Sygnał do ataku
W zasadzie powinienem to napisac w watku - czy ktokolwiek za cokolwiek, bo sprawa dotyczy wsadzenia tej calej bandy do kicia.
Otóz odbieram słowa prezesa - zabiliscie mi brata kanalie, jako sygnal do ataku.
Mam nadzieje, ze akcja PISu z sądami sie powiedzie, i ze zobaczymy w koncu choc jedno bydle za kratkami.
Wóz albo przewóz. Teraz albo nigdy.
Dzieje się.
Otóz odbieram słowa prezesa - zabiliscie mi brata kanalie, jako sygnal do ataku.
Mam nadzieje, ze akcja PISu z sądami sie powiedzie, i ze zobaczymy w koncu choc jedno bydle za kratkami.
Wóz albo przewóz. Teraz albo nigdy.
Dzieje się.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Stalin tez, jak chcial ruskich zmotywowac do obrony Sowieckiego Sojuza udał sie do cerkwi i... zapalił swieczkę.
EDIT: i te oskarżenia, że PIS zawłaszczył symbole narodowe, dziwne prawda? i ta heroiczna walka "za Polskę"
jeżeli służby specjalne w Polsce istnieją, to powinny znać go wcześniej - i wiedzieć o wszystkich powiązaniach zaangażowanych podmiotów
Tu to będzie jakobiński Wielki Terror. Krew pocieknie i to raczej sporo, Ojropa będzie patrzeć w inną stronę.
warto zaufać, że i prezydent, i rząd, i posłowie PiS razem walczą w tej wojnie hybrydowej, mimo że wróg próbuje wbijać kliny, choćby tylko oparte na wyssanych z palca fake newsach