Ewa 'Skrobacz' Kopacz dokonania:
- Ministrowanie
- przeprowadzenie ustawy o odpłatności za leki, która wprowadziła 2 miesięczny chaos na rynkui leków i spowodowała wzrost cen dla pacjenta, kosztem interesów koncernów farmaceutycznych
- Smoleńsk
- manipulacja o pomocy polskich patomorfologów w sekcjach zwłok w Rosji
- aktywne utrudnianie otwierania trumien ze zwłokami w Polsce (relacje rodzin ofiar)
- Marszałkowanie
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
- Smoleńsk
Fałszowanie stenogramów sejmowychWg mnie jedynym wytłumaczalnym logicznie argumentem Kopaczowej jako premierowej jest to, że ma dorżnąć PO.
JORGE>
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Co napisali, wariant "psikutas bez es" czy "bandyta nie z pabianic"?
OT, a swoją drogą premiera Belgii tyż niezła sztuka.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Lucjan Roman Lis
(ur.
8 sierpnia
1950
w
Bytomiu
) - polski
kolarz szosowy
, wicemistrz olimpijski oraz dwukrotny medalista mistrzostw świata.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
roszszsze
"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
JORGE>
The author has edited this post (w 21.09.2014)
tfu..
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Co sądzicie o tym wpisie Migala?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Żyjemy w czasach, kiedy największe kariery robią sekretarki, znam tego więcej przykładów. Właściwie to mało znam przykładów innych.
Stąd moją nieufność do spiskologów - bo ja widziałem na własne oczy, jak są podejmowane decyzje o wielkim znaczeniu. Nie było w tym nadludzkich reptilionów i illuminatów, były natomiast zwykłe ludzkie głupota, podłota i małota i to w dawkach sporo większych niż w tzw. normalnym życiu.
The author has edited this post (w 21.09.2014)
wprowadzenie refundacji procedury in vitro
Off topic. Dawno temu liberałowie znieśli feudalną hierarchię, bo "wszyscy ludzie są równi." Nie wiem, czy w tym twierdzeniu było więcej naiwności czy cynizmu, bo ludzie równi nie są - jeden każe a drugi ma wykonać. Za ancien regime'u polecenia wydawał książe pan, który mógł być głupcem, mógł być psychopatą ale też mógł być zwykłym współczującym człowiekiem a mógł też być świętym. Dziś polecenia wydają ludzie, którzy awansowali - a awansuje najgorsza swołocz, jaką tej nieszczęsnej ziemi zdarzyło się nosić.