Skip to content

Duda u Tadli

2»

Komentarz

• ms.wygnaniec
    Przeciwnikiem Dudy jest głos ze słuchawki w uchu Tadli. Ja bym na miejscu Dudy zadał pytanie kładące wybory, czyli  " Czy Durczok miał rację, że przychodziła Pani do pracy w TVN bez bielizny?"
    Dlaczego tak źle życzysz Dudzie?! Dlaczego miałby grzebać nadzieje na swój wybór?! NIE ROZUMIEM!!!!
    The author has edited this post (w 08.05.2015)
  • 1. Tadla nie rozmawiała, miała swój przekaz
    2. podobało mi się zrobienie zarzutu z obywatelskiej postawy sympatyków Dudy - z ruchu kontroli wyborów. Właściwie takim ruchem powininna móc się pochwalic każda partia - to najbardziej prospołeczne, prodemokratyczne działanie. Ale Tadla i ci, ktorzy ją animuja mają wciąż jako wzorzec demokracji PRL "głosuj bez skreśleń"!
  • qiz
    ms.wygnaniec
    :
    Ja bym na miejscu Dudy zadał pytanie kładące wybory, czyli  " Czy Durczok miał rację, że przychodziła Pani do pracy w TVN bez bielizny?"
    ciekawe65000000000, jak byś zareagował na forum, gdyby to Brałniak tak wypalił :P
    Tak samo jak w przypadku Dudy: "Kawał chama i tyle"
    ;)
    dlatego napisałem, że to pytanie kładące wybory aby pokazać że ostra odpowiedź i ortodoksyjna pryncypialność jest niekiedy zaletą ale tylko niekiedy.
  • mmaria
    ms.wygnaniec
    :
    Przeciwnikiem Dudy jest głos ze słuchawki w uchu Tadli. Ja bym na miejscu Dudy zadał pytanie kładące wybory, czyli  " Czy Durczok miał rację, że przychodziła Pani do pracy w TVN bez bielizny?"
    Dlaczego tak źle życzysz Dudzie?! Dlaczego miałby grzebać nadzieje na swój wybór?! NIE ROZUMIEM!!!!
    Napisałem wyraźnie "pytanie kładące wybory", więc zaznaczyłem, że to pytanie wygrywające starcie z funkcjonariuszką mediów ale przegrywające bitwę. Reszta w odpowiedzi qizowi.
  • czlowiek inteligentny z każdej informacji może uczynić amunicję, oczywiście Duda kreujący postać gentlemana nie mógl
    by zadać pytania dotyczącego
    braku
    bielizny w podo
    bny sposó
    b, ale mógl
    by np. szczerze się o
    burzyć na standardy panujące w stacji i po krześcijańsku wspólczuć Tadli,
    -jak ktos mógl tak o pani powiedzieć
    ?!!! ale przejdźmy do pani pytania - itd.
    nu ale wtedy
    b
    y wyszlo, że Duda jest z
    b
    yt
    bystry, a to
    byla
    by dopiero katastrofa,
    bo przecież prezydętem
    polsky musi
    być tluk i laluś
    i poważny lódzie musieli
    by kogoś gupszego znaleźć
  • o
    bejrzalem de
    bate z Rymanowskim, Pochanke i Olejnik, już lepiej, pro
    blemem jest sytuacja gdy redaktorka/redaktor zadaja pytania, na które zna odpowiedź każda
    ba
    ba na targu a Duda nie odpowiada wprost, powoduje to wrażenie lekkiego motania, ogólny o
    braz jednak tym razem do
    bry, mial już przygotowane odpowiedzi na pytania typu : co jak w referendum ludzie
    będą chcieli znieść podatki, uff
    inny wniosek jaki plynie z takich programów to fakt ogromnej sily rażenia jaką posiadają twory typu Olejnik, dysponują
    bowiem taką technikę niszczenia rozmówcy, że nawet do
    brze przygotowany, choć do
    broduszny zawodnik polegnie, dać zaś odpór może tylko ktoś pokroju
    brauna to jednak oglądać mogą jedynie  oso
    by, które ukończyly 18 lat
  • Wreszcie znalazł szanowny kolega całe CLUE sytuacji. Poważnie i bez złośliwości gratuluję.
    TA JEST:
    DUDA nie jest każdą babą na targu....... A jako pretendent do godnego powagi i szacunku urzędu prezydenta RP nie może siobie pozwolić na "jechanie bąbą z targu". Tym bardziej gdy mówi w publicznej TV.
    Jestem dumny z kolegi!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • tom.vinci
    o
    bejrzalem de
    bate z Rymanowskim, Pochanke i Olejnik, już lepiej, pro
    blemem jest sytuacja gdy redaktorka/redaktor zadaja pytania, na które zna odpowiedź każda
    ba
    ba na targu a Duda nie odpowiada wprost, powoduje to wrażenie lekkiego motania, ogólny o
    braz jednak tym razem do
    bry, mial już przygotowane odpowiedzi na pytania typu : co jak w referendum ludzie
    będą chcieli znieść podatki, uff
    Umawiał się kolega z nami na konwersację po 10.05. Niniejszym czekamy.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.