KAnia napisal(a): Wg prawa kościelnego każdy, kto chce fotografować/filmować w kościele podczas liturgii, musi mieć ukończony specjalny kurs kościelny i zaświadczenie od biskupa.
Nie musi. (- chyba, to raczej wewnętrzne rozporządzenia kurii) Ja nie posiadam, nigdy się nie starałem a "pstrykam" w kościołach (śluby, chrzty, I komunie).
Ależ nie, on jest profesjonalista i juz niejedno widział i przeżył. Miał TAKI POMYSŁ na zakończenie "rozmowy". Nie poszła po jego myśli (planie), okazało się że stoi po tej samej stronie co pan Sowa (katolicki kapłan), a miał moderować "kłótnię" pomiędzy stronami (gośćmi)! Tak to widzę i słyszę.
Ze certyfikowana idiotka? Bezprzecznie. Ale ta certyfikowana idotka ma przekaz z merdiach i powszechna ludożerka jej mondrość łyka. I co więcej nie ma zamiaru łyknąć opinii z naszej strony.
Wiem, wiem....wyznawanie skuteczności to wielobłąd. Ale Żal.pl az mi rzyć sciska.
tak w 80 % idiotka*. Tylko te 80 % to z całego mózgu czy też ze wszystkich neuronów? ) *20 procentów zostawmy na możliwość napisania takiego artykułu (możliwośc doboru słów i układania je wlogiczne zdania
fatuswombatus napisal(a): I tu pada pytanie: Za co wyleciała?
Za poglądy? czy Za to że nie słuchała Morozowskiego?
Hmmmmmm? Sam nie wiem.....
Ja uważamRZE za to:
romeck napisal rano o 7:49: Morozowski dupa! Nie dał sobie rady!
Ależ nie, on jest profesjonalista i juz niejedno widział i przeżył. Miał TAKI POMYSŁ na zakończenie "rozmowy". Nie poszła po jego myśli (planie), okazało się że stoi po tej samej stronie co pan Sowa (katolicki kapłan), a miał moderować "kłótnię" pomiędzy stronami (gośćmi)! Tak to widzę i słyszę.
Komentarz
http://monsieurb.neon24.pl/post/16359,specbankier-kostrzewa
Też mam taką i ma ona długą rączkę. Ale od pewnego czasu używam jednorazowych.
Ależ nie, on jest profesjonalista i juz niejedno widział i przeżył.
Miał TAKI POMYSŁ na zakończenie "rozmowy". Nie poszła po jego myśli (planie), okazało się że stoi po tej samej stronie co pan Sowa (katolicki kapłan), a miał moderować "kłótnię" pomiędzy stronami (gośćmi)!
Tak to widzę i słyszę.
Czy komentarz w rodzaju "OJCKP!" dawał chociaż 0,5 pkt czy też trzeba było wyjaśniać rzeczy oczywiste?
Ze certyfikowana idiotka? Bezprzecznie. Ale ta certyfikowana idotka ma przekaz z merdiach i powszechna ludożerka jej mondrość łyka. I co więcej nie ma zamiaru łyknąć opinii z naszej strony.
Wiem, wiem....wyznawanie skuteczności to wielobłąd. Ale Żal.pl az mi rzyć sciska.
)
*20 procentów zostawmy na możliwość napisania takiego artykułu (możliwośc doboru słów i układania je wlogiczne zdania
Za poglądy?
czy
Za to że nie słuchała Morozowskiego?
Hmmmmmm? Sam nie wiem.....