@janosik, @Eden - bez sensu, każdy kolejny dzień trwania obecnego TV-cyrku to wymierne straty wizerunkowe
Podzielam spore zniecierpliwienie ludzi obecne w komentarzach na wpolityce.pl:
gosc 164.126.138.* 2 godziny temu Dlaczego Duda tej ustawy jeszcze nie podpisal???
katarzyna 87.205.72.* 2 godziny temu Panie Prezydencie prosimy o podpisanie ustawy.
wit1 83.25.4.* 2 godziny temu Więc może by tak w końcu Prezydent podpisał tę ustawę? Jak długo jeszcze mamy znosić PO-wski kwik w mediach? Na co czeka PIS???
frems 69.159.180.* godzinę temu Niepodpisanie ustawy oznacza pozostawienie mediów w rękach PO. Proszę podpisać jak najszybciej, Panie Prezydencie.
Na co czeka PAD !!!!!! 83.29.124.* godzinę temu PAD zmianę ustawy o TK podpisał natychmiast, dlatego że był w niej zapis, że Prezydenta może odwołać TK. Ustawa medialna dla PAD nie jest chyba ważna, na co on czeka!!. Jeszcze trochę a esbecja wygra.
Anna 151.67.250.* godzinę temu A ja jako obywatelka polska apeluje do Prezydenta o podpisanie! Na co Pan czeka na milosc boska?!Kazdy dzien zwloki dziala na wasza i nasza niekorzysc,ludzie!
PA 31.183.159.* godzinę temu Panie prezydencie gdzie podpis ? czekam
Kiedy ustawa medialna? 176.101.128.* godzinę temu Dlaczego PAD nie podpisuje ustawy medialnej ? Lewactwo rządzi TVP i PR , okłamuje społeczeństwo i śmieje się z nas Polaków.
Danusia 95.114.241.* godzinę temu Panie Prezydencie !!!Proszę podpisać ustawy-prosimy ..ja i moja 7 osobowa rodzina.Proszę pokazać ,ze nie mogą z nami robić co chcą,
Mirek 83.9.63.* godzinę temu Na co Pan Prezydent czeka?Ile jeszcze będą nas opluwać za nasze pieniądze w naszym kraju?! Czy Pana to nie boli,zaufaliśmy Panu?
K 31.61.136.* godzinę temu No i czemu prezydent ociąga się z podpisywaniem? Już nie mogę słuchać tych hymnów co godzinę w radiu!
proximus 83.7.230.* godzinę temu Panie Prezydencie,prosimy o natychmiastowe podpisanie owej nowelizacji !
marian 178.252.29.* godzinę temu
Ustawa - 4 artykuły i jest podpisywana - 72 godziny? A przecież już miała być od nowego roku kompleksowa? O co chodzi z tym zwlekaniem! A o co chodzi z tym nie ujawnianiem ANEKSU ?
klasyczny moher 188.146.7.* godzinę temu Moim zdaniem zwłoka w podpisaniu małej ustawy medialnej przez Prezydenta niepotrzebnie daje pole dla krzykaczy w Polsce i poza.
No niestety, w tych słowach Waszczykowskiego zdaje się pobrzmiewać prawdziwa przyczyna zwlekania z podpisem:
"Zaznaczył, że nie wie na jakiej podstawie komisarz wyraża zaniepokojenie akurat ustawą medialną, skoro ustawa ta jeszcze nie została podpisana przez prezydenta, nikt też nie został jeszcze zwolniony w mediach publicznych."
Eliaszu, dwa kroki do przodu, krok w tył. To najlepsza taktyka na etap przejściowy, kiedy młoda Waadza jest jeszcze nie okrzepnięta. Tak nauczał klasyk, pisałem już o tym
Matka Kurka pisze że PAD czeka aż wygra się jeszcze w TV WOŚP Choć miał nadzieję, że Kurski wprowadzi się na Woronicza już na trzeci dzień po uchwaleniu przez sejm ustawy...
