Berek napisal(a): Wyglądają jak znalezisko archeologiczne.
Przypomina mnie się motyw motoryzacyjny że "Złego". Wypasione bryki specjalnie na warsztacie obijano żeby wyglądały jak stare trupy, coby nie raziły w oczy swym luksusem.
Powaga? No to trepie zaskoczyłeś mnie. Chociaż o Stasiaku do dziś i tak nawet nie słyszałem, to myślałem że na zdjęciu jest Cymbalista w juniorkach z szalonych lat 70-tych. Ale jaja, sobotwór nurmalnie. Albo brajdak.
Mordechlaj_Mashke napisal(a): Powaga? No to trepie zaskoczyłeś mnie. Chociaż o Stasiaku do dziś i tak nawet nie słyszałem, to myślałem że na zdjęciu jest Cymbalista w juniorkach z szalonych lat 70-tych. Ale jaja, sobotwór nurmalnie. Albo brajdak.
Ś.p. W.Stasiak był - jak się mówiło- potencjalnym kandydatem na najwyższy urząd w państwie. Tak to mi się przypomniało gdy czasem dumam kto mógłby dziś być naszym kandydatem na prezydenta RP.
Mania napisal(a): Ś.p. W.Stasiak był - jak się mówiło- potencjalnym kandydatem na najwyższy urząd w państwie. Tak to mi się przypomniało gdy czasem dumam kto mógłby dziś być naszym kandydatem na prezydenta RP.
Mania napisal(a): Ś.p. W.Stasiak był - jak się mówiło- potencjalnym kandydatem na najwyższy urząd w państwie. Tak to mi się przypomniało gdy czasem dumam kto mógłby dziś być naszym kandydatem na prezydenta RP.
Rał.
Jeśli Ignatz nie chce, to Rał.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Magierowski ma prezencję i zna języki, ale chyba jeszcze niższy od Dupiage'a no i kolejny z UW by był. Jeszcze Beatka, którą chyba wszyscy lubią, ale na nią są jakieś punktu zaczepienia (obiektywnie nieistotne, ale...). Na Rała nie ma nic. Ja to bym widział Murdelio. Wysoki, szczupły, przystojny, inteligentny, erudyta.
Komentarz
No to trepie zaskoczyłeś mnie.
Chociaż o Stasiaku do dziś i tak nawet nie słyszałem, to myślałem że na zdjęciu jest Cymbalista w juniorkach z szalonych lat 70-tych.
Ale jaja, sobotwór nurmalnie. Albo brajdak.
Efrem Zimbalist Jr.
Btw. piszą, że Stasiak urodziny opija listopada 19-tego, więc ten tego.
👣
🐾
🐾
Gugiel znalazł mnie tylko jakiegoś zaśpiewajkę Pawła Stasiaka bożyszcze kobit.
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Kornhauser-Duda?
*
Magierowski ma prezencję i zna języki, ale chyba jeszcze niższy od Dupiage'a no i kolejny z UW by był. Jeszcze Beatka, którą chyba wszyscy lubią, ale na nią są jakieś punktu zaczepienia (obiektywnie nieistotne, ale...). Na Rała nie ma nic. Ja to bym widział Murdelio. Wysoki, szczupły, przystojny, inteligentny, erudyta.
Do dziś żałuję, że nie zapisałem essayu o kawie, który był zamieścił na rebelyi