Skip to content

Pierdol się Polsko

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Wyrzekam się twojej nienormalności.
Dla mnie ciebie już nie ma.
Niech się twoim trującym zezwłokiem nażrą twoi alfonsi.

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
«1

Komentarz

• Pizzarz szlonski?
  • Po założeniu kołdry na głowę - potwory nie znikają. ....Jeśli to kłopoty w pracy/ze służbą zdrowia, etc. - to szkoda czasu na wypisywanie tych sikorskizmów, trzeba je rozwiązać.
    O brudnych kanaliach już piszemy w innym wątku.

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • aember
    Pizzarz szlonski?
    Peedzcie mnie - skąd się biorą czirliderki (w większości pci męskiej) tego niewątpiliwego grafomana?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Jedna z nich jest zdania, że PŚ to jeden z najmocniej i najbarwniej przeżywających polskość twórców współczesnych.
  • Ja wię czy wymiot jest barwnym sposobem przeżycia potrawy?
    The author has edited this post (w 23.06.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • To tak wędrując w czasie z kościoła do lupanaru: "nasz" ci on, miałem/miałam zaszczyt wymienić posta (kto wie, może nawet słowo przy piwie), nasz - więc my też jakby bliżej: szkła, prestiżu, splendorów, "wyrobił się" - zazdrościmy więc troszkę i jest nam potrzebny do wyższej samooceny, konserwatysta, ale refleksyjny, czyli nie-pisowski (tak naprawdę to liberał), konserwatysta, ale śląski, czyli trzymając z nim - oddania za Polskę życia nie ryzykujemy, niby macho ze strzelnicy, w ryj dać może, ale jego literatura jest kobieca, "sensualna" hehehehhe, i opowiada o zaburzonych, nie pełnych tożsamościach - to się podoba salonowym, lewicowym krytyczkom, którym wywiadu i felietonu grzecznie nie odmawia. Jego śląskość da się być może jeszcze wykorzystać, do kolejnych manifestów a la Peszek. .....Poza tym na epickim bezrybiu, no i siła marketingu, "to się czyta".

• To sie nie czyta. Ewidentny grafoman.

• I w ogóle, taki Dono np. to beł młodszy i szybszy, gdy swoje próbki eseistyczne pt. "polskość to nienormalność", czynił. Wszystko, a na pewno wiele,  już było.

• Dżojsa też się nie da czytać. Moim zdaniem.

• Planck
    Dżojsa też się nie da czytać. Moim zdaniem.
    Znaczy wystarczy szlonzaka podziwiać bez czytania i będzie się człekiem kulturalnym? Dobre i to, czasu zaoszczędzę (na forum, he,he).
    The author has edited this post (w 23.06.2014)
  • Planck
    Dżojsa też się nie da czytać. Moim zdaniem.
    Da się. Posty Twardocha też się dało, ale zniechęcały do reszty. Może faktycznie się nie da?
  • Sorry Polsko

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • A cóż to się stało? Otrzymał Kolega liścik miłosny ze Straży Wiejskiej w Kaczych Dołach Wyżnych - za przekroczenie prędkości o pińcet kilometrów - pińcet złoty sztrafu? Czy może wody ciepłej nie dowieźli? Nu, umieram ściekawąści, nie bądź Kolego wuj, piszpan!!!
  • rozum.von.keikobad
    Da się.
    Z przykrością, z obowiązku, dla snobizmu czy na siłę - to da się nawet i ceziego siwowłosą babę jagę czytać, byłą.
    Powiedzmy, że w segmencie życia pt. przyswajanie słowa pisanego, przypada na żywot zwyczajny - licząc 50 pozycji na rok, przez 50 lat - 2 i pół tysiąca książek do przeczytania. Lecąc, gdy idzie o lit. piękną - chronologicznie i żywiąc się jedynie rzeczami wartościowymi, ciekawymi, ew. naprawdę ważnymi, to zwyczajnie można czekać w spokoju, czy koło 7 dekady życia i pisorz się nie nadarzy. Jeszcze ost. słowa nie napisał. Wieczny Grunwald był ok, Morfiny nie znam i nie poznam.
    The author has edited this post (w 24.06.2014)

• Szturmowiec.Rzplitej
    nie bądź Kolego wuj, piszpan!!!
    Pszepana piszpan panietego!
  • :Z PO landu dało nogę jak słyszymy ministrów Tuska – do 7 .000.000 ludzi w wieku produkcyjnym !!! Prawda wyszła na jaw , co to oznacza ? Jak powiedzieli przy szklaneczce –
    ” zostali tylko ci co robią na śmieciówkach , po 12 godzin na dzień , 7 dni w tygodniu , nie mają siły na to aby nawet protestować , Polski już nie ma , ten kraj
    już nie istnieje ”"
    http://polscott24.com/po-przyznaje-wyjechalo-7-mln-polakow/
  • Dobry ten Polscott24.com
    !
    23 czerwca 2014

CZY MAŁY ZNOWU BĘDZIE SPRZĄTAŁ ?

