Skip to content

Pierdol się Polsko

2»

Komentarz

• los
    kania.zu.kurz
    :
    Polacy, ci, którzy zostali w kraju, ciągną resztkami na głodowych śmieciówkach i emeryturach, marząc o śmierci.
    Ich poziom życia jest wyższy niż praktycznie wszystkich świętych.
    Czegoś tak głupiego dawno już nie czytałam.
  • Mądre czy głupie, ma mniejsze znaczenie. Idzie o to czy prawdziwe?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • kania.zu.kurz
    Ale jeśli ktoś zarzuca mi pijaństwo
    Nie wiedziałem, że głosowałaś na Donalda Tuska.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Po 8 latach grabieży, zdrady i plucia w twarz, Platformę Obywatelską popiera 27% Polakow.
    Nie zasługują nawet na pogardę, powinni być zapomniani!

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Bo tutaj jest jak jest, po prostu!
    :)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Mechanizm jest wyjasniony w watku obok.

• los
    kania.zu.kurz
    :
    Ale jeśli ktoś zarzuca mi pijaństwo
    Nie wiedziałem, że głosowałaś na Donalda Tuska.
    wyjątkowo obrzydliwa insynuacja
  • Nie przesadzajmy.
  • los
    kania.zu.kurz
    :
    Polacy, ci, którzy zostali w kraju, ciągną resztkami na głodowych śmieciówkach i emeryturach, marząc o śmierci.
    Ich poziom życia jest wyższy niż praktycznie wszystkich świętych.
    Nieprawda, bywali też święci z dostatnich domów, a nawet zamożnych. Tak gwoli ścisłości.
    The author has edited this post (w 10.11.2014)
  • Proszę czytać wszystkie słowa. "praktycznie wszystkich"

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.