Skip to content

Prowokacja Gazety Wyborczej w kościele Św. Anny w Warszawie

2»

Komentarz

• edytowano April 2016
    KAnia napisal(a):
    Wg prawa kościelnego każdy, kto chce fotografować/filmować w kościele podczas liturgii, musi mieć ukończony specjalny kurs kościelny i zaświadczenie od biskupa.
    Nie musi. (- chyba, to raczej wewnętrzne rozporządzenia kurii) Ja nie posiadam, nigdy się nie starałem a "pstrykam" w kościołach (śluby, chrzty, I komunie).

• Coraz ciekawiej6. Awanturnica z kościoła jest życiową partnerką Ygi Kostrzewy- siostry bankiera Wojciecha Kostrzewy.image
  • edytowano April 2016
    Mania napisal(a):
    Coraz ciekawiej6. Awanturnica z kościoła jest życiową partnerką Ygi Kostrzewy- siostry bankiera Wojciecha Kostrzewy.image
    No to dla porządeczku, żeby wszystkie wątki zapętlały się w jednym miejscu - nawet te z TK w tomacie.
    http://monsieurb.neon24.pl/post/16359,specbankier-kostrzewa
  • Nawet Morozowski z nią nie wytrzymał

• Nie włożyła raz i drugi hełmu i słoneczko mózg przypaliło.
  • Po mojemu to za głęboko tę miotełkę do kurzu wcisnęli.

Też mam taką i ma ona długą rączkę. Ale od pewnego czasu używam jednorazowych.
  • A po mojemu to przechylił się osobnikowi dekielek i za mocno ucisnął głowiznę
  • Morozowski dupa! Nie dał sobie rady!

Ależ nie, on jest profesjonalista i juz niejedno widział i przeżył.
    Miał TAKI POMYSŁ na zakończenie "rozmowy". Nie poszła po jego myśli (planie), okazało się że stoi po tej samej stronie co pan Sowa (katolicki kapłan), a miał moderować "kłótnię" pomiędzy stronami (gośćmi)!
    Tak to widzę i słyszę. :/
  • @polmisek
    Czy komentarz w rodzaju "OJCKP!" dawał chociaż 0,5 pkt czy też trzeba było wyjaśniać rzeczy oczywiste?

• No i co się koleżeństwo cieszy?

Ze certyfikowana idiotka? Bezprzecznie. Ale ta certyfikowana idotka ma przekaz z merdiach i powszechna ludożerka jej mondrość łyka. I co więcej nie ma zamiaru łyknąć opinii z naszej strony.

Wiem, wiem....wyznawanie skuteczności to wielobłąd. Ale Żal.pl az mi rzyć sciska.
  • fatuswombatus napisal(a):
    ...certyfikowana idiotka?
    tak w 80 % idiotka*. Tylko te 80 % to z całego mózgu czy też ze wszystkich neuronów?
    :))
    *20 procentów zostawmy na możliwość napisania takiego artykułu (możliwośc doboru słów i układania je wlogiczne zdania

• Chyba jednak 8-X
  • polmisiek napisal(a):
    image
    Legendarny tekst, pojawił się na stronie Wybroczej chyba już ponad 10 lat temu i jak sprawdzałem z rok temu to nadal tam wisiał, teraz nie widzę.
  • RobertoHongo na Rebelya:
    Być feminazistką i wylecieć z TVN...To jest dopiero talent.
  • I tu pada pytanie: Za co wyleciała?

Za poglądy?
    czy
    Za to że nie słuchała Morozowskiego?

Hmmmmmm? Sam nie wiem.....
  • fatuswombatus napisal(a):
    I tu pada pytanie: Za co wyleciała?

Za poglądy?
    czy
    Za to że nie słuchała Morozowskiego?

Hmmmmmm? Sam nie wiem.....
    Ja uważamRZE za to:
    romeck napisal rano o 7:49:
    Morozowski dupa! Nie dał sobie rady!

Ależ nie, on jest profesjonalista i juz niejedno widział i przeżył.
    Miał TAKI POMYSŁ na zakończenie "rozmowy". Nie poszła po jego myśli (planie), okazało się że stoi po tej samej stronie co pan Sowa (katolicki kapłan), a miał moderować "kłótnię" pomiędzy stronami (gośćmi)!
    Tak to widzę i słyszę. :/
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.