Coryllus tez nosi fular
W ramach ciekawostek pszyrodniczych.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ze co? Że jak??????????????????
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
JORGE>
Trafiłam dziś na jego wpis:
http://coryllus.salon24.pl/609879,alfons-popieluszko-rulez
i tylko tak mogę go skomentować: co za ignorant i buc.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
JORGE>
The author has edited this post (w 11.10.2014)
JORGE>
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Coryllus ma lekie pióro i to się liczy. Liczy się także to, że zmusza do myślenia. To Koleżanka taka bardziej za HGW? Ona jest baaaaaaaaaardzo za Kościołem w deklaracjach.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Jeżeli HGW ma ochrzczone dzieci, to tak, bardziej jestem za HGW niż za Coryllusem. Bo pod względem bucostwa się nie różnią.
W jedności siła!
No cóż, nie zawsze jest tak, że muszę się zgadzać ze swoim wydawcą we wszystkim.
W jedności siła!
The author has edited this post (w 11.10.2014)