Skip to content

Albo my, albo oni

2»

Komentarz

• wot paradoks: Marian Kowalski jest na ulicy i slychac jego glos. Winnicki jest w sejmie - i jakos cichutko.
  • Słychać albo nie słychać ale obaj żrą i piją. Jakoś nie widać tego zapowiadanego końca.
  • Głos daje się wtedy gdy trzeba przypomniec o swoim istnieniu.
  • fatuswombatus napisal(a):
    Głos daje się wtedy gdy trzeba przypomniec o swoim istnieniu.
    a mnie sie ten glos podoba.
  • los napisal(a):
    Słychać albo nie słychać ale obaj żrą i piją. Jakoś nie widać tego zapowiadanego końca.
    jnie wiem o jakim koncu kolega Los prawi ale na wSieci wisi info, ze 3 komisje w PE chca gadac z Petru i Schetyna o tym co sie w Polsce dzieje.
    mam nadzieje, ze to tylko taki prezencik pod choinke, bo przeciez pani Le Pen zorganizuje im tam wszystkim pracy az nadto.
  • balbina napisal(a):
    jnie wiem o jakim koncu kolega Los prawi .
    Jak to jakim? Tym z powiedzonka "koniec żarcia, koniec picia, przyszły czasy..."
  • Żabojady rzuciły nam prezencik. Teraz mają urwanie du...we Francy, to może naszą Polskę sobie odpuszczą.
  • Zazu napisal(a):
    Żabojady rzuciły nam prezencik. Teraz mają urwanie du...we Francy, to może naszą Polskę sobie odpuszczą.
    A zwłaszcza z tego prezenciku zadowoleni są tajsze-kagiebiści. Na Kremlu pewnie kuranty biją od rana. A tajsze Winnicki i Bosak nie będą trzeźwieć przez tydzień
  • los napisal(a):
    balbina napisal(a):
    Jak to jakim? Tym z powiedzonka "koniec żarcia, koniec picia, przyszły czasy..."
    jestem za mordobiciem ale w dotychczasowym, pisoskim, stylu: zadnej krwi;)
    i niech sie w Brukselce glowia co z tym fantem zrobic. :-?
  • balbina napisal(a):
    los napisal(a):
    balbina napisal(a):
    jestem za mordobiciem ale w dotychczasowym, pisoskim, stylu: zadnej krwi;)
    i niech sie w Brukselce glowia co z tym fantem zrobic. :-?
    Ale POwska krew nie jest czerwona, ale madżentowa*! To chyba można?
    *magenta, kolor flag na marszu pełnym bulu 11.XI

• Nawet czeba!
  • Eden napisal(a):
    Zazu napisal(a):
    Żabojady rzuciły nam prezencik. Teraz mają urwanie du...we Francy, to może naszą Polskę sobie odpuszczą.
    A zwłaszcza z tego prezenciku zadowoleni są tajsze-kagiebiści. Na Kremlu pewnie kuranty biją od rana. A tajsze Winnicki i Bosak nie będą trzeźwieć przez tydzień
    Cusz , Lenin wiecznie żywy. Ale i diabeł może sobie w kotle ogon osmalić.
  • Zazu napisal(a):
    Eden napisal(a):
    Zazu napisal(a):
    Cusz , Lenin wiecznie żywy. Ale i diabeł może sobie w kotle ogon osmalić.Lenin jak Lenin, ale Stalin żyje jak Elvis ;)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.