Skip to content

Sygnał do ataku

edytowano March 2015 w Forum ogólne
W zasadzie powinienem to napisac w watku - czy ktokolwiek za cokolwiek, bo sprawa dotyczy wsadzenia tej calej bandy do kicia.
Otóz odbieram słowa prezesa - zabiliscie mi brata kanalie, jako sygnal do ataku.
Mam nadzieje, ze akcja PISu z sądami sie powiedzie, i ze zobaczymy w koncu choc jedno bydle za kratkami.
Wóz albo przewóz. Teraz albo nigdy.
Dzieje się.
«1

Komentarz

• Zmiana jakościowa "protestów", o której jest mowa w innym wątku, być może oznacza ręczne sterowanie przez profesjonalistów z zagranicy? Być może tym razem naprawdę zostaliśmy zaatakowani i może Kaczyński ma tego świadomość?
  • extraneus napisal(a):
    Zmiana jakościowa "protestów", o której jest mowa w innym wątku, być może oznacza ręczne sterowanie przez profesjonalistów z zagranicy? Być może tym razem naprawdę zostaliśmy zaatakowani i może Kaczyński ma tego świadomość?
    To możliwe, bo ludzie zwracają uwagę, że takie same protesty ze świeczkami były na Węgrzech. Soros płaci, Soros wymaga.
  • Po nocy z pochodniami? Panie, toż to czystsy faszys.

image
  • 7dmy napisal(a):
    protest ze świeczkami jest bardzo sprytnym patentem, jest widowiskowy, trudno również w ciemności ocenić liczebność protestu, trudno z tłumu wyłowić awanturników czy nienawistne hasła, widać tylko morze ludzi z lampionami.
    Zobacz tu, specjaliści:
  • Światełko do nieba - WOŚP.
  • Po Katastrofie Smoleńskiej też zaczęło się,,, od światełek.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Skoro Warszawa jest jaka jest trzeba aby prowincja się do niej udała. Pytanie kiedy. No i trzeba się od przeciwnika uczyć - z jakim hasłem i symbolami?
  • Mam wrażenie, że - przy całym naszym logicznym rozumowaniu - znamy ledwo ociupinę tego, co się za kulisami dzieje. Co wie/jak będzie temu przeciwdziałał rząd/Kaczyński/ Duda. Te trzy dni zadecydują, bo miecze z pochew już wyjęte, tym razem na serio. Sorosowcy nie przepuszczą okazji i będą drzeć ziemię pazurami byle nie oddać ani guzika ze swej szaty plugawej, po którą kryją nienawiść do Polaków i Polski (zważcie, że przed gardziel im przejść nie może słowo Ojczyzna...) , nawet jeśli się im wydaje, że przecież "tyż som patrioty".
  • Zazu napisal(a):
    Mam wrażenie, że - przy całym naszym logicznym rozumowaniu - znamy ledwo ociupinę tego, co się za kulisami dzieje. Co wie/jak będzie temu przeciwdziałał rząd/Kaczyński/ Duda. Te trzy dni zadecydują, bo miecze z pochew już wyjęte, tym razem na serio. Sorosowcy nie przepuszczą okazji i będą drzeć ziemię pazurami byle nie oddać ani guzika ze swej szaty plugawej, po którą kryją nienawiść do Polaków i Polski (zważcie, że przed gardziel im przejść nie może słowo Ojczyzna...) , nawet jeśli się im wydaje, że przecież "tyż som patrioty".
    słowo "nasza Ojczyzna" wypowiedział właśnie ostatnio Tusk, ale w jego przypadku można słusznie wnioskować, że chodzi o Niemcy
  • KAnia napisal(a):

słowo "nasza Ojczyzna" wypowiedział właśnie ostatnio Tusk, ale w jego przypadku można słusznie wnioskować, że chodzi o Niemcy
    Nie. To znow zmiana taktyki wskutek wyciagania wnioskow. Juz mowią "ojczyzna", "Polska" "jestem dumnym Polakiem", spiewaja Mazurka Dąbrowskiego zamiast Ody do radosci i przyodxiewaja sie w bialo-czerwone sztandary. Ba! Wyzywaja zwolennikow zmian folksdojczami i wskazują im kierunek spieprzania. Do Niemiec.
    Stalin tez, jak chcial ruskich zmotywowac do obrony Sowieckiego Sojuza udał sie do cerkwi i... zapalił swieczkę.
  • Uczą się.
  • Mania napisal(a):
    Uczą się.
    image

• rdrrdr
    edytowano July 2017
    Mają krótką pamięć bo Polacy powinni wyzbyć się polskości bo polskość to nienormalność.

