Jestem wstrząśnięty i zmieszany
Wchodzę ci jak alledrogo szukam szukam i nic. Idę ci ja na aliexpressowo i tez nic. Znaczy się sa jakieś niedobitki oznaczone "dla seniora" albo jakieś potwory przeciwpancerne z certifikatem działającego połączenia po armagedonie i apokalipsie razem wzietymi. Lecz nic a nic w sensie zwyczajnego telefona (nowego) co to by nie przewyższał mnię swoją 'smartfonością" tylko po prostu dzwonił wysłał sms strzelił focię i można było radia oraz muzy posłuchać. Wszystko smartfony psia kostka........
A paluchy grube i nieporadne sie po ekranie slizgają. Kupiłem w zeszłym roku 5" działa jak trza ale ledwo do kieszeni wchodzi a jak w tramwaju spocznę to w żebra mi się wbija. Jak kupie mniejszy to paluchy nie dadza rady A na fonie guziki były i dawały radę......
Dziadzieję i zdaje mi się ze niedługo zostanę smartfonowo wykluczonym ............
A paluchy grube i nieporadne sie po ekranie slizgają. Kupiłem w zeszłym roku 5" działa jak trza ale ledwo do kieszeni wchodzi a jak w tramwaju spocznę to w żebra mi się wbija. Jak kupie mniejszy to paluchy nie dadza rady A na fonie guziki były i dawały radę......
Dziadzieję i zdaje mi się ze niedługo zostanę smartfonowo wykluczonym ............
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Byle nie jakieś monstrum pancerne....
Linka teraz nie podam, bo nie umiem go skopiować przy pisaniu z tableta. Ale wystarczy w alledrogo wpisać "Samsung solid" i wyświetla się sporo ofert w tym nówki.
Ja używam w terenie czwarty rok .
http://allegro.pl/huawei-g6-ascend-249463
Gdyby szwagierka nie utopiła go w klozecie, działałby do dziś.
Ja chcem cos małego zgrabnego i pamięcią i dobrą kamerą (ale bez przesadyzmu cenowego)
Wiem chcem zbyt wiele....:(
O ile się za bardzo nie zamoczy, bo wtedy kaplica. Bateria niewymienna.
dej zdjęcie, podaj cenę, dogadamy sie...
mogiemy przez priv jak nie chcesz publicznie mnie oskubać...
trzeba tu zrobić, tzn na ExC, dział p.t." sprzedam, kupie, oddam"....no nie?
I to jest linia której będę się trzymał jak rzep psiego zadka.
http://allegro.pl/nowa-nieuzywana-nokia-3510i-z-idei-gwarancja-i6566267701.html
Dziadkofon że jak ta lala..........