Zazu napisal(a): A ja mam tylko jedną uwagę w tomacie. Po pilnej obserwacyi ichniego pochodu spostrzegłam, iż potężna większość owych dam jest po prostu brzydka. Mało urodziwe buzie, ostre ruchy, w oczach jakaś dziwna wściekłość powiązana z tęsknotą. Nikt ich nie chciał? To dlatego łażą i wrzeszczą?
Może być też odwrotnie. Są brzydkie bo łażą i wrzeszczą. Nasze babcie mówiły "złość piękności szkodzi" I to JEST prawda.
TecumSeh napisal(a): @fatus - przypomina mi się eksperyment Calhouna:)
No on w UE w najlepsze trwa. Tak samo w Kanadzie i chyba w Australii i Japonii. Chiny chyba go zarzuciły, a w USA nie przyjął się do końca. W Polsce rząd PiS podjął ambitna próbę zakończenia tego eksperymentu. Może nie jest za późno.
Waski napisal(a): Lombroso wiecznie żywy. Czy nie możemy powstrzymać się od oceniania ludzi po wyglądzie. Po naszej stronie też nie wszystkie panie wyglądają jak Lidia Sankowska-Grabczuk.
Ale ale ale...........................
Oprócz wyglądu nie zatraciły piękna wewnątrz. Napalone chłopaki często zerkają na gładkie lica hojnie obdarzonych dzierlatek, Ok właściwie to ciut niżej. Ale pradziwy mężczyzna patrzy w oczy bo one są oknem do duszy. I tu jest sęk pogrzebany. Kolega spojrzy w oczy i ujrzy duszę tych satanistek. Tam wyje piekło nienawiści. A teraz w oczy swej żony. Co szanowny widzi? Ja w oczach mojej narzeczonej widzę piękną duszę pragnącą miłości.
Waski napisal(a): Lombroso wiecznie żywy. Czy nie możemy powstrzymać się od oceniania ludzi po wyglądzie. Po naszej stronie też nie wszystkie panie wyglądają jak Lidia Sankowska-Grabczuk.
Ale ale ale...........................
Oprócz wyglądu nie zatraciły piękna wewnątrz. Napalone chłopaki często zerkają na gładkie lica hojnie obdarzonych dzierlatek, Ok właściwie to ciut niżej. Ale pradziwy mężczyzna patrzy w oczy bo one są oknem do duszy. I tu jest sęk pogrzebany. Kolega spojrzy w oczy i ujrzy duszę tych satanistek. Tam wyje piekło nienawiści. A teraz w oczy swej żony. Co szanowny widzi? Ja w oczach mojej narzeczonej widzę piękną duszę pragnącą miłości.
Nie mam żony, ani narzeczonej, ani dziewczyny.
Ksiądz? Jeśli tak to ja ten tego prosze księdza... ta ja już sobie odmaszerOOję
Nie znam takowego stworzenia. Rozkazuję szanownemu koledze udanie się na:
ZAPISANISOBIE.PL
i poddanie się urokom pań. Prosze tylko być ostrożnym bo jak już kolege wywęszą że kolega kawaler to będzie kolega musiał dodatkowe zamki w drzwiach i kraty na oknach wstawiać
Może być też odwrotnie. Są brzydkie bo łażą i wrzeszczą. Nasze babcie mówiły "złość piękności szkodzi" I to JEST prawda.
Tak zasadniczo może po prostu być tak, że nikt nie wygląda ładnie skandując gniewne hasła. I jakby nam zrobili fotki z jakiegoś prawilnego pochodu o bardziej negatywnym nastawieniu, przeciwko komuś to też można by znaleźć wściekłe mordy. Bo tak po rysach twarzy i ogólności nie zauważam by istniał jakiś znaczący rozdźwięk między czarnymi parasolkami i prawilnymi katoliczkami.
Komentarz
Ksiądz? Jeśli tak to ja ten tego prosze księdza... ta ja już sobie odmaszerOOję
ZAPISANISOBIE.PL
i poddanie się urokom pań. Prosze tylko być ostrożnym bo jak już kolege wywęszą że kolega kawaler to będzie kolega musiał dodatkowe zamki w drzwiach i kraty na oknach wstawiać
Odmaszerować! I rozpływać się w miodzie miłości