To będzie gorąca noc
W sejmie, totalna opozycja okupuje mównicę, zwoływane są różne grupy pod sejm. Tow. Święcicki donosi kawę okupującym, TVN szaleje,mówiąc o "swojej informacyjnej roli dla społeczeństwa", Kukiz pieprzy 3po3 - to wszystko ma pójść w świat i po to było przygotowane.
Nie udało im się 10 i 13 XII, może uda się tej nocy?
"Opozycja" z nikim i z niczym tu, w Polsce, się nie liczy.
A towarzysz Dukaczewski i ludzie ze wsi piją dziś dobre winko.
Jak to się skończy?
Nie udało im się 10 i 13 XII, może uda się tej nocy?
"Opozycja" z nikim i z niczym tu, w Polsce, się nie liczy.
A towarzysz Dukaczewski i ludzie ze wsi piją dziś dobre winko.
Jak to się skończy?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
To samo, co od Mani.
No to jazda: PJK mowi "sprawdzam".
Zapłacimy kilkanaście mld $ za sprzęt wojskowy w USA, zatem takie wsi24 Kaczyński powinien dostać za darmo i na złotej tacy.
Za chwilę zakompleksiony Kuchciński wycofa się ze swoich pomysłów i dojdzie do najgorszej sytuacji - "jeden krok do przodu, dwa kroki w tył".
Leszek Dobrzyński
16 min ·
Trochę tu sobie żartujemy, ale żebyście mieli państwo pełną świadomość: trwa próba zamachu stanu, próba siłowego przejęcia Sejmu, zablokowania wolności decyzji Marszałka Sejmu. To przekroczyło dawno granicę głupiego protestu.
Jaki będzie rozwój wypadków ciężko przewidzieć. Może to się samo rozejdzie, albo może to być początek demokracji w Polsce. Dla mnie sprawa jest prosta, jeżeli oni rozpieprzają system dziś to my jutro. Dokładnie tak samo.
http://wpolityce.pl/polityka/319680-kaczynski-o-awanturze-w-sejmie-to-chuliganstwo-parlamentarne-nie-bedzie-ograniczenia-dostepu-dziennikarzy-do-sejmu
Wszak za Leppera to Sejmie był Wersal....
Ale zgodnie z przepowiednią Leppera chlew z Sejmu zaczął robić Palikot, a jego zdiablone dzieło kontynuuje obecnie .N i PO.
PS. Zepsuł mi się tv nie wiem co się dzieje pod Sejmem :-(
Nie znam się, ale tym głosowaniem nad budżetem niewiele ugrają, nad #wolnośćsłowa też nie (wkleję obrazek) więc została uchwała deratyzacji sb/ub-ków.
Ciekawe ilu posłó opozycji zdaje sobie z tego sprawę, oni się - dosłownie - nieźle bawią! Kamieni Kupa w Przedszkolu - ichnia nazwa Polski dostaje trzeci człon.