7my : Ostatnio drugą stroną tego samego medalu są laurki w prawicowych mediach po śmierci dziennikarza TVN w gruzowisku po wybuchu gazu.
Ten nieżywy pan kiedy jeszcze żył popisał się skurwysyństwem godnym Liza. Kto chce niech czyta. Ja na zejścia śmiertelne rzeczonych nie potrafię patrzeć inaczej niż na śmierć esesmanów.
No i się wyjaśniło czemu nagle taki płacz i ordery od prezydĘnta i kasiora na zapomogi. Przekaz jest oczywisty. Dbamy o swoich. Oby się jeszcze nie okazało że to mord był polityczny.....Wystarczy insynuacja, a wybory tuż tuż The author has edited this post (w 25.10.2014) “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Dziecka esesmana też bym żałował. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
I tyle w temacie. ( Ja wiem, że dusza nieśmiertelna, że tyle wspaniałych czynów, że ... szkoda tylko, że owe talenta na razie były mocno pod korcem ukryte)
Komentarz
Oby się jeszcze nie okazało że to mord był polityczny.....Wystarczy insynuacja, a wybory tuż tuż
The author has edited this post (w 25.10.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
http://tajnearchiwumwatykanskie.wordpress.com/2014/10/26/dariusz-kmiecik-zginal-w-zamachu-prowadzil-wazne-sledztwo-mial-mafie-weglowa-na-widelcu/