Skip to content

Pochwalę się, a co

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Rozmowa z lewaczką (raczej inspirowaną gazem niż fanatyczką) o aborcji. Pozycje ustalone, poglądy wiele razy przećwiczone. Nagle przypominam sobie, że dziewczyna niedawno urodziła dziecko i pytam:
- Jak byłaś w ciąży czy myślałaś o swym dziecku jako człowieku? Powiedz: tak albo nie.
- Tak.
Rozmowa została zakończona.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
«1

Komentarz

• troche spuszcze ci powietrza: wiele kobiet,w momencie, w ktorym dowiaduja  sie od lekarza, ze dziecko moze urodzic sie niepelnosprawne, przestaje myslec o swym dziecku jako o czlowieku.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • To dziecko jest niepełnosprawne.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Dobry tekst. Nie wiem czy zadziała na zaprawione w bojach lewaczki. Boje się rozmawiać z zparawionymi w bojach babsztylami prowokacyjnie wywrzaskujacymi, ze sa właścicielkami swojego brzucha, mając na myśli dziecko. Ileż pogardy dla wlasnej matki oraz dla ojca jej własnego dziecka tj sprawcy brzucha jest w takim stwierdzeniu ! Budzą we mnie agresję i tracę zimną krew i spokój niezbędny do argumentacji.
  • Los bardzo OK!
    Mnie zaimponował również Marek Jurek (? - nie mam pewności, czy dobrze zapamiętałam autora), który na argument, że owoc gwałtu należy abortować, pedział spokojnie - widocznie ma pani odwagę, żeby za czyny ojca uśmiercać dziecko, ja takiej moralności nie reprezentuję. Noji tyż zamknął babie gębę.
  • los
    To dziecko jest niepełnosprawne.
    i dlatego sie nie urodzi. nie po to 90% rodzicow robi drogie badania prenatalne, zeby zdecydowac sie na urodzenie wybrakowanego produktu.
    zakladam, ze rozmawiales z polska lewaczka. na Zapadzie taki tekst niezrobilby wrazenia ani na lewaczce ani na tzw. konserwatystce.
    jaka  trajektoria do tego doprowadzila doskonale wiemy: lata zmudnej propagandy. za 10 lat to samo bedzie  u nas.

Pan Jezus
  • Jedynym argumentem przemawiającym za aborcją jest fakt, że Kościół Katolicki jest przeciwko. Innych nie ma. Właściwie każda dyskusja z idiotkami więszymi lub mniejszymi jest wygrana. Ale przegrana.
    JORGE>
    The author has edited this post (w 26.07.2014)
  • davenia
    los
    :
    To dziecko jest niepełnosprawne.
    i dlatego sie nie urodzi.
    Urodziło się. Będzie żyć, choć chirurdzy się napracują.

• davenia
    i dlatego sie nie urodzi. nie po to 90% rodzicow robi drogie badania prenatalne, zeby zdecydowac sie na urodzenie wybrakowanego produktu.
    zakladam, ze rozmawiales z polska lewaczka. na Zapadzie taki tekst niezrobilby wrazenia ani na lewaczce ani na tzw. konserwatystce.
    jaka  trajektoria do tego doprowadzila doskonale wiemy: lata zmudnej propagandy. za 10 lat to samo bedzie  u nas.
    A niech się skrobią. Idiotki pozostaną idiotkami, a że ich coraz więcej ? Trudno, takie czasy. Problem leży gdzie indziej. Kurwa która śmiała podnieść rękę na Chazana powinna odejść w niebyt społeczny. Dziennikarze i celeberytki ogoleni i przeczołgani. Wtedy problem sam się rozwiąże. Bo zabijanie dzieci nie leży w naturze ludzkiej. To jest kwestia propagandy.
    JORGE>
  • JORGE
    Jedynym argumentem przemawiającym za aboracją jest fakt, że Kościół Katolicki jest przeciwko.
    A właśnie Kościół w temacie namieszał. Wszystkie te talmudyczne dyskusje o foestus animatus i foetus inanimatis tylko zaciemniły oczywistą sprawę.
    Spytać matki: Czy to człowiek? - Tak. - Dziękuję, do widzenia.

• JORGE
    Dziennikarze i celeberytki ogoleni i przeczołgani.
    Będę się upierać przy zastosaniu systemu dr Tarra i prof. Fethera.

