qiz napisal(a): Wrzucę Wam pdfa z książki Kerna 'Michnikurbanowy napad stulecia'. Biały kruk, ale kiedyś udało mi się trafić. nawet wieszałem na scribd, ale tam znikło. Gdize polecacie?
Powiem tak: tłumaczyłem (cholercia 2005 lub wcześniej) papiery ze StraSSburga, które rodzina Cygana dostawała w sprawie o odszkodowanie i inne przeciw RP. Jako że nic a nic w sumie o sprawie wcześniej nie wiedziałem (a filmidło oglądneło mi się w OZ pod wrażeniem że to takie polskie Love Story) to mnięto to nie ruszało.
Poźniej słyszałem różne opinie z naszej i ichniej strony ale po tym co w papierach przeczytałem, to tak sobie myślę, że mało kto, a właściwie nikt, tam dużo prawdy nie powiedział.
qiz napisal(a): 1993 r., nagonka na śp. wicemarszałka Kerna- bodaj najbardziej obytego i światowego polskiego polityka do czasu śp. Filipa Adwenta. Prowokacja z uprowadzeniem córki, Cyganem etc, ze służbami, Urbanem i KLD w tle. Bugaj w pierwszym szeregu atakujących Kerna.
Nie odnotowałem wówczas tego faktu. Albo dlatego, że byłem wówczas lewakiem głosującym na UP Bugaja właśnie, albo dlatego że to był prawacki fuckt meRdialny, który odnotowały w swoich głowiznach tylko prawaki oraz JBPP
Komentarz
tłumaczyłem (cholercia 2005 lub wcześniej) papiery ze StraSSburga, które rodzina Cygana dostawała w sprawie o odszkodowanie i inne przeciw RP. Jako że nic a nic w sumie o sprawie wcześniej nie wiedziałem (a filmidło oglądneło mi się w OZ pod wrażeniem że to takie polskie Love Story) to mnięto to nie ruszało.
Poźniej słyszałem różne opinie z naszej i ichniej strony ale po tym co w papierach przeczytałem, to tak sobie myślę, że mało kto, a właściwie nikt, tam dużo prawdy nie powiedział.
wisi przez dwa tygodnie...