Bitwa pod Bicoccą czyli wybory prezydenckie już były, główny nurt dalej swoje
Tak mnie najszło, bo mając chwilę czasu poobserwowałem merdia. To jest nieprawdopodobne, ten poziom głupoty i zaprzeczaniu rzeczywistości połączony z przegrywającymi strategiami.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Co do Wiednia, to jednak nie, to nie było sprzątanie ale prawy sierp w 11 rundzie po 10 rundach lania po korpusie, jedno i drugie jest istotne.
Natomiast fascynuje mnie bezwładność i bezradność głównego nurtu, a PiS znakomicie (na tę chwilę) odrobił lekcję z robienia zamieszania i wskazywania, że to znowu atak jak w kampanii medialnej.
No właśnie, PiS powinien dołączyć do repertuaru obron medialnych hasło: panie dziennikarzu kampania wyborcza już się skończyła albo do POlityka znowu próbujecie straszyć PiSem, nie zauważyliście że Polacy oczekują rozmowy a nie tej nieustannej agresji z waszej strony?
Wyjaśnia to też dlaczego część była większa od całości - dlaczego UW dochodziła do 13,4% a jej część w pierwszym rozdaniu dostała tylko procent mniej a później dochodzili do 41,5%, po prostu tłumili talent Donka, jakby pozwolili mu działać, to UW nigdy by władzy nie oddała.
czy zarzad powolywany jest na okreslony czas i trzeba np. poczekac jeszcze rok?
po co prof. Glinski udal sie znowu na przesluchanie?! po jaka cholere?!
myslal, ze idzie na wywiad?!
Z jednej strony żądają przeprosin od Glińskiego, z drugiej - zawiesili Lewicką.
Spójne to to nie jest i wiarygodne też nie. A każdy następny ziewnik...w się 2 razy zastanowi, zanim pójdzie w jej ślady.
"Osławiona" nienawiścią do PiS-u i niechlujstwem od niemal początku. Tu 2011:
http://piotrusoan.salon24.pl/329988,funkcjonariuszka-medialna-lewicka
Być może samorodek. Prowincjuszka z kompleksami "robiąca karierę" po trupach i wykorzystywana jako cyngiel do najbrudniejszej roboty.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Nic?
Wszystko?
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/karolina-lewicka-zostala-zawieszona-za-rozmowe-z-ministrem-glinskim-w-tvp-info/6qr1hn
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Lewicka NIE zostala zawieszona. dzis juz byla na wizji.
Czyli jak ukarać, żeby nie ukarać...