Skip to content

Co nalezy robic z dziennikarzami?

2»

Komentarz

• Fakt.
    Szcególnie gdy zamiast mówić jedynie powtarzają.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Ja niedawno się dowiedziałem, że można logarytmować macierze. Toteż obecnie nie wykluczam że i liczenie głosów może być zlogarytmowane! Kto wie, co oni tam wyprawiają w PKW, tu wchodzi w grę wyższa hiper-matematyka.
  • Logarytm! Ziemniakiewicz tez pisal, ze co to ten logarytm to nigdy nie wiedzial. Co oni sie na tak na niego uwzieli? Czemu nie calka?
  • polmisiek
    Logarytm! Ziemniakiewicz tez pisal, ze co to ten logarytm to nigdy nie wiedzial. Co oni sie na tak na niego uwzieli? Czemu nie calka?
    Bo o calce, to większość licealistów nie slyszała od dawna, a logarytmy się gdzieś jeszcze pojawiają.
  • los
    Szturmowiec.Rzplitej
    :
    U mnie, na przykład wogle nie zmieniłło to rozumnienia tekstu pisanego.
    A pamietasz, czym sie rozni nasze podejscie do tekstu pisanego? Ty z tekstu pisanego czerpiesz wiadomosci o swiecie a ja o autorze.
    Noji?
    Ja się dowiedziałę, że systemat informatyczny PKWN i KBW jest gówniany.
    Kolega - że jakiś tam pan ziewnikarz gówno wie o matematyce i czyta/pisze niezbyt uważnie.
  • Ze systemat informatyczny PKWN i KBW jest gówniany, to wiedzialem duzo wczesniej.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Na afrykańskiej sawannie żyją takie sympatyczne stworzonka likaony. Żyją w takich wielkich rodzinnych stadach i czesto nie mają czym wykarmić młodych. Także "karmić likaony" albo rekiny
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.