Skip to content

Przed debatą ze Skrobacz przypominamy

edytowano March 2015 w Forum ogólne
image
Otagowano:
«1

Komentarz

• A przede wszystkim - nie zapominajmy o piątej rocznicy https://pl.wikipedia.org/wiki/Zab%C3%B3jstwo_Marka_Rosiaka

W zasadzie debatę należałoby rozpocząć minutą ciszy.
  • No i o nienarodzonym dziecku Jowity.
  • edytowano October 2015
    Poza tym:
    - szkolne sklepiki z drożdżówkami zamknięte, sklepy z dopalaczami mają się dobrze,
    - ukradziono pieniądze z OFE, ukradziono pieniądze z Funduszu Rezerwy Demograficznej, zwiększono zadłużenie w dramatycznym tempie na co poszły te pieniądze, bo nie wybudowano nawet jednej całej autostrady,
  • Ta wyrażająca absolutną radość japa w zestawieniu z treścią napisu - przecież to jest w 100% Urbanowskie, nie metaforycznie ale po prostu, że tez wcześniej tego nie dostrzegłem!

• ten pan mowi, zeby nie debatowac
  • Cd:
    - kasa na obietnice PiS? wystarczy zlikwidować Cassino VAT Poland i tak przy okazji co PEK z tym zrobiła?
    - dlaczego poprzez indywidualny eksport leków (ceny regulowane) Polacy dofinansowują opiekę medyczną np. w Niemczech?
  • rdr napisal(a):
    ten pan mowi, zeby nie debatowac
    To koronny dowód aby debatować. V Komenda 'WiN' była już przerabiana.

• 50 twarzy Ewy Kopacz

Ledwo przeżyłem...

• Ta idiotka jest znakomitym podsumowaniem III RP. I tu powinienem napisać na koniec III RP, ale nie napiszę ....

JORGE>
  • edytowano October 2015
    ms.wygnaniec napisal(a):
    szkolne sklepiki z drożdżówkami zamknięte,
    sklepy z dopalaczami mają się dobrze
    Polityka pro-rodzinna! Dzieci przyszłością PO!
    Edytowałem kolego wpis na:
    Polityka pro-rodzinna wg PO.
    Szkolne sklepiki ze słodyczami zamkniete,
    sklepiki z dopalaczami mają się bardzo dobrze.
    Piętnastolatka nie może legalnie kupić batonika w sklepiku,
    piętnastolatka może legalnie nabyć pigułkę śmierci "dzień po".
  • yanusson napisal(a):
    50 twarzy Ewy Kopacz

Ledwo przeżyłem...

image
    1min50sek
    Kopacz: Ślązacy są bardzo dumnym narodem.
    Misiek: /mina bezcenna!/

• - często PEK mówi o wstydzie za jakieś słowa, a prawdziwym wstydem było gdy międzynarodowe stacje telewizyjne pokazały zgubienie się na czerwonym dywanie, wtedy zadałem sobie pytanie: czy ktoś, kto się zgubił na czerwonym dywanie może kierować państwem?
    - synowie Beaty Szydło nie łamali prawa, więc nie obawiali się represyjnego państwa PO, co takiego zrobiła córka PEK, że będzie musiała uciekać z Polski, jeżeli PO przegra wybory?
  • edytowano October 2015
    @ms.wygnaniec

nie przepadam za Kolonko bo on ma maniere, ktora dziala mi na nerwy (nazywam sie Ja) ale w jednym podzielam jego obawe: oni odgapia numer z flaga i zaskocza Szydlo jakims nr z gadzetem. bo nie merytorycznie oczywiscie.
  • A Max Kolonko opowiedział się za którąś ze stron? Czy jest "tylko" za nie-PO?
  • To jest dobre: Misiek: Postawcie krzyżyk na Platformę. :)
    " Polacy zadecydują. Każdy z naszych słuchaczy dzisiaj wie, że za tydzień dokładnie, no prawie za tydzień, w niedzielę będzie mógł pójść do wyborów i postawić krzyżyk. I ja was proszę, postawcie krzyżyk na Platformie Obywatelskiej, postawcie ten ptaszek w karcie wyborczej na Platformie Obywatelskiej, dlatego że warto jest, żeby w Polsce jedna partia nie miała monopolu."

• yanusson napisal(a):
    50 twarzy Ewy Kopacz

Ledwo przeżyłem...
    Ja wytrwałam tylko 18 sekund. Jak słyszę ten głoś, to mnie mózg boli. Nie wiem, czy dam radę oglądać debatę.