To że  PiS wygra wybory już  wiadomo , nas jako emigracje interesuje czy mały posprząta  znowu
    ubekistan
    w  ambafasadzie i konsulatach ? Dla przypomnienia , w 2006 roku premier
    Jarosław Kaczyński
    zmiótł dosłownie , zmiótł
    czerwony motłoch
    w  londyńskiej ambafasadzie , ambafasador
    tow
    .
    Zbigniew Matuszewski
    , aparatczyk komunistyczny i 9 mu podległych bolszewickich krasnali  miało na spakowanie  dosłownie 2 godziny !
    Dzień ten
    PO
    lonijna prasa  nazwała  wtedy ‘
    ‘czarnym wtorkiem
    ”  , ja bym  to określił inaczej –
    czerwone 2 godziny , ostatnie w karierze  ambafasadora
    – za
    tow
    .Matuszewskim lecieli kolejni ambafasadorowie z  innych stolic europejskich i światowych , to był  pogrom bolszewi ! Śp.Prezydent RP
    Lech Kaczyński
    powiedział  wprost – nie ufam tym ludziom , mają  natychmiast opuścić  placówki RP !
    w Berlinie
    tow
    .
    Andrzej Byrt
    w Kopenhadze
    tow
    .
    Jakub Wolski
    w Pradze
    tow
    .
    Andrzej Załucki
    w Atenach
    tow
    .
    Maciej Górski
    w Tel Awiwie
    tow
    .
    Wojciech Piekarski
    w Algierze
    tow
    .J
    anusz Mrowiec
    w Buenos Aires
    tow
    .
    Stefan Paszczyk
    w Lublanie
    tow
    .J
    anusz Jesionek
    w Wilnie
    tow
    .
    Janusz Skolimowski
    Premier bardzo ładnie też  pozamiatał w samym resorcie MSZ  , poleciało  zasłużonych
    towarzyszy
    setki ! Większość  z nich to absolwenci
    Moskiewskiego Instytutu Spraw Międzynarodowych
    jak amfasador z londynu
    tow
    .
    Zbigniew Matuszewski
    , agenci UB i SB  oraz  Informacji Wojskowej ! Dziś jak trwa  akcja z taśmiami , zaczyna się istna
    SRACZKA
    w  konsulatach oraz  ambafasadzie, jak donosi nasz informator  … ciekawe czego dowiemy się niebawem o  ambafasadorze  Sobków ? To może  się  okazać  bardzo interesujące , czego dowiemy się  o składach w konsulatach  - czekamy na
    wielką  miotłę
    która jak widać  zbliża się  wielkimi krokami !
    AMSZ
  • Właśnie aresztowano POwskiego konsula w Monako, podejrzanego o zlecenie zamordowania bogatej teściowej.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Ciekawostka, że Gadowski pisał o tym konsulu rok temu.
    http://www.stefczyk.info/blogi/dziennik-chuligana/honorowy-konsul-nadaje,8273294063
    Konsul się już podobno przyznał, że dał zlecenie.
  • Polacy jada na wojne do ISIS, bo tego oczekuje od nich NATO!!
    Czy mozna byc szmatą  bardziej niz oni?!
    To sie po prostu nie miesci w glowie!

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Sa koledzy, ktorzy protestuja na negatywne okreslanie kogokolwiek.

• Bo leżącego nie powinno się kopać.
    Polacy, ci, którzy zostali w kraju, ciągną resztkami na głodowych śmieciówkach i emeryturach, marząc o śmierci.
    Wyzwiskami nic się z nami nie osiągnie
  • Pijaka leżącego w rynsztoku i własnych wymiocinach należy kopać. Schlał się tak wyłącznie z własnego nieprzymuszonego pragnienia zaprzeczenia swemu człowieczeństwu.
    - Wstawaj, gnoju! Przynosisz wstyd swoim rodzicom. Ogarnij się, umyj a potem padnij przed nimi na kolana i żebraj o przebaczenie. No już! Brzydzisz mnie ale cię tak nie zostawię. Pozwoliłbym ci zdechnąć ale jesteś moim bratem.
    The author has edited this post (w 06.09.2014)

• negatywnie mozna mówic, nawet nalezy tam gdzie to konieczne, wyzywać juz niekoniecznie
    wobec alkoholika stosujmy twardą ale miłość, wymagajmy ale nie dobijajmy

Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
  • nie jestem pijakiem, nie używam alkoholu
  • wiem

Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
  • kania.zu.kurz
    nie jestem pijakiem, nie używam alkoholu
    Admistracji strasznie zależy na dwu rzeczach:
    1. Trzymaniu się tematu w rozmowie.
    2. Unikaniu uwag osobistych.

• kania.zu.kurz
    Polacy, ci, którzy zostali w kraju, ciągną resztkami na głodowych śmieciówkach i emeryturach, marząc o śmierci.
    Ich poziom życia jest wyższy niż praktycznie wszystkich świętych.

• los
    kania.zu.kurz
    :
    nie jestem pijakiem, nie używam alkoholu
    Admistracji strasznie zależy na dwu rzeczach:
    1. Trzymaniu się tematu w rozmowie.
    2. Unikaniu uwag osobistych.
    Ale jeśli ktoś zarzuca mi pijaństwo, to chyba mogę odpowiedzieć, że zarzut mnie nie dotyczy, prawda?
    W en sposób realizuję tylko elementarne, powszechnie niekwestionowane prawo do obrony dobrego imienia.
    To już nawet tego mi nie wolno, w ramach kopania?
    Strasznie to wszystko przykre - i niesprawiedliwe.
    Administracji zależy...
    administracji nie zależy... te rubryki wypełniłam już dawno
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.