Moja córka ma 15 lat. Modlę się zawsze i bez zamachów też. Staram się dzieci wychowywać tak aby same się pilnowały bo ja ich wszędzie nie upilnuję. I tak umrę pierwszy chociaż niestety nie zawsze tak się układa. Mój syn wyprzedził mnie już o 10 lat. Bardzo go pilnowałem i powierzyłem tak zwanym profesjonalistom czyli medykom. Niestety oni nie za bardzo się przyłożyli do swoich obowiązków.
peterman napisal(a): Szatanizm w wersji light jest zdecydowanie na topie w muzyce pop. Co ciekawe - na ten odcinek oddelegowano chyba wyłącznie kobiety (Madonna, Aguilera, Lady Gaga, Katy Perry, Cyrus, Grande i inne). I to tylko białe. Wszystko działa jak u Niemca.
A jak w polskich, ludowych wyobrażeniach wyglądał diabeł? Jak Niemiec....
starybelf napisal(a): A jak w polskich, ludowych wyobrażeniach wyglądał diabeł? Jak Niemiec....
"Nie lubi stwarzać się - być chciałby. Wszak Bóg rzekł: "Niech się stanie Polak", A szatan w płacz - Das ist unglaublich! Nieszczęsna w Polsce moja dola!"
Max tutaj ok Ciekawe, czy międzynarodówka lewacka orientuje się, na czym polega polskie zaimpregnowanie na ideologię tolerancji wobec wojującego islamu - bo wg mnie każde polskie dziecko nabywa ten pakiet szczepień podczas lektury W pustyni i w puszczy. No i trochę później - przy Trylogii. Plus wiedza odziedziczona po przodkach, którzy potrafili walczyć lub układać się z państwami muzułmańskimi, więc znali zagadnienie na wylot..
Nie ma najmniejszych szans, żeby Polacy zmienili zdanie na temat zasad gościnności wobec tej armii wytrenowanych islamskich żołnierzy zwanych "uchodźcami".
starybelf napisal(a): A jak w polskich, ludowych wyobrażeniach wyglądał diabeł? Jak Niemiec....
"Nie lubi stwarzać się - być chciałby. Wszak Bóg rzekł: "Niech się stanie Polak", A szatan w płacz - Das ist unglaublich! Nieszczęsna w Polsce moja dola!"
Słusznie się lęka Pan Ciemności, Że ciężko będzie miał z Lachami; W szczegółach przecież diabeł gości, A Polak gardzi szczegółami!
Oczywiście, że tak. Śmiech to forma odreagowania. Też byłem załamany wtedy i wszelkie pierdolety o chrześcijańskim narodzie i innych takich szlag trafił chyba już raz na zawsze. Odtąd mam zdanie że część (spora!) naszych to zwykłe bydło, nie obrażając zwierząt, bo do zwierząt nie mam żadnych pretensji. A do bydła mam, za to że zapewne kiedyś byli ludźmi, a przynajmniej mieli szansę.
Komentarz
hahaha
Nieszczęsna w Polsce moja dola!"
Ciekawe, czy międzynarodówka lewacka orientuje się, na czym polega polskie zaimpregnowanie na ideologię tolerancji wobec wojującego islamu - bo wg mnie każde polskie dziecko nabywa ten pakiet szczepień podczas lektury W pustyni i w puszczy. No i trochę później - przy Trylogii.
Plus wiedza odziedziczona po przodkach, którzy potrafili walczyć lub układać się z państwami muzułmańskimi, więc znali zagadnienie na wylot..
Nie ma najmniejszych szans, żeby Polacy zmienili zdanie na temat zasad gościnności wobec tej armii wytrenowanych islamskich żołnierzy zwanych "uchodźcami".
Że ciężko będzie miał z Lachami;
W szczegółach przecież diabeł gości,
A Polak gardzi szczegółami!
Najbardziej przerażające rzeczy widziałem 9 sierpnia 2010 roku. W wykonaniu wyłącznie Polaków.
Też byłem załamany wtedy i wszelkie pierdolety o chrześcijańskim narodzie i innych takich szlag trafił chyba już raz na zawsze. Odtąd mam zdanie że część (spora!) naszych to zwykłe bydło, nie obrażając zwierząt, bo do zwierząt nie mam żadnych pretensji. A do bydła mam, za to że zapewne kiedyś byli ludźmi, a przynajmniej mieli szansę.
Z innej beczki - na zachodzie bez zmian:
http://www.tygodniknarodowy.pl/6827/stworzyli-fake-newsa-wybielic-muzulmanow-po-zamachu/