Skip to content

Kroi się powtórka z grudnia?

12346»

Komentarz

• Myślę, że Wielki Manitou potrafi nie tylko kury szczać prowadzać, ale także politykę robić. Tak tedy spokojnie korzystam z wywczasu.
  • Zegar tyka. Wszystkich.
  • Pem tak, ja nie widze powodó do paniki. Ale nie jest idealnie.

Jeżeli mam być szczery to jeżeli ruch Dudy jednak mnie rozczarował bo zrobił się chaos wydaje się nie potrzebny - ale ok zobaczymy nie wiem wszystkiego.

To słowa Kaczyńskiego mnie jakoś uspokoiły. Bo każdy normalny człowiek nie daruje zabójstwa kogoś bliskiego, a to jest brat, najbliższa rodzina.

PiS ma służby ma policję ma wojsko ma obronę terytorialną. Ma poparcie ludu i wiele bojowych środowisk wydaje się, że w razie większej ustawki stawioło by się. Ale to musiałby być kryzys.

Imho większość ludzi nawet jak oficjalnie będzie się wzdrygać i oburzać to z przyjemnością będzie oglądać igrzyska niszczenia ludzi układu, ubolstwa i całego tego czerwonego gówna. Można pokazywac pałowanych obrońców *demokracji* i odrazu informować czego bronią. A niegodziwości jakich się dopuszczali jest aż nadto.

I tak jeszcze przy okazji.
    Fajnie by było aby za 1-2 lata wyjść z kolejną inicjatywą obniżenia ubolom emerytu, tak o 1/3 tego co mają dostać teraz czy już dostają a za kolejny rok można zostawić tak z 400 zł na miesiąc. albo zabrać wszystko.
  • filystyn napisal(a): Bo każdy normalny człowiek nie daruje zabójstwa kogoś bliskiego, a to jest brat, najbliższa rodzina.
    Myślisz?

Siedem lat czekam na pikey reaction.
  • edytowano July 2017
    los napisal(a):
    Ciąg dalszy wszystko wyjaśni ale na dziś nie wydaje mi się, by pan prezydent tak zwyczajnie przeszedł na drugą stronę. Po prostu - wzięła go ambicja i chciał pokazać kim jest. Obawiam się, że pokazał.
    Jak nie jak tak? z ksiazetami sie przeciez spotykal!
    Czy pan prezydent Duda jakos chociaz uzasadnil swoje zastrzezenia do ustawy?
  • Jeżeli Pan Prezydent nie podpisze, to zapewne z powołaniem się na sprzeczność art. 12 i 18.
    Rzeczywiste kontrowersje legalistów budzi jednak przeniesienie wszystkich sędziów SN w stan spoczynku i kompetencje ministra sprawiedliwości w zakresie obsady SN.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.