/admin romeck: skasowałem post @ethanol, bo to 1. reklama z sieci jakiejś piramidy, a nie o Hołowni, a 2. - nie ten wątek!, również @adamstan, który napisał, że to fejk //
Lek na kowicha 839 wizyty 63 komentarze Ostatnie od uhrr 11:32Hydepark prassówki & graffiki romecka 745 wizyty 31 komentarze 19 nowy Ostatnie od romeck 09:57Hydepark
Emeryturko maleńka, żegnaj 83 wizyty 7 komentarze 7 nowy Ostatnie od Mordechlaj_Mashke 15:42Forum ogólne Ulubiony Astra od Zenka 1 wizyta 6 komentarze nowy Ostatnie od Zima 15:39Hydepark
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
o 8.20 pojawiłą się info na exC o uzgodnieniach z turcją nt niezabierania na pokład obywateli Jemenu Iraku Etiopii w lotach do Białej Rusi. ogłosiła to Kancelaria Prezydenta, a nie MSZ o 9.39 już była info, ze to min Rau wynegocjował z kolegą z Ankary
christoph napisal(a): o 8.20 pojawiłą się info na exC o uzgodnieniach z turcją nt niezabierania na pokład obywateli Jemenu Iraku Etiopii w lotach do Białej Rusi. ogłosiła to Kancelaria Prezydenta, a nie MSZ o 9.39 już była info, ze to min Rau wynegocjował z kolegą z Ankary
Komentarz
skasowałem post @ethanol, bo to 1. reklama z sieci jakiejś piramidy, a nie o Hołowni, a 2. - nie ten wątek!, również @adamstan, który napisał, że to fejk
//
👣
🐾
🐾
839 wizyty 63 komentarze Ostatnie od uhrr 11:32Hydepark
prassówki & graffiki romecka
745 wizyty 31 komentarze 19 nowy Ostatnie od romeck 09:57Hydepark
2. siedem setek wejść!? idę coś zeskanować smartfonem...
👣
🐾
🐾
Emeryturko maleńka, żegnaj
83 wizyty 7 komentarze 7 nowy Ostatnie od Mordechlaj_Mashke 15:42Forum ogólne
Ulubiony
Astra od Zenka
1 wizyta 6 komentarze nowy Ostatnie od Zima 15:39Hydepark
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Tzw przypadki
Setka Rozuma
Dobra wiadomosc z rana
Zasłyszane na ulicy
Czerwone wuje odcinają prawy internet od finansowania
czy byli tacy dobrzy w PRL czy tylko się chwalą?
Zmarnowali nam biografię.
Czy PO jeszcze istnieje?
lody po Krakowsku
Dlaczego Kaczor ma rację i należy wyrzucić Ziobrę z Rządu
Chleb domowy
Polska inteligencja w takim sensie, jaki kiedyś przyjęto, już nie istnieje
Pochwała Wielkiego Stalina
*
Psychiatryk
Amerykanie w Polsce
nielegalna emigracja do i przez Polskę
Ziemniak jest po tamtej stronie
A moje dziecko powiedziało...
Dla poprawy nastroju
Boga nie ma
o 9.39 już była info, ze to min Rau wynegocjował z kolegą z Ankary
Boga nie ma.
Red. Ziemniakiewicz interesująco bluźni Rzplitej
Podział Mazowsza