Ja niedawno się dowiedziałem, że można logarytmować macierze. Toteż obecnie nie wykluczam że i liczenie głosów może być zlogarytmowane! Kto wie, co oni tam wyprawiają w PKW, tu wchodzi w grę wyższa hiper-matematyka.
Szturmowiec.Rzplitej : U mnie, na przykład wogle nie zmieniłło to rozumnienia tekstu pisanego.
A pamietasz, czym sie rozni nasze podejscie do tekstu pisanego? Ty z tekstu pisanego czerpiesz wiadomosci o swiecie a ja o autorze.
Noji? Ja się dowiedziałę, że systemat informatyczny PKWN i KBW jest gówniany. Kolega - że jakiś tam pan ziewnikarz gówno wie o matematyce i czyta/pisze niezbyt uważnie.
Ze systemat informatyczny PKWN i KBW jest gówniany, to wiedzialem duzo wczesniej. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Na afrykańskiej sawannie żyją takie sympatyczne stworzonka likaony. Żyją w takich wielkich rodzinnych stadach i czesto nie mają czym wykarmić młodych. Także "karmić likaony" albo rekiny
Komentarz
Szcególnie gdy zamiast mówić jedynie powtarzają.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ja się dowiedziałę, że systemat informatyczny PKWN i KBW jest gówniany.
Kolega - że jakiś tam pan ziewnikarz gówno wie o matematyce i czyta/pisze niezbyt uważnie.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.