rozum.von.keikobad http://rebelya.pl/forum/watek/68386/ Ten zawodnik jest też dobry, niestety nie do końca jeszcze wiem kto, bo przedsiębiorców w EDG pod tym nazwiskiem jest kilkunastu. Ale teksty wali jak z Misia: Dawno temu pracowałem przez wiele lat jako dziennikarz ekonomiczny i wiem, że nie zrobimy prawdziwej reformy bez pomysłu na reformę.
A dajże spokój z tą całą gejozą. Po co do tego linkować?
Kolejny film o gogusiu, który ma w d... Polskę. Modny temat wśród bugodrzańskich elit. A znajdzie się jakiś odważny, żeby sfilmować "Obywatela"? Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
rozum.von.keikobad : http://rebelya.pl/forum/watek/68386/ Ten zawodnik jest też dobry, niestety nie do końca jeszcze wiem kto, bo przedsiębiorców w EDG pod tym nazwiskiem jest kilkunastu. Ale teksty wali jak z Misia: Dawno temu pracowałem przez wiele lat jako dziennikarz ekonomiczny i wiem, że nie zrobimy prawdziwej reformy bez pomysłu na reformę.
rozum.von.keikobad : http://rebelya.pl/forum/watek/68386/ Ten zawodnik jest też dobry, niestety nie do końca jeszcze wiem kto, bo przedsiębiorców w EDG pod tym nazwiskiem jest kilkunastu. Ale teksty wali jak z Misia: Dawno temu pracowałem przez wiele lat jako dziennikarz ekonomiczny i wiem, że nie zrobimy prawdziwej reformy bez pomysłu na reformę.
allium Mnie się wydaje, że wspólnym mianownikiem twardochizmu, zychowiczysmu, korwinismu i bielskismu wysokogórskiego jest prost założenie iż zwycięzców się nie osądza.
Dodano: 29 września 2013, 18:30 Autor: Maciej Pieczyński maciej.pieczynski@mediaregionalne.pl Podczas sobotniego spotkania z liderem Nowej Prawicy nie zabrakło tego typu barwnych aforyzmów. Janusz Korwin-Mikke, prezes Nowej Prawicy, od piątku odwiedza miejscowości w naszym regionie. W tym czasie spotkał się z mieszkańcami Choszczna, Stargardu Szczecińskiego, Chojny i Szczecina. Janusz Korwin-Mikke spotkał się w sobotę z mieszkańcami Szczecina. (fot. Andrzej Szkocki) Przeczytaj więcej
Powiedzenie o "zaliczaniu" miało zobrazować ... obecną sytuację polityczną w Polsce i na świecie. Korwin-Mikke chciał w ten sposób dobitnie wytłumaczyć, że, jego zdaniem , nie ma ustroju idealnego, ale trzeba próbować każdej możliwej formy. Oczywiście, wyjątkiem jest odwiecznie krytykowana przez prezesa Kongresu Nowej Prawicy demokracja. Nie zabrakło szlagierowego powiedzenia: - Jak to może być, że dwóch meneli spod budki z piwem ma więcej do gadania niż profesor uniwersytecki?! - pytał retorycznie Korwin-Mikke. Po czym stwierdził lakonicznie: - Jest wiele definicji demokracji, ale ta najbardziej trafna brzmi: demokracja to gó..o. Tym stwierdzeniem kontrowersyjny polityk nawiązał do znanego powiedzenia prawicowego publicysty, Waldemara Łysiaka: "jeśli demokracja jest idealna, bo większość ma rację, to jedzmy odchody, przecież miliardy much nie mogą się mylić". Janusz Korwin-Mikke poruszał też wątki lokalne. - Powinniście się cieszyć, że stocznia szczecińska upadła - mówił. - Niemcy swoje stocznie obronili, i tracą na tym. To był nierentowny zakład. Stocznie bałtyckie nie mają szans z tymi, które funkcjonują nad Pacyfikiem. Trzeba się przestawić na lżejszy przemysł. Przydałaby się stocznia jachtowa. Na terenach postoczniowych można byłoby także stworzyć strefę wolnego handlu. Wystąpienie Korwina-Mikke miało też wątki optymistyczne. - W Polsce nie ma jeszcze tyle lewactwa, co na Zachodzie - mówił. - Mężczyźni nie chodzą w sukienkach, a kibole jeszcze potrafią się bić. To bardzo dobrze, bo jak ktoś napadnie na Polskę, to nie obronią nas przecież studenci politologii, a właśnie kibole! Prezes KNP wymienił też niezmienne priorytety swojej partii na wypadek rządzenia krajem : likwidacja podatku dochodowego, zniesienie ograniczeń prędkości na drogach, rozwiązanie NFZ. podpis: Janusz Korwin Mikke, prezes Kongresu Nowej Prawicy, spotkał się w sobotę ze swoimi sympatykami w pubie "Szczecin".
