krzychol66 Moi drodzy Kłótnia na temat wyższości poloneza nad walcem w tym konkretnym przypadku wydaje się być bezprzedmiotową. http://www.youtube.com/watch To - o ile wierzyć opisom - ta sama szkoła. I ta sama studniówka.
No, proszsz
Ile układów w tym polonezie! Biała Podlaska rządzi! Obejrzyjcie filmiki ze studniówek w innych miasteczkach: nie umundurowani, wysztafirowani, ale widać, że mniej pracy włożyli w choreografię, a więcej w ciuchy i fryzjera, i mimo iż pourządzali bale w restauracjach - nic interesującego nie było w ich pląsaniu. Zresztą, jak mozna tańczyc poloneza na dancingowym parkiecie w knajpie? Sala gimnastyczna ( może szkolny hall?) w BP wychodzi w porównaniu z tamtymi ubogo, a mimo to podlaski bal podobał się internautom najbardziej. Mnie też. Gdyby tańczyli tego walca perfekcyjnie - nie wzbudziliby niczyjej sympatii. To są nieporadni amatorzy, którzy baaardzo się starali, żeby im wyszło
I wyszło wdzięcznie. The author has edited this post (w 28.01.2014) Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Jedyna w Płocku studniówka w całości zrealizowana w rozdzielczości full HD Jedyna w Płocku studniówka z zarejestrowanym dźwiękiem dolby digital 5.1 Jedyna w Płocku studniówka gdzie do filmowania użyto specjalistycznego sprzętu
a ja ciemkremcem jedyna studniUfka w kraju gdzie bawiło się kilkunastu umalowanych młodzieńcUf w tutu......... Ja, stałbym tam, mocno przytulony zadkiem do sciany i za Chiny ludowe bym nie zatańczył . “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Komentarz
Ile układów w tym polonezie! Biała Podlaska rządzi! Obejrzyjcie filmiki ze studniówek w innych miasteczkach: nie umundurowani, wysztafirowani, ale widać, że mniej pracy włożyli w choreografię, a więcej w ciuchy i fryzjera, i mimo iż pourządzali bale w restauracjach - nic interesującego nie było w ich pląsaniu. Zresztą, jak mozna tańczyc poloneza na dancingowym parkiecie w knajpie? Sala gimnastyczna ( może szkolny hall?) w BP wychodzi w porównaniu z tamtymi ubogo, a mimo to podlaski bal podobał się internautom najbardziej. Mnie też. Gdyby tańczyli tego walca perfekcyjnie - nie wzbudziliby niczyjej sympatii. To są nieporadni amatorzy, którzy baaardzo się starali, żeby im wyszło
I wyszło wdzięcznie.
The author has edited this post (w 28.01.2014)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
jedyna studniUfka w kraju gdzie bawiło się kilkunastu umalowanych młodzieńcUf w tutu.........
Ja, stałbym tam, mocno przytulony zadkiem do sciany i za Chiny ludowe bym nie zatańczył .
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”