Bronek Lewatywa był przynajmniej naturalny, nawet wtedy gdy mówił o bigosie w Białym Domu.
Dzisiejsze wystąpienie Dupiarza - "bon jour, pijcie polskie wino"- było... Nie znajduję adekwatnego przymiotnika. Czasami brakuje słów.
"Po wieloletnich doświadczeniach udało mi się skrzyżować kurę z krową. Krowokur daje codziennie cysternę mleka i znosi jaja giganty." (Tytus, Romek i A'Tomek, księga VII)
Ciekawe, ktoś urodzony w Burundi może zostać ministrem w Szwecji. Środowiska muzułmańskie w Szwecji protestowały przeciwko jej wyborowi ze względu na islamofobię. Żądała zakazu obrzezania kobiet, noszenia hidżabu do 15 roku życia, sroższego karania "zbrodni honorowych". Nie wiem czy coś z tego weszło w życie. Podobna do piłkarza Olisadebe.
Komentarz
.
Dokładnie, są pozowane, ma na nich bardziej gramotne miny, ale w ich miejsce ma ten swój uśmiech kretyna.
Bronek Lewatywa był przynajmniej naturalny, nawet wtedy gdy mówił o bigosie w Białym Domu.
Dzisiejsze wystąpienie Dupiarza - "bon jour, pijcie polskie wino"- było... Nie znajduję adekwatnego przymiotnika. Czasami brakuje słów.
Trzech prezydentów in spe na jednym obrazie.
Donaldowi ten wąsik pod nosem to nawet by pasował.
Trzaskowski jaki gustowny sikor na ręku ma, adidasy do garnituru do kompletu?
Żyjemy w czasach, gdzie kabaret może się schować ze wstydu przy życiu:
Kury zaczną dawać mleko a krowy znosić jaja.
jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Naprawdę
Wszystko po 5,-
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
"Po wieloletnich doświadczeniach udało mi się skrzyżować kurę z krową. Krowokur daje codziennie cysternę mleka i znosi jaja giganty." (Tytus, Romek i A'Tomek, księga VII)
po 5,19
https://www.youtube.com/shorts/bDbNdayIb4Q
był gen Balcerowicz szef AON sfego czasu
Zapamiętałem taki tekst z telewizji, kiedy Spawacz został prezydentem:
Tak, a co? O to były te wybory!
Dla na to za jedno już od dłuższego czasu.
Fik!
zobaczcie bazur.pl
Ciekawe, ktoś urodzony w Burundi może zostać ministrem w Szwecji. Środowiska muzułmańskie w Szwecji protestowały przeciwko jej wyborowi ze względu na islamofobię. Żądała zakazu obrzezania kobiet, noszenia hidżabu do 15 roku życia, sroższego karania "zbrodni honorowych". Nie wiem czy coś z tego weszło w życie. Podobna do piłkarza Olisadebe.
Nie no w Szwecji grał ten noooo
Ibrachimowicz!
Bez obawy, to Europejczyk.
potomek Bisurmanow z Bośni
Ojtam, zwykły poturczeniec