Włanczam sobie tv Republika i co?
Reklamy, reklamy, reklamy. Zaprawdę powiadam wam, PiS wygra wybory.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
https://twitter.com/cezarygmyz/status/495111763369934848
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
JK:
Chłopaki są sprytne, kurwa, albo mają więcej czasu, albo mniej przyzwoitości, mi nie wpadło do głowy przez sześć lat, a tu kurwa, jebani, jeszcze Klesyk skurwiel, wiesz, że on „wSieci” ogłoszenia daje?
PG:
No widziałem właśnie.
JK:
Ja mówię, co ty kurwa, odpierdalasz? A on, że to klienci potencjalni. Wiesz, już się ustawiają, kurwa,
media
, już widać.
PG:
Tak, tak,
prokuratura
też już widać coraz dziwniejsze werdykty wydaje, już czeka, patrzy na sondaże.
JK- Jacek Krawiec
PG - Paweł Graś
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Owóz, znaczyłoby to nie mniej ni wiecej, ze PiS dostanie 69% a nie 39
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
https://twitter.com/Jan_Pawlicki/status/593299888538034177
Edit - napisałam Terlikowski, bo nawet nie chce mi się dociekać, kto za tym stoi i kto naprawdę rozwala przed wyborami (pażdziernikowymi) jedyną opozycyjną telewizję.
The author has edited this post (w 29.04.2015)
https://www.youtube.com/channel/UCc282c_TN8xIba_Z6GaDnQw
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Witold Gintowt-Dziewałtowski. Musi - arystokrata. Urodził się w Drewnicy...
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Ćwierć wieku temu, gdy byłam początkującą dziennikarką, takie coś było nie do pomyślenia. Ale już 10, 15 lat później zaczęli szukać pracy w mediach młodzi, których na dzień dobry interesowały wyłącznie zarobki. W zeszłym roku mieliśmy praktykantkę, dostała jakieś zadanie do wykonania w mieście, no i... zażyczyła sobie pieniądze na taksówkę, żeby dojechać na miejsce. Wszystkich zatkało.
A wracając do Maślankiewicza, Macierewicz mu nie pasował? Cóż... Gdy poczytałam kiedyś, co koleś wypisuje na Twitterze, wcale mnie to nie dziwi.
The author has edited this post (w 30.04.2015)
Natomiast passus o Macierewiczu mnie zszokował i sympatię do Maslankiewicza diabli wzięli. Nie rozumie, że mamy wojnę? Inaczej teraz patrzę na rządy Terlika w tvR. Zdolnych szczawików należy: 1. przyzwoicie opłacić, 2. wymagać posłuszeństwa i dyscypliny. To jest walka frontowa. Wygląda na to, ze derekcja nie spełnia pierwszego warunku- stąd bunt.
Tak to w mojej ocenie obecnie wygląda. Aby nie było Zychowicz tak mnie zniechęcił, że nigdy ani złotówki nie wpłaciłem.
Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
The author has edited this post (w 01.05.2015)