Skip to content

Chwale Mikkego!

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Nie sadzilem, ze to sie kiedys zdarzy.
Strasznie sie oburzam.
The author has edited this post (w 11.07.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
«1

Komentarz

• Gdyby była okazja spotkać co poniektórych... A tak z ciekawości; czy ktos na tym forumie spoliczkował kiedyś kogokolwiek? Bo ja jeszcze nie;)

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Żeby to ruski pachoł musiał dawać Polakom przykład... Wstyd.
    Ale co do zasady - chwała.
  • W szkole wiec sie nie liczy.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Też nie
    :(
  • W szkole to waliłam prosto w łeb piórnikiem.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • W końcu, po 25 latach wolności, TW dostał w papę. Jest postęp.
  • Mania
    Gdyby była okazja spotkać co poniektórych... A tak z ciekawości; czy ktos na tym forumie spoliczkował kiedyś kogokolwiek? Bo ja jeszcze nie;)
    Na samym forumie to trochę ciężko.
  • Krul dzisiaj nie tyle zmasakrował kapusia, co Pawlaka. Nikt już nie pamięta tego, co się wydarzyło w Sejmie w zw. z głosowaniem nad Sienkiewiczem.
    Ergo: błazeńska jednoaktówka, bez znaczenia.
  • A co się wydarzylo?
    Mialem spoliczkowac Leosia alesmy sie po chrzescijansku pogodzili. I dobrze, bo zeby bylo adekwatnie to teraz paru musialbym chyba zabic.
  • Walnął go w gębe chroniony euroimmunitetem. Wariat, ale cwany i wykalkulowany
  • W prowokacjach jest znakomity i dużo bardziej finezyjny i elegancki od Palikota. Boniemu oczywiście się należało. Teraz merdia mają same złe wyjścia. Mogą się oburzać i uznawać to zachowanie za nie do przyjęcia, ale w ten sposób będzie ono cały czas nagłaśniane i ludzie przypomną sobie o lustracji, agentach, komunie, WSI itd. Bardzo niewygodne dla władzi. Wybierze więc zapewne metodę przemilczania. Wtedy nagłośnią to tylko niektóre media i będzie wiadomo, że zdrajców należy prać po pysku i nazywać zdrajcami.
  • Mikke przed chwilą się tłumaczyc w TVP Info, szkoda ze nie posluchalem. O jest Boni, słucham!
  • Niech się sam spoliczkuje i napluje!
  • "za jakieś sprawy z początku lat 90-tych".
    :D
  • Szczególnie pożądane zachowanie wśród niewiast. Że nie dają w pysk, więcej mówi o dzisiejszych czasach, niż jakieś grubaśne analizy.
    A, że wielu zgnojonych i upodlonych nie poszło w ślady:
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Helski
    - to do dzisiaj nie rozumiem.

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • Z netu:
    Obijając ryj POlityka ratujesz jednego kotka.
    Ja sie oburzam. A kolezenstwo?

• przemk0
    "za jakieś sprawy z początku lat 90-tych".
    "miałem trudną przeszłość, ja
    każdy
    z nas" (sic!)
  • A Mikker wprost wypowiedział że Boni był na liscie Antuana i mówił, że nie jest agentem a potem się przyznał że nim był. Boni na to że nie był a tylko coś podpisał a to nie to samo.
  • romeck
    przemk0
    :
    "za jakieś sprawy z początku lat 90-tych".
    "miałem trudną przeszłość, jak
    każdy
    z nas" (sic!)
    Dobrze wiedziec, ze kazdy z nich mial taka przeszlosc.

• Slucham dalej TVP Info a tam taka zajawka: polska prawica dalej podzielona, po nieudanym głosowaniu nad odwołaniem ministra SW...
    Sprytny zabieg, PO jest poza i ponad, nie róbmy polityki - rządźmy!
  • - Czekaj no, bydlaku... w twarz!? Czekaj no, w twarz!? W twarz!?
    - W twarz!

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • A tak w ogole w co zostal uderzony pan Boni?

• Tkankę oblekającą czerep parszywy.

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk

• Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • yanusson
    Krul dzisiaj nie tyle zmasakrował kapusia, co Pawlaka. Nikt już nie pamięta tego, co się wydarzyło w Sejmie w zw. z głosowaniem nad Sienkiewiczem.
    Ergo: błazeńska jednoaktówka, bez znaczenia.
    Otusz to. Tylko nie jestem przekonana, czy rzeczywiście bez znaczenia. Teraz to, co najciekawsze dzieje się na Podkarpaciu.
  • A właściwie dlaczego TW Boni nie oddał od razu agentowi Krulowi, ja się pytam?! Tylko zawraca głowę uczciwym ludziom?
  • Jestem przerażony. Nawet Los dał się nabrać...
    Przecież to jest kolejna jego sztuczka w celu podlansowania się!  Dobrze sobie wszystko wykalkulował, wie, że mu nic nie zrobią, a zapunktuje u bardzo wielu ludzi. W komentarzach na necie są same ochy i achy pod jego adresem. O to właśnie chodziło. Przy okazji jeszcze przykrył głosowanie w/s odwołania Sienkiewicza.
  • Nie idzie o Mikkego, idzie o otwarcie drzwi.

• Pamiętacie taki publiczny wykon Boniego, chyba na jakimś uniwerku i było to jakoś jesienią, jak mu ktoś z sali rzucił coś o "kryterium ulicznym" na wiosnę? Boni wtedy coś w deseń: jeśli pan myśli że jak mi pan da w mordę to się pana przestraszę to jest pan w błędzie.
    A na skargę poleciał do telewizji, huehue.
  • los
    Nie idzie o Mikkego, idzie o otwarcie drzwi.
    Znaczy sądzisz, że - idąc za przyładem krula - od teraz ludożerka masowo zabierze się za pranie po pyskach murwich synów i ajentów?  Optymista!

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.