Przy bufecie
Hania zaprosiła Timmermansa na marsz KODu.
Podobuje się nam?
Podobuje się nam?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Podobuje mi się że hej. *urwy i złodzieje razem! I jak tu mówić że nie ma demokracji?
Peem tak, ostatnie 5 miesięcy otworzyły mi oczy, nie zdawałem sobie sprawy z roli Niemiec w naszym politycznym i gospodarczym życiu. Chodzi mi głównie o skalę. Skurwysyny, II wś toczy się dalej, tylko fronty inne. A jeżeli tak jest, to jak najszybciej należy powiesić licznych polskojęzycznych kolaborantów. Bez tego marnie naszą przyszłą historię widzę.
Co do merituma to testują reakcję PiS, która jest nader miękka.
Niech i tak będzie. Są dwa typy ludzi - wojownicy i reszta. Dla wojowników wszystko, każde zdarzenie, okoliczności są szansą, wyzwaniem, dla reszty niebywałym szczęściem, albo dopustem bożym.
Chłopie, co ty kierwa jesz? Zmień dietę, bo ta ci ewidentnie szkodzi...
Tu bez związku, ale miła wieść z rana - wczoraj z posadki szefa lotniska Balice wyleciał platfus Pamuła.
I mam zagwozdkę.... )
A tak w ogóle, to obserwuję, że z chamokomuną idzie się w ograniczonym zakresie dla dobra Polski dogadać. Vide Młynarz.
Natomiast żydokomuna z przyległościami stoi na nieprzejednanych pozycjach antypolskich.
Pewnie wreszcie zorientował się, że zaproszenie od prezydenta Warszawy nie znaczy wcale zaproszenia od Prezydenta Polski.
Bo prawdę mówiąc, Warszawa powinna mieć wójta. W UE nie robiłaby zamieszania.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Zachowali się jak pętaki z tym nagłym zaproszeniem, myśleli że zmieni swoje plany, rzuci wszystko, aby ich ratować.
I jak pętaki zostali potraktowani.
Janusz Wojciechowski został wybrany na członka ETO.
<:-P
*
Ciekawe1, czy nasza epoka pozostawi po sobie takie pieśni.
Potwierdzam.
Wszelako, ona melodia, godną jest a wspaniałą.
Wogle, trudno sobie wyobrazić kawałek znanego poety Słowackiego bez melodii kompozytora Andrzeja Kurylewicza.