JORGE To nie my decydujemy, że będzie się nam chciało chcieć chcieć. Kolega ma inne zdanie, dodam - to bardzo dobrze.
Ale mamy na to wpływ. Wcześnie wstawać, więcej pracować, etc. To się nazywa formacja. Ja peem nawet wiecej - im wiecej widze owe rozgniecione zaby, tym bardziej nie chce byc taki. Obojetne czy bedzie to wyprany z indywidualnosci i godnosci korpoludek czy zgorzknialy misfit niezdolny do samodzielnego zapiecia spodni za to uwielbiajacy urzadzac swiat. Patrze na takiego i od razu sie biore za sprzatanie mieszkania, czytanie ksiazki, basen, wycieczke po gorach lub wymyslanie kolejnej metody wycen skomplikowanych instrumentow finansowych. Przeraza mnie mysl, ze moglbym byc w czyms do nich podobny. The author has edited this post (w 08.05.2014) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Komentarz
Ja peem nawet wiecej - im wiecej widze owe rozgniecione zaby, tym bardziej nie chce byc taki. Obojetne czy bedzie to wyprany z indywidualnosci i godnosci korpoludek czy zgorzknialy misfit niezdolny do samodzielnego zapiecia spodni za to uwielbiajacy urzadzac swiat.
Patrze na takiego i od razu sie biore za sprzatanie mieszkania, czytanie ksiazki, basen, wycieczke po gorach lub wymyslanie kolejnej metody wycen skomplikowanych instrumentow finansowych. Przeraza mnie mysl, ze moglbym byc w czyms do nich podobny.
The author has edited this post (w 08.05.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.