuchać jego łgarstw. Wiem, że Duda jest lepszy i to mi wystarczy.
  • extraneus
    Wygrał?
    A bo ja wiem? Brąkowe jątrzące teksty, brąkowa mowa ciała były dla mnie odrażające ale czy ja mam coś wspolnego z polactwem? Nie wiem, jak to oni odebrali. Duda się zachowywał optymalnie, spływało to nim i mówił swoje.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Ładnie całkiem ładnie, nie było masakry ale zdecydowana wygrana zwłaszcza w drugiej połowie gdy Komorowskiemu puszczały nerwy.
  • końcóka i finisz dla Dudy, Brąk zaczał się denerwować i dał plamę jak na niego przystało

Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
  • Bronk; "ja nie mam nad sobą prezesa". Chamówa.
    Mam pretensje do Dudy, ze nie wytłumaczył dlaczego ruszyła emigracja do GB za rzadów PiS.
    Jak dla mnie debata zbyt krótka. Duda nie miał szans odpowiedziec na wszystkie ataki.  No, ale gdyby odpowiedział - byłaby pyskówka.
    Wtopa Bronka z tą kartką podaną Dudzie.
    Duda jednak był lepszy.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • uff...
    Dobrze, że można na Was polegać
    :D
  • Na podstawie tego co piszecie wnioskuje, ze Komorowski wygral.
    JORGE>
  • JORGE
    Na podstawie tego co piszecie wnioskuje, ze Komorowski wygral.
    JORGE>
    Jeden walczył cepem, drugi - szpadą.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • JORGE
    Na podstawie tego co piszecie wnioskuje, ze Komorowski wygral.
    Nie o nas gra się toczy, to i wnioski nasze znaczenia nie mają.
    Przy okazji jednak sitwa przetestowała Cybę2 - Andrzejka Prowokatora.
  • Po przemyśleniu - masakra piła mechaniczną, Brąk w postaci dżemu.
    Uzasadnienie. Nie szło o to, który z nich lepiej nawija, bo obaj się wykazali sporą sprawnością. Szło o przekonanie wyborców.
    Duda miał dwa zadania - nie dać wyprowadzić z równowagi i pokazać, jaki to z niego fajny gościu. Nie zapominajmy, czyje są merdia, większość ludzi dotąd Dudy nie widziała dłużej niż przez pięć miniut. Oba w zasadzie zrealizował.
    Brąk miał trudniejsze zadanie - miał pokazać, że nie jest tym chamskim bucem, który coś wcześniej bredził o kurach i przez to przegrał pierwszą turę. Pokazał że tak, że ten chamski buc to on.

• Z komentarzy pod relacjami na zywo wyczytałem, że urzędujący odpowiadał na pytania prowadzących jak nakręcony i kończył dokładnie o czasie, a tymczasem Duda miał problem by zmieścić się w przepisowych minutach, co miałoby wskazywać, że ten pierwszy zakuł odpowiedzi na znane sobie wczesniej pytania.
    Czy według Państwa oglądających, można było odnieść wrażenie, że Bul znał pytania wcześniej, a Duda nie? Czy może jest to nadinterpretacja miłośników europosła z Krakowa?
  • randolph
    Z komentarzy pod relacjami na zywo wyczytałem, że urzędujący odpowiadał na pytania prowadzących jak nakręcony i kończył dokładnie o czasie, a tymczasem Duda miał problem by zmieścić się w przepisowych minutach, co miałoby wskazywać, że ten pierwszy zakuł odpowiedzi na znane sobie wczesniej pytania.
    Czy według Państwa oglądających, można było odnieść wrażenie, że Bul znał pytania wcześniej, a Duda nie? Czy może jest to nadinterpretacja miłośników europosła z Krakowa?
    elementarne. buc w debacie na spontan? myszjon impossybyl.

Pan Jezus
  • A o fundacji Pro civili coś było?
  • @szturmowiec
    jestem pewna, ze kazdy dziennikarz w Polszcze wie, ze po zadaniu pytania o cweli traca natentychmiast prace.
    The author has edited this post (w 17.05.2015)

Pan Jezus
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.