Skip to content

ZNP ogłasza gotowość do manifestowania

2»

Komentarz

• Znalezione w sieci (niesprawdzone):
    W marcu 1999r. działacze ZNP okupowali budynek MEN
    Wiecie przeciw czemu protestowali?
    Otóż m.in. przeciw.... wprowadzeniu gimnazjów
  • Zgadza się Pani Mario. Pracowałem już wówczas w szkolnictwie, a dokładnie w wygaszanej wtedy decyzją ministra Handke z rządu AWS-UW szkole podstawowej i dobrze pamiętam, że tak właśnie było. A więc ZNP zawsze przeciw reformatorom (i przeciwko reformatołkom również, patrz: mój wpis o protestach przeciwko rządowi PO z wiosny ubiegłego roku)
  • nie zmieniajmy nic bo uczyciele bojo sie zmian. zeby bylo tak jak jest!
  • Pan Broniarz nie ma nic wspólnego z KODem
    image
  • "Przez wiele lat ZNP domagało się likwidacji gimnazjów, więc ukłony w stronę ZNP, właśnie to robię”.
    http://www.fronda.pl/a/minister-zalewska-likwidacji-gimnazjow-chcial-znp,79777.html
    ;)
  • edytowano October 2016
    Zalewska jest butna, złośliwa i arogancka. Za nic ma nauczycieli. Temat likwidacji gimnazjów pojawiał się na początku ich istnienia, później nie kojarzę. Nie jestem za ZNP, bo widzę go z KOD-em, ale ta arogancka baba mocno mi działa na uzębienie.
    Dodam jeszcze, że nie bardzo wierzę w jakiekolwiek konsultacje. Pani minister ciągle powtarza: "znajomi mi rodzice mówią..., znajomi mi nauczyciele...". Odbieram to jako dyskusje w plotkarskich kręgach. Nikt ze "znajomych mi nauczycieli i rodziców" nie słyszał o żadnych konsultacjach.
  • Z wczorajszej demonstracji ZNP...
    Tak więc ten tego...
    image
  • I jeszcze ten sądaż. Z "obiektywnego" meRdium, warto zauważyć...
    image
  • Prawdziwa rewolucja w edukacji jest zarezerwowana na 2017. Powiem tyle. Gimnazja to będzie pikuś.
  • fatuswombatus napisal(a):
    Prawdziwa rewolucja w edukacji jest zarezerwowana na 2017. Powiem tyle. Gimnazja to będzie pikuś.
    Myślę że za duże kolega wiąże nadzieje z odtajnieniem zbioru zastrzeżonego IPN, profesury uniwersyteckiej to nie ruszy.
  • przemk0 napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):
    Prawdziwa rewolucja w edukacji jest zarezerwowana na 2017. Powiem tyle. Gimnazja to będzie pikuś.
    Myślę że za duże kolega wiąże nadzieje z odtajnieniem zbioru zastrzeżonego IPN, profesury uniwersyteckiej to nie ruszy.
    A dlaczego nie ? Ja tam sądzę że ruszy. Tak sądzę na podstawie tego co pamiętam z moich czasów uczelnianych, a były to lata 80-te. Doktoranci i doktorzy z tamtych czasów to obecna profesura. Trochę habilitowanych tez jeszcze nie na emeryturze tylko dowodzą katedrami i instytutami oraz dziekanią i rektorzą.
  • Cyrylica napisal(a):
    Zalewska jest butna, złośliwa i arogancka. Za nic ma nauczycieli. Temat likwidacji gimnazjów pojawiał się na początku ich istnienia, później nie kojarzę. Nie jestem za ZNP, bo widzę go z KOD-em, ale ta arogancka baba mocno mi działa na uzębienie.
    Dodam jeszcze, że nie bardzo wierzę w jakiekolwiek konsultacje. Pani minister ciągle powtarza: "znajomi mi rodzice mówią..., znajomi mi nauczyciele...". Odbieram to jako dyskusje w plotkarskich kręgach. Nikt ze "znajomych mi nauczycieli i rodziców" nie słyszał o żadnych konsultacjach.
    Też nie brałem udziału w żadnych konsultacjach, ale za likwidacją gimnazjów jestem od chwili ich powstania, z roku na rok coraz bardziej.
  • przemk0 napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):
    Absolutnie nic z IPN powiązanego. Będzie rewolucja i złogi profesorskie w większości poprą ją...się tak wydaje na ten czas.
  • Maszerujo dzisiaj razem przeciw CETA i TTIP Qqizowcy, Razemowcy, związkowcy rolniczy, anarchiści
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.