Ossohozi? Muzułmanów to w SS kilkadziesiąt tysięcy służyło, to prostu pamiętają i wyrażają dźwięczność. Bośniacy, Azerowie, ludy Kaukazu, Albańczycy, Arabowie też. A walkę z Żydami w Palestynie też należy docenić.
Kaszanka sama w sobie o niczym nie przesądza. W czasach Adiego Schicklgrubera siekanina w głowiźnie szprechających była powszechna ale miało to dla nas przykre konsekwencje.
Jest kaszanka i jest OK. Wtedy to była w tem jakaś spójność, pogiete to było i pokręcone ale spójne. Co więcej stawiało ich Uber alles. A teraz? ....powiem tak: Im więcey niemców chce popełnić samozagładę tym lepiey dla nas. Wtedy wyznawcy Aldiego też myśleli o zagładzie....jeno naszej.
Przejrzyjcie pozostałe nagrania na tym kanale, już kiedyś coś od nich zrobiło furrorę. Tutaj jest ocieplanie wizerunku Hitlera a tutaj - obozów koncentracyjnych. Niemcy, po prostu.
fatuswombatus napisal(a): Nie wiem jak koleżeństwo ale ja oglądnełem z 100% zadowoleniem w zadowoleniu plus radością w moim sercu.
Im bardzie posiekaną mają we łbach kaszankę tym bezpieczniej dla Polski.
to jest Wombacie wciaz ta sama kaszanka: Niemcy sa organicznie niezdolni do powiedzenia wladzy: NEIN. Sa tego swiadomi ale nie potrafia inaczej. A dzisiejsze Hitlerki kaza sie kochac i szto dielat?
kawaly o polskim warcholstwie sa tego najlepszym dowodem, bowiem co jest poza horyzontem poznawczym Niemca, musi byc sprowadzone do parteru.
Oraz, prosze, zwroc uwage na totalny rozdzwiek w ww teledysku, miedzy przekazywana trescia a tonem w jakim jest wypowiadana. Bardzo sie staraja a wychodzi jak zawsze;)
fatuswombatus napisal(a): Nie wiem jak koleżeństwo ale ja oglądnełem z 100% zadowoleniem w zadowoleniu plus radością w moim sercu.
to jest Wombacie wciaz ta sama kaszanka: Niemcy sa organicznie niezdolni do powiedzenia wladzy: NEIN. Sa tego swiadomi ale nie potrafia inaczej. A dzisiejsze Hitlerki kaza sie kochac i szto dielat?
kawaly o polskim warcholstwie sa tego najlepszym dowodem, bowiem co jest poza horyzontem poznawczym Niemca, musi byc sprowadzone do parteru.
Oraz, prosze, zwroc uwage na totalny rozdzwiek w ww teledysku, miedzy przekazywana trescia a tonem w jakim jest wypowiadana. Bardzo sie staraja a wychodzi jak zawsze;)
Nie do końca. Dopóki jest kaszanka, a to oznaczy totalne pomięszanie z wymieszaniem w umysłach niemcuf, to jest OK. Ale w momencie gdy zaczną cokolwiek wyznawać wszyscy razem (jakość wyznania nie jest tu większym czynnikiem) to my mamy problem. To jest stara prawda dyplomatyczno-wojenna: Gdy twoi rywale się różnią miedzy sobą to jedz, pij i spij spokojnie, gdy zaczynaja mówic jednym głosem buduj fortyfikacje.
przemk0 napisal(a): Przejrzyjcie pozostałe nagrania na tym kanale, już kiedyś coś od nich zrobiło furrorę. Tutaj jest ocieplanie wizerunku Hitlera [...] a tutaj - obozów koncentracyjnych.
Jeszcze ocieplać krematoria? Niemieckie poczucie humera rulez.
balbina napisal(a):Oraz, prosze, zwroc uwage na totalny rozdzwiek w ww teledysku, miedzy przekazywana trescia a tonem w jakim jest wypowiadana. Bardzo sie staraja a wychodzi jak zawsze;)
Też to zauważałem. Jak Niemcom kazali być spontanicznymi, to stali się tacy na komendę. Są też indywidualistami w równym szeregu i śmiertelnie poważnymi żartownisiami. Jawohl!
los napisal(a): Ossohozi? Muzułmanów to w SS kilkadziesiąt tysięcy służyło, to prostu pamiętają i wyrażają dźwięczność. Bośniacy, Azerowie, ludy Kaukazu, Albańczycy, Arabowie też. A walkę z Żydami w Palestynie też należy docenić.
