yanusson Odwrotnie. Wpływ jest jedynie na wynik ogólny.
Tylko na przekroczenie progu. Przecież tam są kareczki z kandydatami z okręgu warszawskiego. Jeśli już partie przekroczą próg, to na rozdział mandatów w Krakowie nie ma żadnego wpływu kto ile dostanie w Londynie. Oczywiście teraz piszę o krajowych parlamentarnych, bo o tym był poprzedni post.
Szturmowiec.Rzplitej : Nuji? Nadal remis, ale tym razem zwycięski. To też klęska?
Umiarkowane zwycięstwo, znakomity punkt wyjścia do długiego marszu. Tyle, że czas jaki mamy jest za krótki na długi marsz. Peedzmy tak - zwyciestwo piSu, klęska Polski.
w kontekscie tego ostatniego zdania: zamykam oczy i probuje sobie wyobrazic reakcje tlumow na monarchistyczna wizje Grzegorza Brauna " lepszy krol niz dupokracja". ten sam moloch co sie do wyborow nie ruszyl, w tym momencie z pewnoscia by sie rozjuszyl i byloby po Braunie. niestety, wychodzi na to, ze Polacy sa emocjonalnie kompletnie niedorozwinieci. czyt.: durni. "Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz." Pan Jezus
rozum.von.keikobad [quote="JORGE"] Gówno oddaje, tak to powiem wprost.
Oddaje oddaje. Zanim RN miał swoje 5 minut, na Rebelce można było bardzo dobrze wyczuć ku czemu zmierza i np. ja mojemu zdumionemu koledze odmówiłem drugiego wyjazdu na Marsz. Bo już wiedziałem co się święci. To, że Korwin zdobył 7% też nas przecież nie zaskakuje, na Reblece pewien trend panował od dawna. Pojawiło się trochę nowych użytkowników zaczipowanych, ale ci starzy też podnosili głowy. Oczywiście, nie zawsze, nie ze wszystkim, ale jednal jakiś klimat prawdziwej prawicy to forum oddaje. A czy sprawa Jurka naprawdę tak ciebie Rozum dziwi ? Chłopaki, w stylu Szewczyka musza szpagaty robić. Albo, chyba nie mamy wapliwości, że idzie ostra konfrontacja między korwinowcami a narodowcami, wydwało się że ot może być jeden, współny front, a wyszło jak wyszło. Trochę to w sumie zabawne. JORGE>
Mnie sprawa Jurka nie dziwi (jego mandat ostrożnie, ale jednak przewidywałem - temat "wyniki wyborów" zaczyna się od moich typów z piątku), tylko pokazuje, że prawdziwi ludzie głosują i zachowują się inaczej niż paru narwańców z netu. MJ gdyby śledzić trendy na FR/EC powinien dostać wielkiego kopa w dupę od wszystkich. Od trve prawicy, bo jest na liście PiS, a od "zabetonowanego elektoratu pisoskiego" bo zdrajca. I co? 50 kilka tysięcy, bo real wygląda inaczej. Rebelka nie jest reprezentatywna dla niczego. Chyba nawet przekrój mieszkańców psychiatryków wygląda inaczej.
Komentarz
Oczywiście teraz piszę o krajowych parlamentarnych, bo o tym był poprzedni post.
Kolega chyba idzie krok dalej i rozważa przydział mandatów do nazwisk.
niestety, wychodzi na to, ze Polacy sa emocjonalnie kompletnie niedorozwinieci. czyt.: durni.
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
JORGE>
Rebelka nie jest reprezentatywna dla niczego. Chyba nawet przekrój mieszkańców psychiatryków wygląda inaczej.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Swoją drogą, ciekawe1 czy JKM stanie się kolejną gwiazdą tej stacji?