Skip to content

Spółdzielnia zapomogowa HG-W. - ujawnia antyleft na twitterze

2

Komentarz

• No nie. A ktoś zbiera na adwokata?
  • i ochronę...

bo mafia się nie certoli
  • edytowano October 2016
    Podajcie konto jak będzie.

PS: Czekam na informacje jak też MiaSto Kamienic sobie poczynało w cieniu mistrzów ze stolicy.Sam niestety nie mam żadnego dostępu do źródeł. W czasach rozkwitu prezydentury naszej tutejszej Hanki przebywałem głównie w Mordorze.
  • No i jak mieli nie walczyć o demonkrację?

KOD = Komitet Obrony Dotacji
  • na @antyleft na TT widzę coś takiego:

Tweety z tego konta są chronione.

Tylko zatwierdzeni obserwujący mają dostęp do Tweetów i profilu @antyleft_. Kliknij „Obserwuj”, aby wysłać prośbę o zatwierdzenie.
  • dyzio napisal(a):
    Straszą go prawnikami
    kim jest Dżon Bingham junior?
    image
  • Około doby temu - 2016-10-15 godz. ~pierwsza
    stwierdziłem: antyleft niedostępny.
    Użyłem kopii góglowej – były tylko tłity nowsze i nieliczne, nie TE (TAMTE).
    ale był m.in. taki tłit:
    <<antyleft_ ‏@antyleft_ 1d1 day ago
    Współczuję autorowi. Musiał przegrzebać się przez te wszystkie tweety i walczyć z moimi skrótami myślowymi. Szacun. >>
    i link
    http://niezalezna.pl/88054-dotacje-z-publicznej-kasy-na-liscie-corka-komorowskiego-agora-sa-wujec?page=2

i to jest TO
  • Swojo szoso - czy jest jakieś państwo z własnym systemem prawnym między Bugiem a Odrą, by groźby wobec antylefta potraktować odpowiednio? Just curious.
  • na liscie Kataryna ale cioty Jadzi brak. no chyba, ze nalezaloby szukac pod haslem "uniwersytety".
  • A na twiterku panowie z dorzecza tematu nie widzą, o wielu rzeczach piszą. A jak ktoś coś zapyta, to Wojtuś z bani banuje. Naprawdę to wszystko zaczyna przerastać ludzkie pokłady wyrozumiałości. Do Rzeczy jest spętane koteryjnymi więzami, gdzie swoich trzeba kryć, a pokłady pychy doprowadzą wkrótce do erupcji równej sile rażenia bomby nuklearnej.
    Sakiewicz z kolei zaczyna ze Smoleńska robić biznes, gdzie skąpo dawkowane info-wrzutki raczej zaciemniają, a nie rozjaśniają sprawę.
    Nie wiem jak wy, ale ja przestałem kupować jakiekolwiek nasze tygodniki. One i tak bez czytelników przez te trzy kolejne lata dadzą sobie radę. Potem zobaczymy.
  • Jakie koteryjne więzy? Też pewnie którędyś cosik wpada.

Nasz to jest dwumiesięcznik Polonia Christiana. I Zawsze Wierni. Co ponad, to od złego pochodzi ;)
  • Państwo redaktorstwo najwyraźniej przespało ten dziejowy moment, od którego - głównie z powodu technologii - ich publiczne/zawodowe statuje są w zasadzie zbędne i nieproduktywne, tzn. potrzebne ich ego-m i ew. kolegom.
    Gdyby odciąć im jeszcze dostęp do treści forumków - bez plagiatów niektórzy przeżyliby dramat.

• qiz napisal(a):
    Nasz to jest dwumiesięcznik Polonia Christiana. I Zawsze Wierni.
    Ekhem, nasz to znaczy czyj? ;-)
  • natenczas napisal(a):
    Gdyby odciąć im jeszcze dostęp do treści forumków - bez plagiatów niektórzy przeżyliby dramat.
    Co wiele razy zadziwiało - temat pojawiał się najpierw w mediach społecznościowych (wliczam wstecznie fora).
    Z drugiej strony - jak kiedys szukano tematu:? Przez "uszy społecznościowe" - ktoś od kogś przez innegoś coś słyszał.

• Brzost napisal(a):
    qiz napisal(a):
    Nasz to jest dwumiesięcznik Polonia Christiana. I Zawsze Wierni.
    Ekhem, nasz to znaczy czyj? ;-)
    Staszek2 napisal(a):
    Nie wiem jak wy, ale ja przestałem kupować jakiekolwiek nasze tygodniki. One i tak bez czytelników przez te trzy kolejne lata dadzą sobie radę. Potem zobaczymy.
  • qiz napisal(a):
    Jakie koteryjne więzy? Też pewnie którędyś cosik wpada.