• Ładny prezent Schetyna zrobił koleżance przed debatą ;)
    Mówię wam, jeszcze doczekamy partii prezydenckiej ze Schetyno;)
  • extraneus napisal(a):
    Ładny prezent Schetyna zrobił koleżance przed debatą
    ?
  • edytowano October 2015
    ?
    Może te:
    1. nie wyklucza po wyborach walkę o stolec w partii i mówi to tuż przed debatą Kopacz - Szydło oraz tydzien przed wyborami!
    : "- To nie kwestia zmiany przywódcy, tylko wyborów w partii. Premier pani premier pełni obowiązki przewodniczącego po odejściu Donald Tuska. W związku z tym maratonem wyborczym zostawiliśmy wybory w partii na koniec. To było uczciwe i oczywiste "
    2. "o 21 w niedzielę, kiedy pokażą się słupki wyborcze, nic nie będzie jasne. " o 25. X/
    3. "To nie sondaże decydują, a forma i dyspozycja dnia" /o debacie dzisiejszej/
    4. na pewno nie wystąpi we wtorkowej debacie komitetów wyborczych
  • Powiedział, że wybory w partii są koniecznością i odbędą się w ciągu kilku miesięcy.
  • A Kopacz zapowiedziała, że weźmie udział w debacie wszystkich partii (tych 8 z ogólnopolskimi listami), we wtorek.
  • extraneus napisal(a):
    Powiedział, że wybory w partii są koniecznością i odbędą się w ciągu kilku miesięcy.
    :-)

• Mogę Eam od razu napisać że Pani Premier zmiażdżyła, zaorała pisowską nienawiść.
  • edytowano October 2015
    Szturmowiec.Rzplitej zrelacjonował:
    Mogę Eam od razu napisać że Pani Premier zmiażdżyła, zaorała pisowską nienawiść.
    :)
    I to jest najlepsza recenzja debaty, która się odbędzie za 20 minut!
    Dziękuję, mam zatem wolny czas na przeglądanie kwiatków i kotków winter-necie.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Mogę Eam od razu napisać że Pani Premier zmiażdżyła, zaorała pisowską nienawiść.
    Szybko te artykuły piszą.
  • romeck napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej zrelacjonował:
    I to jest najlepsza recenzja debaty, która się odbędzie za 20 minut!
    Dziękuję, mam zatem wolny czas na przeglądanie kwiatków i kotków winter-necie.
    W TV Puls są CSI Las Vegas

• No i jak tam? Kopaczowa już zmiażdzona? Leży i kwiczy? Zaorana?

• edytowano October 2015
    Kopacz była lepiej przygotowana do ripost, wyciągniętych "afer" PiS-u. Normalnie Mały-Tusk! (na minus)
    Szydło - nijaka, Ale z drugiej strony - grzeczna, stonowana, normalnie jak z Kabaretu Starszych Panów! (na plus)

Przekrzykiwała i przerywała, mówiła w trakcie czasu Szydło, pani Beata mówiła dalej, nie dała
    Kopaczowej jednak puściły nerwy już w środku.

===
    RAZ w radiowej jedynce: Ta debata pokazała, że obie panie nie nadają się na premierów!
    Raz o Kopacz: jej odpowiedzi: "...a u was Kaczyński."
    RAZ o Kopacz i jej odpowiedzi o polityce zagranicznej: całość polityki to wstydzenie się Kopacz za Kaczuyńskiego w Unii.
    Raz o Kopacz - to cytat, na który zwróciłem uwagę: "bo jak oni dorwą się kasy" tak!
    Kopacz straciła, bo znów straszyła Pisem, Kaczyńskim i ostatnie słowa to że "Oni nie mogą rządzić".
  • edytowano October 2015
    Miałem okazję śledzić tylko relacje pisemne w necie. Wyglada na to, że Szydło wypadła znacznie lepiej. No i chyba miałem rację, że debata będzie bez sensu. Obie kandydatki odpowiadały ogólnikowo, co dość zrozumiałe zważywszy dostępny czas i formę, odpowiadaly w części nie na temat i część niewygodnych pytań ignorowały. Tak więc debata udowodniła raz jeszcze, że media masowe oraz dziennikarze są coraz mniej potrzebni. Era mediokracji zbliża się do schyłku. Oczywiście jakis genialny wynalazek może ją jeszcze przedłużyć podobnie jak powszechna cenzura i terror poprawnościowy. Pora na świadomych wyborców i demokrację mniejszości (większość w domu czyli to tak naprawdę rządy elit) lub na dyktaturę.
  • Debata nie zdążyła się zaczęła a ten chujek swoje:
    "Banały. Ogólniki.Komunały. Drętwa mowa. Zapowiada się unijny wieczór."

W podobnym tonie, kolejny geniusz Terlik.

Debata nie jest istotna, nawet jej nie oglądałam, liczą się komentarze, i to nie w kwestii wyniku wyborów, a potwierdzenia kto kim jest. Rafał A. Ziemkiewicz to chuj nad chuje.

JORGE>

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.