Skip to content

Niemcy chcą "prywatyzacji" Poczty Polskiej

2»

Komentarz

• extraneus
    Moim zdaniem najsłabszym elementem PP są klienci, zawsze nieprzygotowani, niepotrafiący właściwie wypełnić najprostszego formularza, a z drugiej strony zjeżona leminżeria wszczynająca z miejsca awantury o nic, po prostu od progu negatywnie nastawiona.
    Wymienić klientelę, leminżerię wygnać!

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • extraneus
    Moim zdaniem najsłabszym elementem PP są klienci, zawsze nieprzygotowani, niepotrafiący właściwie wypełnić najprostszego formularza, a z drugiej strony zjeżona leminżeria wszczynająca z miejsca awantury o nic, po prostu od progu negatywnie nastawiona.
    KLiĘnt w każdym perelowkim byznesie to samo ZUO. PP pptwierdza regułĘm.
    mmaria
    Fatus, możesz do mnie przyjeżdżać. Placówka pocztowa wieczorem ok. A wogle na grzyba tyle listów piszesz?! Maile nie wystarczo?!! Że już nie powiem, że z Placu Unii na Żurawio czy Nowogrodzko, to dla zdrowotności mógłbyś sie przespacerować i sam te epistoły doręczyć. Noji szybciej by było.
    :D
    Hmmm. W sumie to nie piszę, jeno wysyłam dokumenty listami poleconymi. Listy obecności, raporty i takie tam. Żeby byeło smieszniej muszę pierwe słitfocię im zrobić tudzież skserować i mailem wysłać a później listem. A że adresaci pracuja gdy ja pracuję (te same godziny) to się spacerkem nie da. Zresztą taki spacerek z pl Unii na Naddnieprzańska to niezły marsz jest. Ale fakt, szybciej niż PP to by było
    :D
    Zresztą spacerować to ja lubię w Łazienkach z kieszenią pełną orzechów którymi płacę wiefiurkom za najnowsze wieści z POlityki .........

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Dlatego nalezy sprywatyzowac klientow a nie PP
    ;)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • extraneus
    Dlatego nalezy sprywatyzowac klientow a nie PP
    ;)
    Zamknąć klientów, sprywatyzować niemca i upaństwowić PP. Nie, wróć. Upaństwowić niemca, zamknąć PP i sprywatyzować klientów. Nie! Jeszce raz. Sprywatyzować PP, zamknąć niemca i upaństwowić klietów.
    Nie ważne! Zrobić cokolwiek!

• Don't just do something, stand there! (In the line, ma się rozumieć.)
  • No No No. Don't just stand there! Participate in the queue experience!

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.