• davenia
    za 10 lat to samo bedzie  u nas.
    Niekoniecznie, zakaz aborcji przynosi skutki, nie tylko u nas. O tutaj Pref opisuje historię z USA, a Ignac też z USA ale świeższą
    http://pismejker.yuku.com/topic/3783/Wielki-Szatan-si-chazanizuje
    Ignac też zauważył kiedyś że ogólnie temat aborcji jest dla nich przegrany od wynalazku ruchomych obrazków USG, 4 tydzień i serce zaczyna bić, kaman - każdego to ruszy. Ofensywa przesuwa się w stronę środków wczesnoporonnych i różnych hormonalnych czipów dla młodzieży.
  • Feminoteka wrzuca do netu propagandowe hasełka np o tym, że upośledzone niemowlę cierpi po urodzeniu. Wystarczy zapytać czy rozszarpywane w brzuchu matki niemowlę nie cierpi - i milkną. Po drugie skąd one wiedzą, czy upośledzone niemowlę, po urodzeniu cierpi bardziej niz to kawałkowane? I czy w ogóle, to urodzone i upośledzone cierpi zanim umrze?
    Feministki są pozbawione logiki, a prawda ich nie interesuje. To jest walka z Bogiem i nic ponadto.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Jako że z każdym kolejnym dzieckiem niewiadomo dlaczego spływają na mnie jakieś niesamowicie obfite łaski rozpoznawania rzeczy, z którymi wcześniej nie miałem takiego porządku- to ja  wam odpowiem po mojemu- chodzi o to samo, o co w każdej, KAŻDEJ ideologii lewackiej.
    O zabijanie. Zabijanie niewinnych. Nie w żadnej walce, równej czy nierównej. Chodzi o rzeź niewiniątek. Mt. 25,40.
  • Mania
    Feminoteka wrzuca do netu propagandowe hasełka np o tym, że upośledzone niemowlę cierpi po urodzeniu.
    Tzn. że jest człowiekiem, tylko człowiek cierpi. Zwierzęta co najwyżej odczuwają ból. Feministka też prawdę ci powie, tylko nigdy wprost, hehe.
  • przemk0
    davenia
    :
    Niekoniecznie, zakaz aborcji przynosi skutki, nie tylko u nas. O tutaj Pref opisuje historię z USA, a Ignac też z USA ale świeższą
    Ignac też zauważył kiedyś że ogólnie temat aborcji jest dla nich przegrany od wynalazku ruchomych obrazków USG, 4 tydzień i serce zaczyna bić, kaman - każdego to ruszy. Ofensywa przesuwa się w stronę środków wczesnoporonnych i różnych hormonalnych czipów dla młodzieży.
    Z linkowanego wątku powtórzę tutaj łyżkę dziegciu do chwalebnej losowej opowieści:
    Daje się zauważyć ideolo Abortus v2.0. Jest on bardziej przerażający od tego wcześniejszego, w którym lewizna wykonywała szpagaty, piruety i inne figury żeby udowodnić, że człowiek to nie-człowiek. W nowej wersji normalni na pierwszy rzut oka ludzie stwierdzają ze spokojem mniej więcej coś takiego: "Owszem, jest to człowiek, ale ze względu na [wpisać motyw] mamy prawo pozbawić go życia i jest to ok."
    Jest to zgroza, bo tu ani USG, ani inne argumenty nie przeważą. Nie ma żadnej dyskusji.
  • przemk0
    davenia
    :
    w Stanach to jest jeszcze inaczej, za Zapad uznaje Europe  na zachod od Odry.
    znam katoliczki, nawet latynoskie, ktorym tu totalnie odbija i tez chca byc nowoczesne: dokonuja aborcji swiecie przekonane, ze robia to  dla dobra dziecka.  to wlasnie przecwelowanie emocjonalnych Amerykanek Pd. uswiadomilo mi, ze propaganda idzie teraz w tym kierunku: po co dziecko ma sie meczyc. DZIECKO - tego slowa sie juz nie  unika, bo chodzi o oszczedzenie ceirpien dziecku.

Pan Jezus
  • Cierpień...
    A skąd wziął się bunt Szatana i 1/3 hufców anielskich? Bo Bóg na Koronę Stworzenia wyniósł istotę od anioła pozornie niższą a naprawdę wyższą - Człowieka. Czego aniołowie człowiekowi zazdroszczą? Cierpienia, anioł jako istota doskonała do cierpień jest niezdolna ale przez to od Boga dalsza. Bo Bóg cierpiał.

