Pierdol się Polsko
Wyrzekam się twojej nienormalności.
Dla mnie ciebie już nie ma.
Niech się twoim trującym zezwłokiem nażrą twoi alfonsi.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Dla mnie ciebie już nie ma.
Niech się twoim trującym zezwłokiem nażrą twoi alfonsi.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
O brudnych kanaliach już piszemy w innym wątku.
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
The author has edited this post (w 23.06.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
The author has edited this post (w 23.06.2014)
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
Powiedzmy, że w segmencie życia pt. przyswajanie słowa pisanego, przypada na żywot zwyczajny - licząc 50 pozycji na rok, przez 50 lat - 2 i pół tysiąca książek do przeczytania. Lecąc, gdy idzie o lit. piękną - chronologicznie i żywiąc się jedynie rzeczami wartościowymi, ciekawymi, ew. naprawdę ważnymi, to zwyczajnie można czekać w spokoju, czy koło 7 dekady życia i pisorz się nie nadarzy. Jeszcze ost. słowa nie napisał. Wieczny Grunwald był ok, Morfiny nie znam i nie poznam.
The author has edited this post (w 24.06.2014)
” zostali tylko ci co robią na śmieciówkach , po 12 godzin na dzień , 7 dni w tygodniu , nie mają siły na to aby nawet protestować , Polski już nie ma , ten kraj
już nie istnieje ”"
http://polscott24.com/po-przyznaje-wyjechalo-7-mln-polakow/
!
23 czerwca 2014
CZY MAŁY ZNOWU BĘDZIE SPRZĄTAŁ ?
To że PiS wygra wybory już wiadomo , nas jako emigracje interesuje czy mały posprząta znowuubekistan
w ambafasadzie i konsulatach ? Dla przypomnienia , w 2006 roku premier
Jarosław Kaczyński
zmiótł dosłownie , zmiótł
czerwony motłoch
w londyńskiej ambafasadzie , ambafasador
tow
.
Zbigniew Matuszewski
, aparatczyk komunistyczny i 9 mu podległych bolszewickich krasnali miało na spakowanie dosłownie 2 godziny !
Dzień ten
PO
lonijna prasa nazwała wtedy ‘
‘czarnym wtorkiem
” , ja bym to określił inaczej –
czerwone 2 godziny , ostatnie w karierze ambafasadora
– za
tow
.Matuszewskim lecieli kolejni ambafasadorowie z innych stolic europejskich i światowych , to był pogrom bolszewi ! Śp.Prezydent RP
Lech Kaczyński
powiedział wprost – nie ufam tym ludziom , mają natychmiast opuścić placówki RP !
w Berlinie
tow
.
Andrzej Byrt
w Kopenhadze
tow
.
Jakub Wolski
w Pradze
tow
.
Andrzej Załucki
w Atenach
tow
.
Maciej Górski
w Tel Awiwie
tow
.
Wojciech Piekarski
w Algierze
tow
.J
anusz Mrowiec
w Buenos Aires
tow
.
Stefan Paszczyk
w Lublanie
tow
.J
anusz Jesionek
w Wilnie
tow
.
Janusz Skolimowski
Premier bardzo ładnie też pozamiatał w samym resorcie MSZ , poleciało zasłużonych
towarzyszy
setki ! Większość z nich to absolwenci
Moskiewskiego Instytutu Spraw Międzynarodowych
jak amfasador z londynu
tow
.
Zbigniew Matuszewski
, agenci UB i SB oraz Informacji Wojskowej ! Dziś jak trwa akcja z taśmiami , zaczyna się istna
SRACZKA
w konsulatach oraz ambafasadzie, jak donosi nasz informator … ciekawe czego dowiemy się niebawem o ambafasadorze Sobków ? To może się okazać bardzo interesujące , czego dowiemy się o składach w konsulatach - czekamy na
wielką miotłę
która jak widać zbliża się wielkimi krokami !
AMSZ
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
http://www.stefczyk.info/blogi/dziennik-chuligana/honorowy-konsul-nadaje,8273294063
Konsul się już podobno przyznał, że dał zlecenie.
http://telewizjarepublika.pl/gadowski-b-polski-konsul-honorowy-w-monako-chcial-sprzedac-rosjanom-polska-linie-do-rafinacji-paliwa-do-f-16,9277.html
Czy mozna byc szmatą bardziej niz oni?!
To sie po prostu nie miesci w glowie!
Polacy, ci, którzy zostali w kraju, ciągną resztkami na głodowych śmieciówkach i emeryturach, marząc o śmierci.
Wyzwiskami nic się z nami nie osiągnie
- Wstawaj, gnoju! Przynosisz wstyd swoim rodzicom. Ogarnij się, umyj a potem padnij przed nimi na kolana i żebraj o przebaczenie. No już! Brzydzisz mnie ale cię tak nie zostawię. Pozwoliłbym ci zdechnąć ale jesteś moim bratem.
The author has edited this post (w 06.09.2014)
wobec alkoholika stosujmy twardą ale miłość, wymagajmy ale nie dobijajmy
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
1. Trzymaniu się tematu w rozmowie.
2. Unikaniu uwag osobistych.
W en sposób realizuję tylko elementarne, powszechnie niekwestionowane prawo do obrony dobrego imienia.
To już nawet tego mi nie wolno, w ramach kopania?
Strasznie to wszystko przykre - i niesprawiedliwe.
Administracji zależy...
administracji nie zależy... te rubryki wypełniłam już dawno