Swoją drogą cwanie pogrywają zachodząc od strony praw autorskich. A także swojej (hehe) "wiarygodności". To pozwala im ukuć przekaz "PiS to złodzieje materiałów, a do tego próbują wykorzystać pracę neutralnych (hehehe) stację w swoją kampanię"/ Koledzy prawnicy będą lepiej wiedzieć czy to ma szanse przejścia.... Chociaż przypominam, ze w III RP można zasądzić odszkodowanie za w pełni legalne, zapłacone, wykorzystanie materiałow więc nic mnie nie zdziwi...
Tymczasem P. Duda zapowiedzial pozwy przeciwko Miśkowi, Wujcowi i jeszcze trzeciemu jakiemus, za pomawianie, że jakoby słuzył w ZOMO, jesli go do poniedziałku nie przeproszą.
Zaś w sprawie tytułowej - cytaty są dozwolone, więc PiS mógłby wygrać. .
Idiota. Jak się boi że mu sąd nie przyzna racji to niech udaje że nie słyszał, a jak ma to w dupie co sędzia powie to niech idzie do sądu a nie jojczy bez sensu.
Może jednak nie idiota - sprawa się trochę nagłośni i chyba o to chodzi.
No pewno. A jak nie przeproszą to mozna powiedzieć, że nie tylko potwarcy ale i chamki i pętaki. No i ze sądzenie się z takimi siurkami jest poniżej godności Prezydenta.
To może mniej komentarzy? Zwłaszcza tych okraszonych sarkazmem.
Ma Koleżanka możliwość wyciąć? Ja mógłbym, ale niech pozostanie jako świadectwo mojej niekompetencji. Przecież się Koleżeństwu z pewnością przyda.(Jak widzi Koleżanka sarkazm u mnie jest nawykowy i dobrze mi z tym, a powsciagliwości w ocenach to może się Koleżeństwo ode mnie uczyć)
No pewno. A jak nie przeproszą to mozna powiedzieć, że nie tylko potwarcy ale i chamki i pętaki. No i ze sądzenie się z takimi siurkami jest poniżej godności Prezydenta.
Przecież się odniosłam tylko do tego komentarza. Ale mogę wyciąć. Nie chciałam być złośliwa. Jeżeli tak to Kolega odebrał, to przepraszam.
a powsciagliwości w ocenach to może się Koleżeństwo ode mnie uczyć)
uczyć? chyba jedynie traktując jako negatywny przykład - przestrogę, czego unikać
Jasne a "cwele" i "gnidy" to określenia wyważone i pochodzące ze słownika arbitrów savoir vivre najwyższej klasy. Proszę sobie nie kpić z przyzwoitości i zdrowego rozsądku.
Przecież się odniosłam tylko do tego komentarza. Ale mogę wyciąć. Nie chciałam być złośliwa. Jeżeli tak to Kolega odebrał, to przepraszam.
Ależ nawet jeśli Koleżanka nie chciała to była. Na zdrowie, przecież napisałem że nie wypieram się błedów. Odnoszę wrażenie, że nie jest to postawa zbyt tutaj rozpowszechniona (ach ten nawykowy sarkazm, krucafuks).
a powsciagliwości w ocenach to może się Koleżeństwo ode mnie uczyć)
uczyć? chyba jedynie traktując jako negatywny przykład - przestrogę, czego unikać
Jasne a "cwele" i "gnidy" to określenia wyważone i pochodzące ze słownika arbitrów savoir vivre najwyższej klasy. Proszę sobie nie kpić z przyzwoitości i zdrowego rozsądku.
proszę mi nie imputować słów, których nie powiedziałam / nie napisałam @rozum: celnie
We firmie też mówią, że DDTVN ma niefarta do męskich prowadzących, alkohol i inne takie sprawy. Kuźniar jest sprawdzony, 7 lat wstawał do roboty o 4. Jak jakiś perelowski fizyczny normalnie.
Komentarz
Koledzy prawnicy będą lepiej wiedzieć czy to ma szanse przejścia....
Chociaż przypominam, ze w III RP można zasądzić odszkodowanie za w pełni legalne, zapłacone, wykorzystanie materiałow więc nic mnie nie zdziwi...
Zaś w sprawie tytułowej - cytaty są dozwolone, więc PiS mógłby wygrać. .
@rozum: celnie
Jeśli to norma TVNowego abstynenta, to wolę nie myśleć o umiarkowanie pijących.