Debata- runda pierwsza
Jakieś prognozy?
bo mnie grzanie nastroju bardzo niepokoi, albo mają jakąś podłość albo, jak to wojskowi mają we zwyczaju, przygotowują się do poprzedniej wojny, czyli Komorowski dał radę Kaczyńskiemu 5 lat temu to i dzisiaj da radę Dudzie.
Pytanie czy Duda będzie stremowany?
bo mnie grzanie nastroju bardzo niepokoi, albo mają jakąś podłość albo, jak to wojskowi mają we zwyczaju, przygotowują się do poprzedniej wojny, czyli Komorowski dał radę Kaczyńskiemu 5 lat temu to i dzisiaj da radę Dudzie.
Pytanie czy Duda będzie stremowany?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
The author has edited this post (w 17.05.2015)
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Pan Jezus
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
Mam pretensje do Dudy, ze nie wytłumaczył dlaczego ruszyła emigracja do GB za rzadów PiS.
Jak dla mnie debata zbyt krótka. Duda nie miał szans odpowiedziec na wszystkie ataki. No, ale gdyby odpowiedział - byłaby pyskówka.
Wtopa Bronka z tą kartką podaną Dudzie.
Duda jednak był lepszy.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Dobrze, że można na Was polegać
JORGE>
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Przy okazji jednak sitwa przetestowała Cybę2 - Andrzejka Prowokatora.
Uzasadnienie. Nie szło o to, który z nich lepiej nawija, bo obaj się wykazali sporą sprawnością. Szło o przekonanie wyborców.
Duda miał dwa zadania - nie dać wyprowadzić z równowagi i pokazać, jaki to z niego fajny gościu. Nie zapominajmy, czyje są merdia, większość ludzi dotąd Dudy nie widziała dłużej niż przez pięć miniut. Oba w zasadzie zrealizował.
Brąk miał trudniejsze zadanie - miał pokazać, że nie jest tym chamskim bucem, który coś wcześniej bredził o kurach i przez to przegrał pierwszą turę. Pokazał że tak, że ten chamski buc to on.
Czy według Państwa oglądających, można było odnieść wrażenie, że Bul znał pytania wcześniej, a Duda nie? Czy może jest to nadinterpretacja miłośników europosła z Krakowa?
Pan Jezus
jestem pewna, ze kazdy dziennikarz w Polszcze wie, ze po zadaniu pytania o cweli traca natentychmiast prace.
The author has edited this post (w 17.05.2015)
Pan Jezus