Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
(jakaś stronka "warszawska gazeta" - nie mylić z post Salon24 Gazetą Warszawską) komentarz do tego, że/dlaczego Stowarzyszenie do/ugadało się z PiS (same żydy) i prezydentem (żyd) na wspólny Marsz!
Staram się nie oceniać ludzi po fizjonomii, ale gdybym szukał kogoś do roli esbeckiego śledczego, to ostatni po prawej osobnik z powyższego zdjęcia byłby moim pierwszym skojarzeniem.
Ponoć oczy też jedzą, więc coś dla ruch co chcą jeść mięso i pościć. Jak widać istnieje nieograniczona liczba dań mięsnopostnych... ile dusza zapragnie.
Ponoć oczy też jedzą, więc coś dla ruch co chcą jeść mięso i pościć. Jak widać istnieje nieograniczona liczba dań mięsnopostnych... ile dusza zapragnie.
Na prigliadku - jak mówią Rosjanie. Można też jeść na pridumku.
To mi przypomina rozważania jakiegoś gościa który w dyskusji z jakimś księdzem twierdził że jeśli zdradził żonę przez internet to nie musi się z tego spowiadać.
Alez cudowna chwila... Siedzem se przy kominku, z grzanym winem w ręcach, lewym okiem patrzac ja sie fhącuzi okładają sztachetami na ulicach. ...Błogi spokój...
Mysle, ze PiS z banksterem Matołuszkiem, ktory ma ekozapędy elektryczne, powinni uwaznie obserwowac to co sie teraz dzieje w kraju Makarona, bo diesel u nas tez juz drozszy niz benzyna, a obywateli bedacych w stanie kupic autko na prąd jeszcze mjiej niz we Francji.
A tak w ogole, to podobaja mi sie ci Francuzi. Gdyby jakis fhacuski tusk podniosl im z dnia na dzien wiek emerytalny o 7 lat, to nie zostalaby po nim ani jedna kosteczka.
uhrr napisal(a): Alez cudowna chwila... Siedzem se przy kominku, z grzanym winem w ręcach, lewym okiem patrzac ja sie fhącuzi okładają sztachetami na ulicach. ...Błogi spokój...
Nie? Niby obcy ludzie a człowiekowi się tak ciepło robi na serduszku. Konieczny podkład muzyczny Joe Dassina.
Komentarz
znowu pojawiły się w Polsce na aukcji zdjęcia M. Monroe , gratka dla Marlinisty Monroenisty
https://live.artinfo.pl/katalogi-aukcyjne/aukcja-prac-na-papierze-i-fotografii-ze-zbiorow-kolekcjonera?page=2&dzielo=51_marilyn_monroe_1957_milton_h_greene
No i nigdy się już nie zestarzeje...
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Można też jeść na pridumku.
Moim zdaniem
nie umię se tego wyobrazić
nie mam doświadczeń,
Fota z godz. 13.00 @RemyBuisine
...Błogi spokój...
A tak w ogole, to podobaja mi sie ci Francuzi. Gdyby jakis fhacuski tusk podniosl im z dnia na dzien wiek emerytalny o 7 lat, to nie zostalaby po nim ani jedna kosteczka.