Pochwalę się, a co
Rozmowa z lewaczką (raczej inspirowaną gazem niż fanatyczką) o aborcji. Pozycje ustalone, poglądy wiele razy przećwiczone. Nagle przypominam sobie, że dziewczyna niedawno urodziła dziecko i pytam:
- Jak byłaś w ciąży czy myślałaś o swym dziecku jako człowieku? Powiedz: tak albo nie.
- Tak.
Rozmowa została zakończona.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
- Jak byłaś w ciąży czy myślałaś o swym dziecku jako człowieku? Powiedz: tak albo nie.
- Tak.
Rozmowa została zakończona.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Mnie zaimponował również Marek Jurek (? - nie mam pewności, czy dobrze zapamiętałam autora), który na argument, że owoc gwałtu należy abortować, pedział spokojnie - widocznie ma pani odwagę, żeby za czyny ojca uśmiercać dziecko, ja takiej moralności nie reprezentuję. Noji tyż zamknął babie gębę.
zakladam, ze rozmawiales z polska lewaczka. na Zapadzie taki tekst niezrobilby wrazenia ani na lewaczce ani na tzw. konserwatystce.
jaka trajektoria do tego doprowadzila doskonale wiemy: lata zmudnej propagandy. za 10 lat to samo bedzie u nas.
Pan Jezus
JORGE>
The author has edited this post (w 26.07.2014)
JORGE>
Spytać matki: Czy to człowiek? - Tak. - Dziękuję, do widzenia.
http://pismejker.yuku.com/topic/3783/Wielki-Szatan-si-chazanizuje
Ignac też zauważył kiedyś że ogólnie temat aborcji jest dla nich przegrany od wynalazku ruchomych obrazków USG, 4 tydzień i serce zaczyna bić, kaman - każdego to ruszy. Ofensywa przesuwa się w stronę środków wczesnoporonnych i różnych hormonalnych czipów dla młodzieży.
Feministki są pozbawione logiki, a prawda ich nie interesuje. To jest walka z Bogiem i nic ponadto.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
O zabijanie. Zabijanie niewinnych. Nie w żadnej walce, równej czy nierównej. Chodzi o rzeź niewiniątek. Mt. 25,40.
Daje się zauważyć ideolo Abortus v2.0. Jest on bardziej przerażający od tego wcześniejszego, w którym lewizna wykonywała szpagaty, piruety i inne figury żeby udowodnić, że człowiek to nie-człowiek. W nowej wersji normalni na pierwszy rzut oka ludzie stwierdzają ze spokojem mniej więcej coś takiego: "Owszem, jest to człowiek, ale ze względu na [wpisać motyw] mamy prawo pozbawić go życia i jest to ok."
Jest to zgroza, bo tu ani USG, ani inne argumenty nie przeważą. Nie ma żadnej dyskusji.
znam katoliczki, nawet latynoskie, ktorym tu totalnie odbija i tez chca byc nowoczesne: dokonuja aborcji swiecie przekonane, ze robia to dla dobra dziecka. to wlasnie przecwelowanie emocjonalnych Amerykanek Pd. uswiadomilo mi, ze propaganda idzie teraz w tym kierunku: po co dziecko ma sie meczyc. DZIECKO - tego slowa sie juz nie unika, bo chodzi o oszczedzenie ceirpien dziecku.
Pan Jezus
A skąd wziął się bunt Szatana i 1/3 hufców anielskich? Bo Bóg na Koronę Stworzenia wyniósł istotę od anioła pozornie niższą a naprawdę wyższą - Człowieka. Czego aniołowie człowiekowi zazdroszczą? Cierpienia, anioł jako istota doskonała do cierpień jest niezdolna ale przez to od Boga dalsza. Bo Bóg cierpiał.
Dzisiaj po raz kolejny obejrzałe film - jestem synem ludobójcy - wywiad z synam Hansa Franka.
Wielki szacun dla gościa za postawę. Jako mlody człowiek jeździł po Niemczech autostopem i kierowcom przyznawal się czyim jest synem. Ci cieszyli się i fundowali mu obiady i takie tam. Tylko jeden człowiek byl przyzwoity i wywalił go z samochodu.
W każdym razie smaczkiem filmu sa cytaty z mądrości Hitlera i Franka.
Jeda ze złotych myśli adolfa głosiła, że chrześcijaństwo to największy powrót ciemnoty.
Jak znalazł, słowa pasują do ust Walikota, który bardzo chce stac na rampie i wysyłać do gazu albo do łopaty. Miller i Senyszyn tak samo
The author has edited this post (w 28.07.2014)
Wierci się, kopie, ma czkawkę, robi siku. Rozczula mnie to do łez. A przecież, jako facet, nie doznaję nawet części tego, co przeżywa matka. Wszystkie dyskusje rozważające możliwość, dopuszczalność przerwania takiego bezbronnego życia powodują we mnie...
E, nie wiem, czy mogę się przyznać do morderczych myśli.
The author has edited this post (w 31.07.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ja jednakowoż instynktownie ufam egzorcystom opowiadającym jak to djabły wolały się w gotować dłużej na egzorcyzmie w obliczu mocy Bożej niźli wracać rychtykiem do Infernum.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.