Manchester 22.05.2017
http://www.breitbart.com/london/2017/05/22/reports-explosion-manchester-ariana-grande-gig/
Na razie 19 ofiar śmiertelnych, ponad 50 rannych.
Na razie 19 ofiar śmiertelnych, ponad 50 rannych.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Znowu przed wyborami. Dlaczego oni nie zrezygnują z tego niebezpiecznego i nic niezmieniającego rytuału?
Oczywiście to zamachów nie tylko nie powstrzyma ale wręcz nasili, ale to tylko potwierdza słuszność obranego kierunku:)
Poza tym im więcej zamachów tym usilniej lewactwo będzie bronić biednych uchodźców a organy UE i inne takie dyscyplinować nas.
Na szczeście jest internet. Młode pokolenie w UE (ci co bardziej kumaci) już wiedzą że jest pewien kraj a ściślej niewielka grupa krajów, która gwizda na poprawność polityczną - i bardzo im się to podoba.
Spójrzcie na memy:
I to, ale nie mogę znaleźć gifu z flagami - tak wyglądał:
A tu oryginalny gif:
jej fani to wiekszkolny (8 - 18 lat), ubierają się na jej styl (zwierzątkowe uszy na głowie!) i zwani już: Arianators.
W sklepach są już tagi:fans gifts
Urodzona w rodzinie katolickiej opuściła go jak protest dyksryminacji gayów. Jej brat jest homseksualistą. Oboje przeszli na... kabałę!
(KAbalistami są m.in. Madonna, Ashton Kutcher czy Demi Moore.) Chodzi m.in. o kreskówkę Sponge, jej ulubioną, a krytykowaną za promowanie homoseksualizmu.
Aż po - jak pisze - że kobiety nie mogą pracować, bo to grzech.
Ogólnie rzyg.
To takie wartości są właśnie pretekstem do muzułmańskiej inwazji i przejęcia zgniłego Zachodu.
====
Wczoraj się dowiedziałem, że ktoś taki wogóle istnieje i że na koncert w Polsce sprzedanych było 20.000 biletów
===
Śpiewające Nogi na deser
R.I.P.
Te mapki są chyba tworzone przez stażystów, bez większej refleksji nad rezultatem.
Kto obieca i zapewni - tak na 102, tak na 100%, tak "na pewno" - że będzie bezpiecznie?
Mam dylemat bo zgodziłem się na wyjazd młodszej córki do UK w wakacje. To wyjazd zorganizowany ze sprawdzonym programem i organizatorem. Mam odwołać ?
a poza tym - to ona akurat jest satanistką (kabała)
= = =
Mój syn rok temu (16 lat) sam poleciał do Szkocji i bywał jak i gdzie chciał.
Teraz jedzie na dwa miesiące do pracy.
Słusznie - dzięki.
ale km jest 50:)
Ja swojej ośmioletniej zabronię na pewno. Ale na razie ma trzy, więc jeszcze trochę. Nie, ale niech się Kolega modli, bo sprawdzony program i organizator nie pomoże jeśli ktoś zechce ją rozjechać na chodniku.
Prawdopodobieństwo jest jednak uczciwie mówiąc tak niskie jak wypadek samochodowy, a jeździmy przecież samochodami z dziećmi a nawet latamy samolotem. Co nie zmienia faktu że ja bym się na miejscu Kolegi modlił - poważnie.
Ten prawdziwy przychodzi ładnie opakowany i celuje w kluczowe miejsca w człowieku.
Nikt wyżej co prawda nie zaszufladkował tym określeniem koncertu pani artystki, ale nawet gdyby - nie byłaby to przesada.
Czytaj Biblię chłopie - oni się nie wstydzą dobrych wzroców:) A to faktycznie ciekawe. Na czarne wystarczy seks, aborcje i bójki między sobą, oraz nienawiść do białych? Nie wiem, pytam.