"Wstyd i hańba" - jak mawiała moja babcia rocznik 1909.
Jeżeli to kaczystowski poseł, hanba i ugrupowaniu, które podobne indywiduum żmudnie przesiało przez sitko i następnie wpisało na listę kandydatów do zasiadania w okrąglaku.
Dokładnie. Tak samo jak nie jestem czasami w stanie zdzierżyć wyjątkowo podłych zaczepek i prowokacji, które niektórzy z użyszkodników kierują pod moim adresem. Zupełnie nie wiem dlaczego? Nie można mieć innego zdania? I wtedy ulewa mi się wirtualny fakulec na monitor
/admin romeck: to moje ostatnie ostrzeżenie, następne takie posty wysyłam w kosmos /
zburzyc nie zburzyly ale towarzysze wiedenscy totalnie Wawel zdewastowali a renesansowe kruzganki ze zdjecia powyzej barbarzynsko przebudowali. Adolf Szyszko Bohusz po I wojnie swiatowej przywrocil je do pierwotnej formy.
Zazu napisal(a): @Bablina. Masz oko, Balbi. Tak, to zdjęcie robi jedno drzewko. Super. Ech, gdzie te lata lawendowe, kiedyśmy... - o tym już nie powiem...
Komentarz
nie ma, oj nie ma w was milosci :bz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Jeżeli to kaczystowski poseł, hanba i ugrupowaniu, które podobne indywiduum żmudnie przesiało przez sitko i następnie wpisało na listę kandydatów do zasiadania w okrąglaku.
/admin romeck:
to moje ostatnie ostrzeżenie, następne takie posty wysyłam w kosmos /
wbrew pozorom, to zdjecie "robi" jedno drzewko:)
lubie:)
co za widok!