"Polska nie zwycięży inną bronią jak tylko modlitwą różańcową" - tak uczyli nas zarówno Sługa Boży August kardynał Hlond jak i Sługa Boży Stefan kardynał Wyszyński!
Zapraszamy 08.01 na Pokutny Marsz Różańcowy pod Sejm
11.01 Pierwsze w 2017 roku posiedzenie sejmu i w związku z planami nieprzyjaciół Boga i naszej Ojczyzny odbędzie się w tym samym czasie w Warszawie Czuwanie i modlitwa różańcowa przed Najświętszym Sakramentem
Gdyby TenTowarzysz duzo mogl, to by owego 16 grudnia by przed telewizorem relacjonujacym na kanale WSI24 wydarzenia przed Sejmem popijal koniaczek, a nie jak palant sam marzl i robil za statyste.
Przemko napisal(a): Bo mieli kwity, ale kwity powoli się kończą. A w marcu być może będzie już po większej połowie kwitów.
Bo mieli zaimplantowane wyobrażenia o sobie w naszych mózgach, ale powoli budzimy się ze snu.
A to przede wszystkim, powoli dociera do nas że trudno zabić świstkiem papieru. Nawet Bourne potrzebował grubej gazety zwiniętej w rulon żeby dać w zęby, o zabiciu nie ma mowy.
35-. Z tezą o zaoraniu zgadzam się jeśli chodzi o tzw. ogół. Komuna to musiał być straszny system. Mimo iż w czasach postalinowskich bywał zarazem śmieszny.
Co do tematu wątku: nie daley jak dziś rano miałem taką rozkminę - JarKacz Buk. Jak on znalazł tych petruf i kijoskich na opoki opozycji, kiedy on ich zaczął legendować? 3 lata temu? 2007? Zwerbował ich pewnie jak Lechu w Magdalence rozpracowywał towarzystwo :-D
Wczoraj sobie pomyślałam, że ciężko będzie PiSowi nie rządzić 8+ lat.
no coz, wczoraj odsluchalam Ronina, gdzie byl moj fan Stanislaw Janecki i on az takim optymista nie jest. aczkolwiek jest nim bardziej niz inni "nasi".
Mieszkańcy Miasteczka Wilanów za trzy lata zagłosują na Prawo i Sprawiedliwość - mówi wicepremier Mateusz Morawiecki w rozmowie z "Polska The Times". Jego zdaniem Polacy dostrzegą pozytywny wpływ reform obecnego rządu. - Będziemy długo rządzić. Przynajmniej trzy kadencje - uważa szef resortów finansów i rozwoju.
Komentarz
http://niepoprawni.pl/blog/tlmaxwell/dosc-dyktatury-kobiet
Nie żebym się chwalił czy cuś, ja tylko tak..
Bez przesady - gdyby tak było, nigdy nie wygralibyśmy żadnych wyborów, a mamy jako pierwszy rząd samodzielną większość.
Co do tematu wątku: nie daley jak dziś rano miałem taką rozkminę - JarKacz Buk. Jak on znalazł tych petruf i kijoskich na opoki opozycji, kiedy on ich zaczął legendować? 3 lata temu? 2007? Zwerbował ich pewnie jak Lechu w Magdalence rozpracowywał towarzystwo :-D
Wczoraj sobie pomyślałam, że ciężko będzie PiSowi nie rządzić 8+ lat.
no coz, wczoraj odsluchalam Ronina, gdzie byl moj fan Stanislaw Janecki i on az takim optymista nie jest. aczkolwiek jest nim bardziej niz inni "nasi".
http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/wicepremier-mateusz-morawiecki-o-rzadach-prawa-i-sprawiedliwosci,704674.html
Mieszkańcy Miasteczka Wilanów za trzy lata zagłosują na Prawo i Sprawiedliwość - mówi wicepremier Mateusz Morawiecki w rozmowie z "Polska The Times". Jego zdaniem Polacy dostrzegą pozytywny wpływ reform obecnego rządu. - Będziemy długo rządzić. Przynajmniej trzy kadencje - uważa szef resortów finansów i rozwoju.