EDIT: i te oskarżenia, że PIS zawłaszczył symbole narodowe, dziwne prawda? i ta heroiczna walka "za Polskę"
  • Chyba za POlskę.
  • edytowano July 2017
    Hehe, po jednym wpisie przybyło mi dziś na tt ponad 30 followersów, większość to narodowcy. Chłopaki są gotowi do walki z czerwoną hołotą w obronie rządu :-)
  • https://wpolityce.pl/polityka/349913-ujawniamy-16-krokow-ktore-maja-sparalizowac-polske-i-odsunac-pis-inzynierowie-zbiorowej-histerii-maja-tajny-plan-wylaczmy-rzad
    16 kroków, które mają sparaliżować Polskę i odsunąć PiS. Inżynierowie zbiorowej histerii mają chytry plan.
    wbrew deklarowanemu "pokojowemu działaniu" jest to plan wojny domowej
    jeżeli służby specjalne w Polsce istnieją, to powinny znać go wcześniej - i wiedzieć o wszystkich powiązaniach zaangażowanych podmiotów
  • i jeszcze raz - bezkarność rozzuchwala
  • Opublikowanie takiego planu to już chyba przestępstwo z KK.
  • Ciekawi mnie sprawa obywatelstwa żony tego banderowskiego śmiecia.
  • Opublikowanie takiego planu to już chyba przestępstwo z KK.
  • Optymista. Faszys to były rządy prawa, paskudnego prawa ale ciągle prawa. Lud patrzył na nich z wdzięcznością, bo po latach chaosu wprowadzili porządek, zarówno w Niemczech jak we Włoszech. Jak kto pod paragrafy nie podpadał, to nie miał się czego bać.

Tu to będzie jakobiński Wielki Terror. Krew pocieknie i to raczej sporo, Ojropa będzie patrzeć w inną stronę.
  • Pelna zgoda
  • podobnież Dudi hamulcowym... czy się przesłyszałem?
  • 7dmy napisal(a):
    los napisal(a):
    Optymista. Faszys to były rządy prawa, paskudnego prawa ale ciągle prawa. Lud patrzył na nich z wdzięcznością, bo po latach chaosu wprowadzili porządek, zarówno w Niemczech jak we Włoszech. Jak kto pod paragrafy nie podpadał, to nie miał się czego bać.

Tu to będzie jakobiński Wielki Terror. Krew pocieknie i to raczej sporo, Ojropa będzie patrzeć w inną stronę.
    Europa będzie mlaskać z zachwytu.
    a Putin pcha w to swoje brudne paluchy - bynajmniej nie stoi z boku, gdyby ktoś się spodziewał
  • TVinci napisal(a):
    podobnież Dudi hamulcowym... czy się przesłyszałem?
    na razie nie warto za dużo nasłuchiwać, bo słychać głównie, że ruskie kundle ujadają na całego
    warto zaufać, że i prezydent, i rząd, i posłowie PiS razem walczą w tej wojnie hybrydowej, mimo że wróg próbuje wbijać kliny, choćby tylko oparte na wyssanych z palca fake newsach
  • Jest powód do wywalenia wszystkich sorosowych fundacji.
  • Ale nie ma możliwości i woli politycznej.
  • Znajdzie się ta wola w potrzebie.
  • Na razie to kacyki brukselskie chcą głosować wspólnie sprawę sankcji wobec nas i Węgier i w związku z tym wykluczyć obydwa kraje od takiego połączonego głosowania. To się nazywa rozbójnictwo prawne!
  • Patrząc jak różne "szacowne" gremia odcinają się, potępiają, grzmią (ostanio Znak i Gowin) itp... ma się wrażenie, że PiS to prawdziwa rewolucja ludowa przeciw "elitom" i establishmentowi, który broni starego porządku i status quo. Młodzi powinni być za rewolucją!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.