Brzost napisal(a): Ponadto podobnież Pepsi wspiera finansowo aborcję, pedalstwo i inne dziadostwo, a Coca Cola nie. Przynajmniej tak kiedyś było.
Głównymi sponsorami Dni Młodzieży w Denver była Coca Cola i McDonalds. Czy obecnie "trzymają linię" - nie wiem. Wiem, że KFC wspiera Planet Parenthood.
Absolutnie nie ! Pepsi jest słodka i mdła. Coca ma lekko kwaskowy posmak. Tez ja przesładzają ale można dodać wody i cytryny i jest lepiej. Na Pepsi to nie pomaga.
Rafał napisal(a): Absolutnie nie ! Pepsi jest słodka i mdła. Coca ma lekko kwaskowy posmak. Tez ja przesładzają ale można dodać wody i cytryny i jest lepiej. Na Pepsi to nie pomaga.
Paczpan, a ja akurat zapamiętałem je dokładnie odwrotnie, poważnie! Tzn Cola wydawała mi się właśnie za słodka a Pepsi miała jakiś taki posmak przełamujący to.
Coca cola jest b.dobra na dolegliwości żołądkowe Kiedyś, po kilku wizytach u lekarzy i braku efektu leczniczego, podalismy małemu, wtedy dwuletniemu Kamilowi, c.c. i jak ręką odjął...chyba ze to byl zbieg okoliczności
Do chłopków w sensie mężczyzn czy do chłopków w sensie nie-szlachty?
W sensie mężczyzn, oczywiście. Kobitka wygląda z yerbą dziwnie, a yerba z filiżanki, to nie to. Podobnie dziwnie, jak kobitka z fajką. Nie wiem czemu, ale jakoś tak czuję.
No ale yerba a fajka to naprawdę dwie różne sprawy. O ile imho papieros czy fajka kobiecie nie pasuje w ogóle to yerba pasuje jak najbardziej. W ogóle.. naprawdę nigdy nie widziałem podobieństw między bombillą a papierosem, no ale zgoda, przy twórczej wyobraźni można takie znaleźć:)
To nie był zbieg okoliczności, ale napój powinien być odgazowany. Cola i Pepsi chyba też zawierają trochę kwasu fosforowego, on po prostu pomaga przetrawić to co zalega na żołądku. Prócz tego kwasu w napojach gazowanych jest tez kwas węglowy biorący się z rozpuszczania CO2 w wodzie. Odgazować trzeba żeby bąbelki nie rozdymały i tak już wzdętego żołądka.
No ale yerba a fajka to naprawdę dwie różne sprawy. O ile imho papieros czy fajka kobiecie nie pasuje w ogóle to yerba pasuje jak najbardziej. W ogóle.. naprawdę nigdy nie widziałem podobieństw między bombillą a papierosem, no ale zgoda, przy twórczej wyobraźni można takie znaleźć:)
Papieros pasuje, jak najbardziej. Zwłaszcza gdy się jest Alexis z Dynastii czy Audrey z fotki. Ale fajka kapitańska już nie .
A po co doszukujesz się podobieństw?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
marniok napisal(a): Coca cola jest b.dobra na dolegliwości żołądkowe Kiedyś, po kilku wizytach u lekarzy i braku efektu leczniczego, podalismy małemu, wtedy dwuletniemu Kamilowi, c.c. i jak ręką odjął...chyba ze to byl zbieg okoliczności
Potwierdzam. Z zastrzeżeniem, że w zasadzie dowolna cola. Wypróbowane wielokrotnie podczas egzotycznych wyjazdów, których miałem bez liku w poprzedniej firmie.
Papieros pasuje, jak najbardziej. Zwłaszcza gdy się jest Alexis z Dynastii czy Audrey z fotki. Ale fajka kapitańska już nie .
A po co doszukujesz się podobieństw?
Ano imho nie pasuje ale kwestia gustu. Audrey nawet jakoś taka mniej fajna z papierosem:) A co do podobieństw to napisałaś że kobieta z yerbą wygląda dziwnie jak kobieta z fajką - no ja właśnie nie widzę podobieństw, i usiłowałem się domyślać co to za podobieństwa między bombillą a fajką mogłyby być - to już bardziej między bombillą a papierosem:)
Komentarz
Proces produkcji to chemiczne laboratorium....smakuje mi i co poradzisz?
Szczęście ważniejsze!
Kiedyś, po kilku wizytach u lekarzy i braku efektu leczniczego, podalismy małemu, wtedy dwuletniemu Kamilowi, c.c. i jak ręką odjął...chyba ze to byl zbieg okoliczności
O ile imho papieros czy fajka kobiecie nie pasuje w ogóle to yerba pasuje jak najbardziej.
W ogóle.. naprawdę nigdy nie widziałem podobieństw między bombillą a papierosem, no ale zgoda, przy twórczej wyobraźni można takie znaleźć:)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Wypróbowane wielokrotnie podczas egzotycznych wyjazdów, których miałem bez liku w poprzedniej firmie.
Ano imho nie pasuje ale kwestia gustu. Audrey nawet jakoś taka mniej fajna z papierosem:)
A co do podobieństw to napisałaś że kobieta z yerbą wygląda dziwnie jak kobieta z fajką - no ja właśnie nie widzę podobieństw, i usiłowałem się domyślać co to za podobieństwa między bombillą a fajką mogłyby być - to już bardziej między bombillą a papierosem:)