• Wszystk to prawda kochani, ten spuszczony ze smyczy profesorek atakujący prof. Chazana - pamiętacie jakiego argumentu używał? Pokazywał ciężko zdeformowane noworodki i mówił "tak wygląda życie które uratował Chazan". Rzeczywiście jest to nowy etap, już nie ucieka się od słów "życie" i "ratować".
  • On cierpi nieprzerwanie od zdrady Adama i Ewy patrząc na to co robimy z darowaną wolnością. I Chrystus wciąż umiera za coraz to nowe grzechy nasze. Myślę, że świat będzie trwał z powodu jego miłosci do nas, aż do chwili gdy nastąpi wśród ludzi taki podział jaki nastapił wśród aniołow z buntem Szatana. Będzie trwał tak długo, aż nie pozostaną już wśród ludzi tylko zdeklarowani bezpowrotnie słudzy Pana i słudzy Szatana. Wtedy koniec świata będzie logicznnym rozwiązaniem. Na razie mamy co robić.
  • Teraz Senyszyn przyznaje że aborcja to zabójstwo.
  • szenyszyzm/ palikocizm to czysty hitleryzm.
    Dzisiaj po raz kolejny obejrzałe film - jestem synem ludobójcy - wywiad z synam Hansa Franka.
    Wielki szacun dla gościa za postawę. Jako mlody człowiek jeździł po Niemczech autostopem i kierowcom przyznawal się czyim jest synem. Ci cieszyli się i fundowali mu obiady i takie tam. Tylko jeden człowiek byl przyzwoity i wywalił go z samochodu.
    W każdym razie smaczkiem filmu sa cytaty  z mądrości Hitlera i Franka.
    Jeda ze złotych myśli adolfa głosiła, że chrześcijaństwo to największy powrót ciemnoty.
    Jak znalazł, słowa pasują do ust Walikota, który bardzo chce stac na rampie i wysyłać do gazu albo do łopaty. Miller i Senyszyn tak samo
    The author has edited this post (w 28.07.2014)
  • Cała dyskusja wokół aborcji to dla mnie jedno wielkie cierpienie. Naprawdę nie mogę sobie wyobrazić, że są wokół mnie ludzie, których nie rusza bicie serduszka kilkunastotygodniowego dzieciaczka w łonie mamy.
    Wierci się, kopie, ma czkawkę, robi siku. Rozczula mnie to do łez. A przecież, jako facet, nie doznaję nawet części tego, co przeżywa matka. Wszystkie dyskusje rozważające możliwość, dopuszczalność przerwania takiego bezbronnego życia powodują we mnie...
    E, nie wiem, czy mogę się przyznać do morderczych myśli.
  • nicked
    Cała dyskusja wokół aborcji to dla mnie jedno wielkie cierpienie. Naprawdę nie mogę sobie wyobrazić, że są wokół mnie ludzie, których nie rusza bicie serduszka kilkunastotygodniowego dzieciaczka w łonie mamy.
    Wierci się, kopie, ma czkawkę, robi siku. Rozczula mnie to do łez. A przecież, jako facet, nie doznaję nawet części tego, co przeżywa matka. Wszystkie dyskusje rozważające możliwość, dopuszczalność przerwania takiego bezbronnego życia powodują we mnie...
    E, nie wiem, czy mogę się przyznać do morderczych myśli.
    Dlatego mówi się o cywilizacji vel kulturze śmierci. Uspokoję kolegę. Kolega nie ma morderczych mysli. Kolega ma zdrowe odruchy człowieka który chce bronić niewinnych przed złem. Wydaje mi się że mamy podobne myśli ..........
    The author has edited this post (w 31.07.2014)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • A skąd wziął się bunt Szatana i 1/3 hufców anielskich? Bo Bóg na Koronę Stworzenia wyniósł istotę od anioła pozornie niższą a naprawdę wyższą - Człowieka. Czego aniołowie człowiekowi zazdroszczą? Cierpienia, anioł jako istota doskonała do cierpień jest niezdolna ale przez to od Boga dalsza. Bo Bóg cierpiał.
    Zaraz, zaraz ale czy idąc tym tropem to smażący się na dnie piekła Lucyfer, który jak mniemam cierpi przez to, nie ląduje bliżej Boga niż wierny archanioł Michał i pozostałe 2/3 hufców niebiańskich.
  • A skad wiemy jak jest w Piekle? Istnieje poglad, ze potepiency sa calkiem zadowoleni.

• A płacz i zgrzytanie zębów to tylko tymczasowe braki w opiece dentystycznej?
    Ja jednakowoż instynktownie ufam egzorcystom opowiadającym jak to djabły wolały się w gotować dłużej na egzorcyzmie w obliczu mocy Bożej niźli wracać rychtykiem do Infernum.
  • Wypowiedzi diablow moga byc malo wiarygodne.

• Dla mnie nic co odrzuca Boga nie może być doskonalsze od tego co go przyjmuje.
  • filystyn
    Dla mnie nic co odrzuca Boga nie może być doskonalsze od tego co go przyjmuje.
    Bingo!

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Groza-Symetrii
    ...smażący się na dnie piekła Lucyfer...
    A urządujący na Ziemi. Do Paruzji. Za aniołami to i sporo ludzi strącił na dno...
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.