Od niedzieli będę miał najświeższe info
z samego centrum wydarzeń politycznych.
Wiefiurki już dogadane i będą ćwierkać.
Zapłata czeka:
Wiefiurki już dogadane i będą ćwierkać.
Zapłata czeka:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Metody wyciągania informacji posiadam.
Za jakość info nie odpowiadam. Nie winić mnie tylko wiefiurki
Dziś co prawda bez łapOOwki było ale info jest. Mało co a od PiS odpadłoby naście posłów. Zgadnijcie kto, dlaczego i co mają z tym wspólnego weekendowe protesty. Info od dużego rudego wiefiura z samej dziupli.
Liczba przebierających nogami: sztuk naście
Powód: coś z tym mają weekendowe protesty. taki katalizator...może :P
Cza poczekać na pogodę dla wiefiurek.
Sorry, taki mamy klimat
Mania wykrakała:
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Na razie powiem tak:
Info nie potwierdzone ale jako takie bardzo ważne. Od 2 połowy przyszłego roku będzie prawdziwa rewolucja w oświacie. Gimazja to pikuś. Jeśłi rząd dotrwa do tego czasu to bedzie miał poparcie nawet ze strony najbardziej postępowych z postępowych oświatowców. Środa albo popełni seppuku albo pochwali rząd i nigdy więcej nie napisze do gufawybiurczego.
Jak koleżanka chce potwierdzone wiadomości to trza GAZ WYB kupić. Tam info z pierwszej ręki od Adasia 100% koszerne. Bez urazy ;P
Pierwsze primo:
Wszystko nie powiedzą bo nie wolno im i się boją, a często same wszystkiego nie wiedzą na 100%
Drugie primo:
Nawet jak mi powiedzą to ja koleżeństwu wszystkiego nie powiem bo wujek Google ma to do siebie że znaleźć w nim wszystko można. A wtedy wiefiurki mogą mieć uraz do mnie i moich orzeszkOOF.
Trzecie primo:
Co za fun by koleżeństwo miało gdyby wprzOOdy wszystko wiedziało, Hę?
Edit - z sąsiedniego wontka wnioskuję, że zapowiadana dobroć szykuje się raczey w szkolnictwie wyższym, czili podpadającym pod resort nauki a nie edukacji.
I niestety obawiam się, że jest to dość powszechne podejście w środowisku, o które (wg mojego domysłu) koledze się rozchodzi,,,,,