Komentarz
Podzielam spore zniecierpliwienie ludzi obecne w komentarzach na wpolityce.pl:
gosc 164.126.138.*
2 godziny temu
Dlaczego Duda tej ustawy jeszcze nie podpisal???
katarzyna 87.205.72.*
2 godziny temu
Panie Prezydencie prosimy o podpisanie ustawy.
wit1 83.25.4.*
2 godziny temu
Więc może by tak w końcu Prezydent podpisał tę ustawę? Jak długo jeszcze mamy znosić PO-wski kwik w mediach? Na co czeka PIS???
frems 69.159.180.*
godzinę temu
Niepodpisanie ustawy oznacza pozostawienie mediów w rękach PO. Proszę podpisać jak najszybciej, Panie Prezydencie.
Na co czeka PAD !!!!!! 83.29.124.*
godzinę temu
PAD zmianę ustawy o TK podpisał natychmiast, dlatego że był w niej zapis, że Prezydenta może odwołać TK. Ustawa medialna dla PAD nie jest chyba ważna, na co on czeka!!. Jeszcze trochę a esbecja wygra.
Anna 151.67.250.*
godzinę temu
A ja jako obywatelka polska apeluje do Prezydenta o podpisanie! Na co Pan czeka na milosc boska?!Kazdy dzien zwloki dziala na wasza i nasza niekorzysc,ludzie!
PA 31.183.159.*
godzinę temu
Panie prezydencie gdzie podpis ? czekam
Kiedy ustawa medialna? 176.101.128.*
godzinę temu
Dlaczego PAD nie podpisuje ustawy medialnej ? Lewactwo rządzi TVP i PR , okłamuje społeczeństwo i śmieje się z nas Polaków.
Danusia 95.114.241.*
godzinę temu
Panie Prezydencie !!!Proszę podpisać ustawy-prosimy ..ja i moja 7 osobowa rodzina.Proszę pokazać ,ze nie mogą z nami robić co chcą,
Mirek 83.9.63.*
godzinę temu
Na co Pan Prezydent czeka?Ile jeszcze będą nas opluwać za nasze pieniądze w naszym kraju?! Czy Pana to nie boli,zaufaliśmy Panu?
K 31.61.136.*
godzinę temu
No i czemu prezydent ociąga się z podpisywaniem? Już nie mogę słuchać tych hymnów co godzinę w radiu!
proximus 83.7.230.*
godzinę temu
Panie Prezydencie,prosimy o natychmiastowe podpisanie owej nowelizacji !
marian 178.252.29.*
godzinę temu
Ustawa - 4 artykuły i jest podpisywana - 72 godziny? A przecież już miała być od nowego roku kompleksowa? O co chodzi z tym zwlekaniem! A o co chodzi z tym nie ujawnianiem ANEKSU ?
klasyczny moher 188.146.7.*
godzinę temu
Moim zdaniem zwłoka w podpisaniu małej ustawy medialnej przez Prezydenta niepotrzebnie daje pole dla krzykaczy w Polsce i poza.
Ustawa została właśnie podpisana.
Jednak czekać cza.
"Zaznaczył, że nie wie na jakiej podstawie komisarz wyraża zaniepokojenie akurat ustawą medialną, skoro ustawa ta jeszcze nie została podpisana przez prezydenta, nikt też nie został jeszcze zwolniony w mediach publicznych."
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1565584,Witold-Waszczykowski-komisarze-UE-wyrazaja-zaniepokojenie-choc-nie-znaja-sytuacji
mam dość tej histerii
kiedy będzie najbardziej odpowiedni moment, wtedy Prezydent podpisze
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1566616,Komisja-Europejska-lagodzi-ton-i-czeka-na-odpowiedz-z-Polski
Niestety, mam wrażenie, że nasze władze się ugięły pod unijną presją.
JORGE>
że
PAD czeka aż wygra się jeszcze w TV WOŚP
Choć miał nadzieję, że Kurski wprowadzi się na Woronicza już na trzeci dzień po uchwaleniu przez sejm ustawy...
W każym razie - WARTO obejrzeć!