Skip to content

POrzućcie wszelaką nadzieję....

2»

Komentarz

• Zresztą już samo to skupianie się na języku jest w Leminglandzie typowe - już inne rzeczy nie bulwersują.....

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • Planck
    Zresztą już samo to skupianie się na języku jest w Leminglandzie typowe - już inne rzeczy nie bulwersują.....
    Dobre i to jeśli ruszy lawinę.
  • rafalodnowa
    Co musiałoby sie wydarzyć, aby zachodnie media masowo zaczęły sie wypowiadac pochlebnie o polskim rządzie i PO?
    To samo co robili do tej pory - by zlecili napisanie tekstu znajomemu tubylcowi: Janowi Cienskiemu czy komus w tym stylu, Leopold Unger niestety zeszedl. Przeciez zaden powazny czlowiek nie bedzie sie interesowac malym niewaznym kraikiem na koncu swiata, od tego ma (hihi) Murzynow.
    A bliskozachodnie czyli niemieckie merdia beda ZAWSZE i bezwarunkowo pisac dobrze o Tusku tak samo jak zawsze dobrze pisaly o jego poprzedniku: Hansie Franku. Nie pluje sie pod wiatr.
    The author has edited this post (w 24.06.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • 1 - ależ absolutnie tak ważna dla leminga sprawa wizerunkowa nie jest jeszcze przegrana, tak w POL, jak i POZA, zach.media będą polskich 'anti-fasci' i polski chłam (jeśli to będzie w ich interesie) wspierać, jakimi ścieżkami obrona idzie - napisałem: "tak się nie da uprawiać polityki", "nie tacy nie takie już zaliczyli wpadki", "taka jest Polska Klasa Polityczna" (Wipler) i "to nic nowego, to Polska w budowie", zresztą "zachodniaków" - jeśli nie napiszą, co powinni - cytować nie ma potrzeby, tyle, że połowa z tych wszystkich "NYT pisze" to aborczaki dla nich piszący, więc bez zdziwień (UBIEGŁ MNIE LOS),
    2 - naschlebiano już (Burack, 25 lat wolności) i na razie z tym koniec, ale ja piszę ogólnie o recepcie na sukces - teraz to, owszem, nie najlepszy moment, choć może wymyślone zostanie jakieś nowe pędolino, murzyńskości zaś - to jeszcze PRZYKLASNĄ i to wszyscy! (już to zrobili moczypies, Janecki i RAZ) - bo to jest wizja uniwersalna - my-światli dumni i motłoch-zakompleksione murzyny,
    3 - no na pewno "duchy z przeszłości" przy układaniu list wyborczych zostaną wyegzorcyzmowane i "ci, którzy zawiedli" w budowie Brave New Poland zostaną srodze ukarani - choć Przyjaciele już teraz doradzali - szukać kozłów i łby ścinać, łatwiej będzie Odnowę przedstawiać,
    NO BĘDZIE IM SŁOWEM TRUDNIEJ - ale liczba osób, która "coś tam słyszała", ale wciąż zagłosuje na sprawdzonego konia - wciąż jest duża, i tak naprawdę jeśli PiS nie przejmie OBURZENIA - teraz? pod koniec serialu? przed wyborami? - to istnieje ryzyko, że wygra na wszystkim gnój Wipler i JKM, bo na razie kontr-tfu!-narracja jest jedynie ICH, czyli: Porażka Całej Obecnej Klasy Politycznej

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • fatuswombatus
    Że się samo weźmie i stanie. Że PO i PSL oderwą się od koryta. Ze przestaną kraść i niszczyć. Narracja już jest ustanowiona, winni też już są (grupa przestępcza).
    I w sumie dobrze. Na chuj zmiana rzontu jak wszyscy mają w dupie że żyją na kamieni kupie.
    Rozumiem kolega wybiera sie na demonstracje?
  • rastee
    fatuswombatus
    :
    Że się samo weźmie i stanie. Że PO i PSL oderwą się od koryta. Ze przestaną kraść i niszczyć. Narracja już jest ustanowiona, winni też już są (grupa przestępcza).
    I w sumie dobrze. Na chuj zmiana rzontu jak wszyscy mają w dupie że żyją na kamieni kupie.
    Rozumiem kolega wybiera sie na demonstracje?
    Właściwie co dzień, w drodze do pracy i z pracy, nadkładam drogi aby przemaszerować wzdłuż al. Ujazdowkich i skręcić w Bagatelę pozdrawiając serdecznie rezydującego tam Ryżego Wuja i jego przydupasów staroświeckim dwupalczastym fuckiem. Reka mnie boli gdyz to kawałek i trza długo trzymać w górze. Niestety sam jestem. A szkoda. Grupa wsparcia fuckowego by się przydała.
    Jak się na demostrację napatoczę to się z chęcią przyłącze. A może ona do mnie.......

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • W sumie to nie jest ważne co wypisuje GófnoAborcze.
    Ważne jest że populacja bugoodrza składa się w większości z przecwelonych niewolników łykających to gówno z takim smakiem jakby to był astrachański kawior. Łykaja to papkę ze źródła lub spijają ja sobie nawzajem z rechocących dzióbków. Po wczorajszych rozmowach z przedstawicielami warszawki mam dosyć. Stwierdzam z dumą że jestem świre i totalnie nienormalnym. Jestem z tego dumny! A oni? Niech zdechną jak psy.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.