VOTUM nieufności (7. kwietnia 2017)
Temat grzany w internetach od kilku dni.
A ja przeglądając różne tweety, olśniony zostałem po wysłuchaniu Petruw RadiuZet (wczoraj-przedwczoraj)
że nie poprze bo kandydat jest niepoważny
(dziś Labnauer ogłosiła niezadowolenie .Nowoczesnej, że to niepoważne - wystawianie)
- a mnie olśniło:
jeśli Petru podniesie rękę "Za", to tym samym uzna w końcu kto jest Liderem Opozycji Totalnej!
Chyba że nie kapuję dalej rozróby platformerskiej.
A ja przeglądając różne tweety, olśniony zostałem po wysłuchaniu Petruw RadiuZet (wczoraj-przedwczoraj)
że nie poprze bo kandydat jest niepoważny
(dziś Labnauer ogłosiła niezadowolenie .Nowoczesnej, że to niepoważne - wystawianie)
- a mnie olśniło:
jeśli Petru podniesie rękę "Za", to tym samym uzna w końcu kto jest Liderem Opozycji Totalnej!
Chyba że nie kapuję dalej rozróby platformerskiej.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Cóż za cymbały.
Takie skróty myślowe.
I Labnauer: PO dzieli opozycję.
!!!
Tak sobie myślę, że ten ruch Schetyny to podzwonne 1:27 w Brukseli.
nie składamy wniosku o votum nieufności, do czasu dogadania się z resztą opozycji.
=
Porażka wizerunkowa? Nikt za nim nie poszedł. Ani PSL ani .N.
Modli się Jarosław Kaczyński
- spraw Panie Boże by Schetyna pozostał liderem PO, Petru liderem Nowoczesnej a Mateusz Kijowski pozostał na czele KODu. Amen.
Oglądałem (Schetynę i Kaczyńskiego), reszty słucham.
Zacznę od środka. Zaskoczył mnie Kamysz (PSL) - przyganiał Schetynie! "Nie zrobi tego lider z Wrocławia", "nie mam żalu" o to, że PO złożyła wniosek bez konsultacji z PSL.
Oraz zaproponował, by PO poparła wniosek votum który PSL złoży za trzy miesiące z ich kandydatem na premiera! Bo on również chcałby przedstawić swoją wizję Polski!!!
Genialnie.
"Startowaliście w wyborach z hasłem zmniejszenia liczby posłów o połowę. Wciąż możecie to zrealizować - po prostu wyjdźcie z sali!"
174