Skip to content

PAD zwleka z podpisaniem ustawy medialnej?

2»

Komentarz

• edytowano January 2016
    @janosik, @Eden - bez sensu, każdy kolejny dzień trwania obecnego TV-cyrku to wymierne straty wizerunkowe

Podzielam spore zniecierpliwienie ludzi obecne w komentarzach na wpolityce.pl:

gosc 164.126.138.*
    2 godziny temu
    Dlaczego Duda tej ustawy jeszcze nie podpisal???

katarzyna 87.205.72.*
    2 godziny temu
    Panie Prezydencie prosimy o podpisanie ustawy.

wit1 83.25.4.*
    2 godziny temu
    Więc może by tak w końcu Prezydent podpisał tę ustawę? Jak długo jeszcze mamy znosić PO-wski kwik w mediach? Na co czeka PIS???

frems 69.159.180.*
    godzinę temu
    Niepodpisanie ustawy oznacza pozostawienie mediów w rękach PO. Proszę podpisać jak najszybciej, Panie Prezydencie.

Na co czeka PAD !!!!!! 83.29.124.*
    godzinę temu
    PAD zmianę ustawy o TK podpisał natychmiast, dlatego że był w niej zapis, że Prezydenta może odwołać TK. Ustawa medialna dla PAD nie jest chyba ważna, na co on czeka!!. Jeszcze trochę a esbecja wygra.

Anna 151.67.250.*
    godzinę temu
    A ja jako obywatelka polska apeluje do Prezydenta o podpisanie! Na co Pan czeka na milosc boska?!Kazdy dzien zwloki dziala na wasza i nasza niekorzysc,ludzie!

PA 31.183.159.*
    godzinę temu
    Panie prezydencie gdzie podpis ? czekam

Kiedy ustawa medialna? 176.101.128.*
    godzinę temu
    Dlaczego PAD nie podpisuje ustawy medialnej ? Lewactwo rządzi TVP i PR , okłamuje społeczeństwo i śmieje się z nas Polaków.

Danusia 95.114.241.*
    godzinę temu
    Panie Prezydencie !!!Proszę podpisać ustawy-prosimy ..ja i moja 7 osobowa rodzina.Proszę pokazać ,ze nie mogą z nami robić co chcą,

Mirek 83.9.63.*
    godzinę temu
    Na co Pan Prezydent czeka?Ile jeszcze będą nas opluwać za nasze pieniądze w naszym kraju?! Czy Pana to nie boli,zaufaliśmy Panu?

K 31.61.136.*
    godzinę temu
    No i czemu prezydent ociąga się z podpisywaniem? Już nie mogę słuchać tych hymnów co godzinę w radiu!

proximus 83.7.230.*
    godzinę temu
    Panie Prezydencie,prosimy o natychmiastowe podpisanie owej nowelizacji !

marian 178.252.29.*
    godzinę temu

Ustawa - 4 artykuły i jest podpisywana - 72 godziny? A przecież już miała być od nowego roku kompleksowa? O co chodzi z tym zwlekaniem! A o co chodzi z tym nie ujawnianiem ANEKSU ?

klasyczny moher 188.146.7.*
    godzinę temu
    Moim zdaniem zwłoka w podpisaniu małej ustawy medialnej przez Prezydenta niepotrzebnie daje pole dla krzykaczy w Polsce i poza.
  • Niech Kolega tak nie spazmuje.
    Ustawa została właśnie podpisana.
  • dali im się wystrzelać, czy tam wypróżnić
  • yanusson napisal(a):
    Niech Kolega tak nie spazmuje.
    Ustawa została właśnie podpisana.
    Skąd to info? W sieci na razie nic nie widzę.
  • jakaś hucpa z tym brakiem podpisu. Na razie w tym tygodniu chyba zrobili sobie wakacje :(
  • no właśnie gdzie info?
  • Pojawiła się w sieci jedna informacja o podpisaniu, którą wziąłem za dobrą monetę.
    Jednak czekać cza.
  • No niestety, w tych słowach Waszczykowskiego zdaje się pobrzmiewać prawdziwa przyczyna zwlekania z podpisem:

"Zaznaczył, że nie wie na jakiej podstawie komisarz wyraża zaniepokojenie akurat ustawą medialną, skoro ustawa ta jeszcze nie została podpisana przez prezydenta, nikt też nie został jeszcze zwolniony w mediach publicznych."

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1565584,Witold-Waszczykowski-komisarze-UE-wyrazaja-zaniepokojenie-choc-nie-znaja-sytuacji
  • ojej, kolejny czarno-widz po "naszej" stronie

mam dość tej histerii
    kiedy będzie najbardziej odpowiedni moment, wtedy Prezydent podpisze
  • Wężykiem, wężykiem
  • Jest już i rezultat zwlekania: "Komisja Europejska łagodzi ton i czeka na odpowiedź z Polski".

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1566616,Komisja-Europejska-lagodzi-ton-i-czeka-na-odpowiedz-z-Polski

Niestety, mam wrażenie, że nasze władze się ugięły pod unijną presją.
  • Eliaszu, dwa kroki do przodu, krok w tył. To najlepsza taktyka na etap przejściowy, kiedy młoda Waadza jest jeszcze nie okrzepnięta. Tak nauczał klasyk, pisałem już o tym
  • Ta młoda władza jak nie odbije szybko mediów publicznych, może w ogóle nie okrzepnąć.
  • eliasz napisal(a):
    Ta młoda władza jak nie odbije szybko mediów publicznych, może w ogóle nie okrzepnąć.
    Bo ? Wyborcza rozpisze wybory ? Niemcy czołgami przyjadą ?

JORGE>
  • No właśnie. Prędzej nasz Horhe zrobi tę rozpierduche o której tyle tutaj pisze
  • Matka Kurka pisze
    że
    PAD czeka aż wygra się jeszcze w TV WOŚP
    Choć miał nadzieję, że Kurski wprowadzi się na Woronicza już na trzeci dzień po uchwaleniu przez sejm ustawy...
  • A ja myślę, że czekają, aż będzie po debacie w KE 13.01.
  • Już nie czekają.
  • hue hue. rrraus!!!
  • edytowano January 2016
    Ustawa podpisana. VIVAT!!! :)
  • Podpisana i medialna, i trzy inne (sześciolatki,....?)
  • Dziś ostatni dziennik w wydaniu gadzinowym. Wreszcie! <:-P
  • Mania napisal(a):
    Dziś ostatni dziennik w wydaniu gadzinowym. Wreszcie! <:-P
    A nie jutro jeszcze?
    W każym razie - WARTO obejrzeć! :)
  • Warto obejrzeć te gwiazdy ziewnikarstwa. Tak szybko teraz będą gasnąć...
    romeck napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Dziś ostatni dziennik w wydaniu gadzinowym. Wreszcie! <:-P
    A nie jutro jeszcze?
    W każym razie - WARTO obejrzeć! :)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.