los napisal(a): Słychać albo nie słychać ale obaj żrą i piją. Jakoś nie widać tego zapowiadanego końca.
jnie wiem o jakim koncu kolega Los prawi ale na wSieci wisi info, ze 3 komisje w PE chca gadac z Petru i Schetyna o tym co sie w Polsce dzieje. mam nadzieje, ze to tylko taki prezencik pod choinke, bo przeciez pani Le Pen zorganizuje im tam wszystkim pracy az nadto.
Zazu napisal(a): Żabojady rzuciły nam prezencik. Teraz mają urwanie du...we Francy, to może naszą Polskę sobie odpuszczą.
A zwłaszcza z tego prezenciku zadowoleni są tajsze-kagiebiści. Na Kremlu pewnie kuranty biją od rana. A tajsze Winnicki i Bosak nie będą trzeźwieć przez tydzień
balbina napisal(a): jnie wiem o jakim koncu kolega Los prawi .
Jak to jakim? Tym z powiedzonka "koniec żarcia, koniec picia, przyszły czasy..."
jestem za mordobiciem ale w dotychczasowym, pisoskim, stylu: zadnej krwi;) i niech sie w Brukselce glowia co z tym fantem zrobic. :-? Ale POwska krew nie jest czerwona, ale madżentowa*! To chyba można? *magenta, kolor flag na marszu pełnym bulu 11.XI
Zazu napisal(a): Żabojady rzuciły nam prezencik. Teraz mają urwanie du...we Francy, to może naszą Polskę sobie odpuszczą.
A zwłaszcza z tego prezenciku zadowoleni są tajsze-kagiebiści. Na Kremlu pewnie kuranty biją od rana. A tajsze Winnicki i Bosak nie będą trzeźwieć przez tydzień
Cusz , Lenin wiecznie żywy. Ale i diabeł może sobie w kotle ogon osmalić.
Cusz , Lenin wiecznie żywy. Ale i diabeł może sobie w kotle ogon osmalić.Lenin jak Lenin, ale Stalin żyje jak Elvis
Komentarz
mam nadzieje, ze to tylko taki prezencik pod choinke, bo przeciez pani Le Pen zorganizuje im tam wszystkim pracy az nadto.
i niech sie w Brukselce glowia co z tym fantem zrobic. :-?
i niech sie w Brukselce glowia co z tym fantem zrobic. :-?
Ale POwska krew nie jest czerwona, ale madżentowa*! To chyba można?
*magenta, kolor flag na marszu pełnym bulu 11.XI