Łączę się z tut. Towarzystwem w śmiechach-chiechach. Zastanawia mię tylko, co się stanie się, gdy waaadzę w Rajchu obejmie Demokratyczna Partia Dobrobytu czy inne Bractwo Muzułmańskie. W ów czas cała potęga gospodarna, politykierska i militarna wpadnie w ręce naszych opalonych braci - I CO W TEDY?
Obejrzałem klip wątkotwórczy y dalej popieram swoją refluksję z roku 2010: Niemcom odcięto tylko jedno jajo. Prawe. -----> http://rebelya.pl/forum/watek/12783/
Poziom agresji i żądzy unicztożenia inaczej myślących jest dla zdrowo myślącego Polaka nie do ogarnięcia.
I jeszcze jeden aforyzm się mi skojarzył z tym klipem: Na wieść o wkroczeniu wojsk rosyjskich, ochotnicze oddziały hipsterskiej samoobrony zobowiązały się do zwiększenia ilości zebranych psich kup o 40%!
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Łączę się z tut. Towarzystwem w śmiechach-chiechach. Zastanawia mię tylko, co się stanie się, gdy waaadzę w Rajchu obejmie Demokratyczna Partia Dobrobytu czy inne Bractwo Muzułmańskie. W ów czas cała potęga gospodarna, politykierska i militarna wpadnie w ręce naszych opalonych braci - I CO W TEDY?
Już raz Semitom się wydawało, że mieli władzę w Niemczech.
Ciekawe1! Przy okazji dowiedziałem się, że popularność piwa Tsingtao w Niemczech daje się wytłumaczyć faktem, że to ich była kolonia - bo przecie nie smakiem.
Już raz im się wydawało w 1945 r. I spieprzyli wówczas okazję zaorać tę nieludzką ziemię i obsiać burakiem pastewnym koncertowo, co podpowiadał im niejaki Morgenthau...
los napisal(a):
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Łączę się z tut. Towarzystwem w śmiechach-chiechach. Zastanawia mię tylko, co się stanie się, gdy waaadzę w Rajchu obejmie Demokratyczna Partia Dobrobytu czy inne Bractwo Muzułmańskie. W ów czas cała potęga gospodarna, politykierska i militarna wpadnie w ręce naszych opalonych braci - I CO W TEDY?
Już raz Semitom się wydawało, że mieli władzę w Niemczech.
Komentarz
: )))))
Tak, jest pani premier.
Wtedy to była w tem jakaś spójność, pogiete to było i pokręcone ale spójne. Co więcej stawiało ich Uber alles.
A teraz? ....powiem tak: Im więcey niemców chce popełnić samozagładę tym lepiey dla nas. Wtedy wyznawcy Aldiego też myśleli o zagładzie....jeno naszej.
a tutaj - obozów koncentracyjnych. Niemcy, po prostu.
Sa tego swiadomi ale nie potrafia inaczej. A dzisiejsze Hitlerki kaza sie kochac i szto dielat?
Ein Volk, ein Reich, ein Fuhrer
Zwykla piosenka w odpowiedniej oprawie moze byc straszna: (ale i troche smieszna)
Polecam dobrze obejrzec to z kilka razy:
Jesli sie chce.
EDIT: z jakiegos powodu, niektorych filmow nie da sie osadzac. Zgaduje, ze znam ten powod.
O prosze, to dziala
Zastanawia mię tylko, co się stanie się, gdy waaadzę w Rajchu obejmie Demokratyczna Partia Dobrobytu czy inne Bractwo Muzułmańskie. W ów czas cała potęga gospodarna, politykierska i militarna wpadnie w ręce naszych opalonych braci - I CO W TEDY?
Poziom agresji i żądzy unicztożenia inaczej myślących jest dla zdrowo myślącego Polaka nie do ogarnięcia.
I jeszcze jeden aforyzm się mi skojarzył z tym klipem: Na wieść o wkroczeniu wojsk rosyjskich, ochotnicze oddziały hipsterskiej samoobrony zobowiązały się do zwiększenia ilości zebranych psich kup o 40%!
oni sa przekonani o swojej przewodniej roli