Komentarz
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
twardochis, korwinis i zychowiczys
Twarzoczaszkami wydawali odglosy układające się w werbalny przekaz przypominające Warząchwię z czasów rządów PiS i jego rzygi na Gosiewskiego.
http://wpolityce.pl/artykuly/63480-salon-dziennikarski-florianska-3-swietlik-referendum-w-warszawie-stalo-sie-swoistym-stalingradem-przed-nadchodzacymi-wyborami-karnowski-to-bedzie-powazna-proba-sil
Nie znam słów dość wulgarnych by nazwać te pluskwiane kreatury
The author has edited this post (w 28.09.2013)
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article
Korwin-Mikke w Szczecinie: Nie "zaliczymy" wszystkich dziewcząt, ale warto próbować
- A
- A
- A
Dodano: 29 września 2013, 18:30Autor:
Maciej Pieczyński maciej.pieczynski@mediaregionalne.pl
Podczas sobotniego spotkania z liderem Nowej Prawicy nie zabrakło tego typu barwnych aforyzmów. Janusz Korwin-Mikke, prezes Nowej Prawicy, od piątku odwiedza miejscowości w naszym regionie. W tym czasie spotkał się z mieszkańcami Choszczna, Stargardu Szczecińskiego, Chojny i Szczecina.
Janusz Korwin-Mikke spotkał się w sobotę z mieszkańcami Szczecina. (fot. Andrzej Szkocki)
Przeczytaj więcej
- Janusz Korwin-Mikke spotka się w Szczecinie z mieszkańcami
Artykuły premium- artykuł premium
- artykuł premium
Powiedzenie o "zaliczaniu" miało zobrazować ... obecną sytuację polityczną w Polsce i na świecie. Korwin-Mikke chciał w ten sposób dobitnie wytłumaczyć, że, jegoWielka wyprawa nysą dookoła Azji
Zdrada jest jak opryszczka. Zwykle powraca
zdaniem
, nie ma ustroju idealnego, ale trzeba próbować każdej możliwej formy. Oczywiście, wyjątkiem jest odwiecznie krytykowana przez prezesa Kongresu Nowej Prawicy demokracja.
Nie zabrakło szlagierowego powiedzenia: - Jak to może być, że dwóch meneli spod budki z piwem ma więcej do gadania niż profesor uniwersytecki?! - pytał retorycznie Korwin-Mikke.
Po czym stwierdził lakonicznie: - Jest wiele definicji demokracji, ale ta najbardziej trafna brzmi: demokracja to gó..o. Tym stwierdzeniem kontrowersyjny polityk nawiązał do znanego powiedzenia prawicowego publicysty, Waldemara Łysiaka: "jeśli demokracja jest idealna, bo większość ma rację, to jedzmy odchody, przecież miliardy much nie mogą się mylić".
Janusz Korwin-Mikke poruszał też wątki lokalne. - Powinniście się cieszyć, że
stocznia
szczecińska upadła - mówił. - Niemcy swoje
stocznie
obronili, i tracą na tym. To był nierentowny zakład. Stocznie bałtyckie nie mają
szans
z tymi, które funkcjonują nad Pacyfikiem. Trzeba się przestawić na lżejszy przemysł. Przydałaby się stocznia jachtowa. Na terenach postoczniowych można byłoby także stworzyć strefę wolnego handlu.
Wystąpienie Korwina-Mikke miało też wątki optymistyczne. - W Polsce nie ma jeszcze tyle lewactwa, co na Zachodzie - mówił. - Mężczyźni nie chodzą w sukienkach, a kibole jeszcze potrafią się bić. To bardzo dobrze, bo jak ktoś napadnie na Polskę, to nie obronią nas przecież studenci politologii, a właśnie kibole!
Prezes KNP wymienił też niezmienne priorytety swojej partii na wypadek rządzenia
krajem
: likwidacja podatku dochodowego, zniesienie ograniczeń prędkości na drogach, rozwiązanie NFZ. podpis: Janusz Korwin Mikke, prezes Kongresu Nowej Prawicy, spotkał się w sobotę ze swoimi sympatykami w pubie "Szczecin".
Ale faza...
http://coryllus.salon24.pl/561426,o-elitach-naiwnych-i-msciwych