Nasz to jest dwumiesięcznik Polonia Christiana. I Zawsze Wierni. Co ponad, to od złego pochodzi ;)
    Koterie są. Do dziś sławne zdjęcie Cezarego, Dominiki, Papki Porozowa mi się śni. A obrona kataryny przez RAZa parę miesięcy temu?
    Co do naszych tygodników, mam na myśli szeroko pojęty obóz okołopisowski z przybudówką kukizopodobną. One teraz mają całostronicowe reklamy spółek SP, to bez moich 6 pln-ów dadzą radę.
  • edytowano October 2016
    Jerzy Stępień - prawdziwy społecznik...

image
  • loslos
    edytowano October 2016
    7dmy napisal(a):
    GaPol ma poziom powiatowej gazetki - nie da się czytać.
    Do Rzeczy to zbiór felietonów zblazowanych gwiazd prawicowej żurnalistyki.
    wSieci - próba zrobienia w miarę klasycznego tygodnika - niestety na niskim poziomie i nudne.

Z innej beczki, jak 10 lat temu wzięło się taką Politykę do ręki, to jednak po odfiltrowaniu syfu czegoś się człowiek dowiedział o świecie, a jak ostatnio przeglądałem ten tygodnik u dentysty, to sam propagandowy nudny szlam.
    Nie dało się nawet pod znieczuleniem?
  • 7dmy napisal(a):
    wSieci - próba zrobienia w miarę klasycznego tygodnika - niestety na niskim poziomie i nudne.

Z innej beczki, jak 10 lat temu wzięło się taką Politykę do ręki, to jednak po odfiltrowaniu syfu czegoś się człowiek dowiedział o świecie, a jak ostatnio przeglądałem ten tygodnik u dentysty, to sam propagandowy nudny szlam.
    Pierwsze dwa racja. Z W sieci też się zgadzam, co do treści to panowie mają dobre zamysły, ale jednak piszą bez polotu. W sumie to nawet to ich ABC było jakieś żywsze, chociaż to był przykład samokanibalizmu.
    To i tak lepiej niż w dorzeczu, gdzie oprócz zwykłych felietonów, 'niepokorni" co dwa/trzy tygodnie piszą owe felietony rozbudowane do kilku stronic.
  • edytowano October 2016
    :-D
    image
  • 7dmy napisal(a):

Nowe Państwo, to jest miesięcznik chyba? Budyń mi przyniósł - daje radę.
  • Bym uważał z entuzjazmowaniem się panem Zaradkiewiczem.
  • nie no, pan Zaradkiewicz dobry najemnik. Dostał żołd i zabija na pierwszej linii frontu.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Bym uważał z entuzjazmowaniem się panem Zaradkiewiczem.
    My są uświadomione, ale twitterowicze - pełni zachwytu.

• Marek Dzierżak
    @dzierzakm

Fundacja Stępnia m.innymi ma w rejestrze organizacje kongresów, jako hotelarz od 30 lat powiem tak. LUDZIE, ALE NA TYM MOŻNA KASY PRZEWALIĆ!
  • Mania napisal(a):

Marek Dzierżak
    @dzierzakm

Fundacja Stępnia m.innymi ma w rejestrze organizacje kongresów, jako hotelarz od 30 lat powiem tak. LUDZIE, ALE NA TYM MOŻNA KASY PRZEWALIĆ!
    Magister Stępień wielkim społecznikiem jest. Wielkim bufonem też. Utalentowanym fundraiserem takoż.
  • @antyleft dogrzebał się firmy rodzinnej znanego publicysty:
    - wklejam tylko jako ciekawostkę, bo dopóki nie wiadomo jak częste i wielkie były przelewy - nie ma się co eksajtować.
  • Mania napisal(a):
    @antyleft dogrzebał się firmy rodzinnej znanego publicysty: https://twitter.com/socfs/status/791389210058063872
    - wklejam tylko jako ciekawostkę, bo dopóki nie wiadomo jak częste i wielkie były przelewy - nie ma się co eksajtować.
    A jakoś dziwnie jestem pawian wysokiej korelacji między woltami publicysty a terminami przelewów.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    on nie jest czasem cieplak?
  • DMC napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    on nie jest czasem cieplak?
    Na pewno ma słabość do tego środowiska.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.