Brunon K. = 13 lat!!!
http://m.rg.ru/2015/12/21/obvinenie-site.html
Przyznam że skazania Brunona nie oczekiwałem! I to na serio, 13 lat...
Przyznam że skazania Brunona nie oczekiwałem! I to na serio, 13 lat...
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
A resztę skwituje cytat z Misia: Jest to Guy Fawkes na jakiego nas stać.
Strach się bać bowiem nie wiadomo co jeszcze zamierza wymierzyć bezkresny wymiar sprawiedliwości niezmierzonej y niezawisłej.
JORGE>
Nie pojmuję jak sąd mógł to wziąć serio.
Sie kolega chce założyć? hę? O flaszkę dobrego rocznika Sophi tudzież innej kadarki?
Bo nawet przy mojej wybOOjałej wyobraźni ja tego nie wymyśliłem jeno dziś usłyszałem od zestrachanego leminga.......
flaszkę kolega stawia mi.
JORGE>
A Ulrike dostała całych 8 latek za rzekomy udział w zamachu na wydawnictwo Springera w Hamburgu w 1972 r., co było ewidentną bzdurą, bo w żadnym przygotowaniu tego zamachu, nie mówiąc już o czynnym udziale w nim, nie brała ona udziału. Tak naprawdę sąd demokratycznej i liberalnej RFN skazał tę wybitną lewacką teoretyczkę Rewolucji antykapitalistycznej i antyimperialistycznej tylko za coś, co byśmy dzisiaj nazwali Mową Nienawiści. Gdyż na łamach lewackich, studenckich pism nawoływała ona jako ich redaktorka i publicystka do akcji bezpośredniej przeciwko Systemowi
Przygotowanie > zamiar.
JORGE>
Każdy normalny człowiek wie, że Brunon Kwiecień to szur, ale na tyle bystry, że nienawidził rządu PO. Do tego piroman.
Każdy normalny człowiek wie, że wjazd wojskowym transporterem na teren sejmu i detonacja to niezła ściema. Na ul.Wiejskiej by nawet nie dał rady wykręcić.
No więc uniewinnienie Brunona, po takiej jawnej niesprawiedliwości sądu, jest naturalne.
Jak to, terrorystę uniewninniliście?
Tuska chciał zabić, czyli wasz pisoski hejter ! Aj waj, do mnie dzieci wdowy, zagranico, PiS to terroryści i mordercy!
I o to idzie gra. A ten szur to ofiara.
Jego można wyłącznie uniewinnić, i to z hukiem - jak Sumlińskiego czy innego Dreyfusa.
Bruno K. Dreyfusem? Zapewne każdy ma takiego Dreyfusa, na jakiego zasługuje. Zresztą, podobno tamten nie był osobiście jakoś szczególnie lepszy.
Afera trybunałowa nie wychodzi dlatego, że kontrargument o niekonstytucyjnym działaniu PO i samego TK w pewnym momencie jest miażdżący. Podobnie może być z wyrokiem kiedy PiS kogoś złapie. Jeżeli Brunon chce pozabijać PO to źle, a jeżeli Gertruda chce pozabijać PiS to dobrze ?
JORGE>
Towarzystwo przehOOlowało z udowadnianiem swoej potrzeby istnienia i tym samym potrzeby bycia finansowanym a teraz w sumie niekt nie wie co z fantem Brunonem zrobić więc najlepiej wsadzić go gdzieś w zaciszne miejsce i niech się martwią inni za lat naście. Bo to przecież świr, a kto by się świrem przejmował? Czyż nie?
We mnie jakoś wszystko się wzdraga przed tą potworną niesprawiedliwością Żakiuz, żakuz!!!
Ajronia w dalszym ciągu kwitnie y owocOOje.