ms.wygnaniec : sprawa 'Pedofili z Dworca Centralnego' i czym się skończyła dla policjantów.
Czym się skończyła? Bo reszta przejrzysta jak Struktura kryształu.
Tu są dwie sprawy . Pedofile z Dworca Warszawskiego skończyli się rozwaleniem zespołu prowadzącego sprawę, najbardziej niepokornych wywalono ze służby (czy też oczywiście sami odeszli), sprawę dostała (piszę z pamięci po wielu latach więc mogę coś przekłamać) młoda pani prokurator i nie dała rady (formalnego przebiegu i końca nie pamiętam). Druga sprawa, którą mi Drozdowicz przypomniał, to ponoć właśnie pytanie 'Masz gdzie spać' było frazą, po której się rozpoznawano i jak łowiono ofiary. Nie wiem czy w jego wypadku to świadome nawiązanie, czy przypadek (a raczej znak, bo przypadki są w gramatyce) . A i w sprawie Dworca Centralnego to trzeba pamiętać, że tam kłusowano na dzieciaki na gigancie czyli już tak od 12-13 roku, potem zrobił się generalny syf, bo z miasta zaczęły ściągać i młodsze w poszukiwaniu 'wujków' i 'cioć'
A co z Latkowskim ? Ja mgliście sprawe pamietam, ale to chyba on zrobił szum o pedofilach z Dworca. Teraz zrobił sie szum o jego wyrokach w przeszłosci. Odwet? A skoro odwet to dlaczego tak pózno. I za co? Nie wiem jak na to patrzeć The author has edited this post (w 15.02.2014)
uhr A co z Latkowskim ? Ja mgliście sprawe pamietam, ale to chyba on zrobił szum o pedofilach z Dworca.
To się nazywa detonacja kontrolowana, czyli masa huku, dymu i odłamków ale realnych strat nie ma. Tak jak Klewki. A co z Latkowsklim? no właśnie on to robi, czyli bezkonsekwencyjnie nagłaśnia.
A tak swojo szosa - czy jest niezależne potwierdzenie o związku zielonych jabłuszek ze sprzętem AGD czy znamy rzecz tylko od Latkowskiego? Bo ja bym postaci nie wierzył. The author has edited this post (w 15.02.2014) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
los A tak swojo szosa - czy jest niezależne potwierdzenie o związku zielonych jabłuszek ze sprzętem AGD czy znamy rzecz tylko od Latkowskiego? Bo jam postaci nie wierzył.
Off the record tak, nawet był taki materiał jak kuca albo fajdacza wkręcili i wyszło średnio, bo zamiast oburzenia było kręcenie o 'nieokreślonej seksualności'. Reasumując, zachodzi istotne domniemanie że aby przed wścibstwem złośliwych wiewiórek ukryć decydentów to w zakamuflowany sposób wybrano symbol. Co nie znaczy iż to był symbol pomówiony.
Ano, Latkowski bezkonsekwencyjnie nagłośnił, ale tak ze się pamięta o jaki sprzęt AGD chodzi. Podobnie, bez konsekwencji, namierzono hurtownię narkotyków w Krakowie. Jak się policjanci dowiedzieli w czyjej to było willi- omal nie pomdleli. Kazano im zapomnieć o sprawie. Nie pamietam czyj to był reportaż, ale pamiętam, ze nie Latkowskiego. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Mania Ano, Latkowski bezkonsekwencyjnie nagłośnił, ale tak ze się pamięta o jaki sprzęt AGD chodzi. Podobnie, bez konsekwencji, namierzono hurtownię narkotyków w Krakowie. Jak się policjanci dowiedzieli w czyjej to było willi- omal nie pomdleli. Kazano im zapomnieć o sprawie. Nie pamietam czyj to był reportaż, ale pamiętam, ze nie Latkowskiego.
Żadnych wskazówek, tropów - nic nie podano. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
ms.wygnaniec Off the record tak, nawet był taki materiał jak kuca albo fajdacza wkręcili i wyszło średnio, bo zamiast oburzenia było kręcenie o 'nieokreślonej seksualności'.
Komentarz
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Druga sprawa, którą mi Drozdowicz przypomniał, to ponoć właśnie pytanie 'Masz gdzie spać' było frazą, po której się rozpoznawano i jak łowiono ofiary. Nie wiem czy w jego wypadku to świadome nawiązanie, czy przypadek (a raczej znak, bo przypadki są w gramatyce) .
A i w sprawie Dworca Centralnego to trzeba pamiętać, że tam kłusowano na dzieciaki na gigancie czyli już tak od 12-13 roku, potem zrobił się generalny syf, bo z miasta zaczęły ściągać i młodsze w poszukiwaniu 'wujków' i 'cioć'
The author has edited this post (w 15.02.2014)
The author has edited this post (w 15.02.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Reasumując, zachodzi istotne domniemanie że aby przed wścibstwem złośliwych wiewiórek ukryć decydentów to w zakamuflowany sposób wybrano symbol. Co nie znaczy iż to był symbol pomówiony.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
http://politykier.pl/kat,1026513,wid,12771867,wiadomosc.html?ticaid=612356
I dlaczego akurat Eska Rock?